۲۲۲۰۵
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

بـلال تند مـكزيكي

يك قابلمه را با آب پر كرده و بگذاريد تا به نقطه جوش برسد، بعد كمي نمك درون آب ريخته و بلال‌هاي تميز شده را درون آب قرار دهيد.

بـلال تند مـكزيكي

بـلال تند مـكزيكي

برترین ها:

مواد لازم :
  • بلال: ۴ عدد (پوست‌كنده)
  • پنيرپارمسان: ۸۰ گرم
  • فلفل قرمزچيلي: ۲عدد
  • كره: يك قالب
  • ليمو: ۲عدد
ادويه
  • نمك و فلفل سياه
برای پختن

يك قابلمه را با آب پر كرده و بگذاريد تا به نقطه جوش برسد، بعد كمي نمك درون آب ريخته و بلال‌هاي تميز شده را درون آب قرار دهيد. مدت زمان تعيين شده 10 تا12 دقيقه است؛ مطمئن شويد تا بلال‌ها كاملا پخته شده‌اند، بعد آن‌ها را آبكش كرده و هركدام را در بشقاب‌هاي جداگانه قرار دهيد و پنير پارمسان را درظرف ديگري رنده كنيد. روي بلال‌ها را به كره‌ها آغشته كرده و نمك و فلفل روي آن بپاشيد و بعد پنيرهاي رنده شده را روي بلال‌ها بريزيد و فلفل‌ قرمز چيلي را ريزريز كرده و روي بلال‌ها بپاشيد. بلال‌ها را همراه با ليموهاي نصف شده سرو كنيد و كنار غذا قرار دهيد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج