مرغ و آلو؛ غذای محلی لاهیجان
شمالیها در پخت انواع مرغ با چاشنیهای مختلف تخصص دارند. از مرغهای ترش با سبزیجات محلی گرفته تا مرغهایی که با آلو و ربهای نارنج و انار طبخ میشوند.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
- ۵۰۰ گرم سینه مرغ
- ۱ عدد پیاز
- ۳ حبه سیر
- ۲ /۱ پیمانه آلو
- ۱ ق س رب نارنج
- ۲ /۱ ق س رب انار
- ۲ /۱ پیمانه برگه زردآلو
- نمک، فلفل و زردچوبه بهاندازه لازم
طرز تهیه:
1. پیاز و سیر را نگینی خردکنید و با زردچوبه و فلفل تفت دهید.
2. آلو را خیس کنید، آب آن را خالی کنید و سپس آن را درون قابلمه بریزید.
3. رب انار، رب نارنج و برگه زردآلو خیس شده را هم اضافه کنید و تفت دهید.
4. نصف لیوان آب جوش اضافه کنید و بگذارید موادتان کاملاً باهم مخلوط شوندو یک مایه یکدست داشته باشید.
5. حالا مرغ را اضافه کنید. یک لیوان آب جوش دیگر اضافه کنیدو بگذارید خورش روی حرارت کم یک ساعت برای خودش بپزد و جا بیفتد.
نکته:
بهتر است از آلوی سیاه برای این غذا استفاده کنید. هم زیادترش نیست و هم اینکه رنگ خوبی به خورش شما میدهد.
ارسال نظر