طرز تهیه خورش کلم بروکلی
ابتدا کلم بروکلی را شسته و به صورت تکه تکه خرد می کنیم و ۱۰ دقیقه با آب و نمک در حال جوش می پزیم. سپس در آبکش ریخته و کنار می گذاریم. در قابلمه ای روغن مایع را ریخته و پیاز ریز شده ، سیر رنده کرده و بعد گوشت چرخ کرده را در آن تفت می دهیم.
مواد اولیه :
- روغن به میزان لازم
- گوشت (چرخ کرده) نیم کیلو
- کلم بروکلی ۲۵۰ گرم
- دارچین ۱قاشق چایخوری
- سیر ۲حبه
- زردچوبه نصف قاشق چایخوری
- فلفل قرمز ۱سوم قاشق چایخوری
- رب گوجه فرنگی ۱قاشق غذاخوری
- پیاز ۱عدد
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. ابتدا کلم بروکلی را شسته و به صورت تکه تکه خرد می کنیم و ۱۰ دقیقه با آب و نمک در حال جوش می پزیم. سپس در آبکش ریخته و کنار می گذاریم. در قابلمه ای روغن مایع را ریخته و پیاز ریز شده ، سیر رنده کرده و بعد گوشت چرخ کرده را در آن تفت می دهیم.
۲. نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و رب گوجه فرنگی را نیز داخل آن تفت می دهیم و یک لیوان آب و کلم بروکلی های پخته شده را به مواد اضافه می کنیم. سپس می گذاریم با شعله ملایم ۲۵ دقیقه بپزد. این خورش هم با نان و هم با برنج سرو می شود.
نکات:
۱)دقت کنید اگر کلم با آب و نمک پخته نشود در حین پخت وا می رود و له می شود.
۲) در صورتی که بخواهیم از گوشت خورشتی استفاده کنیم، حتماً باید در انتهای پخت، وقتی گوشت کاملاً پخته شد کلم بروکلی را به خورش افزود.
۳)بهتر است مقداری گرد لیمو عمانی یا گرد غوره به خورش بیفزایید تا خوشمزه تر شود.
۴)برخی افراد به این خورش اسفناج هم اضافه میکنند که اختیاری است.
۵)اضافه کردن مقداری زعفران آبکرده خورش شما را خوشرنگ و خوشمزه تر میکند.
ارسال نظر