قارچ سوخاری پنیری
طرفداران قارچ بشتابند...
اگر طرفدار قارچ هستید، حتما قارچ سوخاری را هم دوست دارید. قارچ سوخاری یک پیش غذای بسیار خوشمزه است که آن را میتوانید به راحتی در منزل درست کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
- ۳۰۰ گرم قارچ
- ۲ /۱ ق چ پودر آویشن
- ۱ ق چ پودر سیر
- ۲ /۱ پیمانه پنیر موزارلای کم چرب رنده شده
- ۲ ق س پودر نان سوخاری
- ۲ ق س رب گوجهفرنگی
- ۱ ق چ سبزی معطر خشک
- ۲ حبه سیر رنده شده
- به میزان لازم نمک،فلفل و روغن
طرز تهیه:
1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. در یککاسه کوچک رب گوجه را با 2 لیوان آب جوش خوب مخلوطکنید سپس آن را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. حالا سیر،سبزیمعطر خشک،نمک و کمی فلفل را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملاًباهم مخلوط شوند.بعد از 5-4 دقیقه قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
2. قارچها را خوب بشویید سپس با یک چاقوی تیز ساقه آنها را جدا کنید. یک ظرف مناسب برای گذاشتن داخل فر انتخاب کنید و آن را کمی چرب کنید. اکنون قارچها را داخل ظرف طوری بچینید که قسمتی که ساقه به قارچ وصل میشود کف ظرف قرار گیرد. حالا پودر سیر، پودر آویشن و سسی را که آماده کرده بودید روی قارچها بریزید و ظرف را به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا قارچها کمی نرم شوند.
3. اکنون ظرف را بیرون آورید، پنیر و پودر سوخاری را روی مواد ریخته و آن را دوباره در فر به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا پنیر کاملاً آب شود سپس آن را سرو کنید.
یه جور دیگه
اگر می خواهید غذای شما بیشتر حالت پنیری داشته باشد، علاوه بر پنیر موزارلا از پنیر پارمسان هم استفاده کنید.
ارسال نظر