۲۰ روش پخت لازانیا که باید امتحان کنید (۲)
یکی از انواع لازانیاهایی که در کشور مکزیک پخته میشود لازانیایی است که با لوبیا قرمز درست میشود.؛ پس اگر از لوبیا قرمزی که برای خورش قورمه سبزی پخته اید اضافه آمده است ، با آن لا زانیای مدل مکزیکی بپزید.
لازانیای مکزیکی
یکی از انواع لازانیاهایی که در کشور مکزیک پخته میشود لازانیایی است که با لوبیا قرمز درست میشود.؛ پس اگر از لوبیا قرمزی که برای خورش قورمه سبزی پخته اید اضافه آمده است ، با آن لا زانیای مدل مکزیکی بپزید.
20 روش پخت لازانیا که باید امتحان کنید (1)
مواد لازم
- ۱۲تا ۱۵ ورق لازانیای نیمه آماده
- ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
- ۱ عدد فلفل دلمه ای خرد شده
- ۱ عدد پیاز خرد شده
- ۲ ق س روغن زیتون
- ۱ پیمانه گوجه فرنگی رنده شده
- ۱ ق چ زیره سبز
- ۲ /۱ ق چ پودر فلفل تند
- ۴ /۱ ق چ پودر سیر
- به میزان لازم نمک و فلفل سیاه
- ۱ پیمانه ذرت پخته یا کنسروی
- ۱ پیمانه لوبیا قرمز پخته
- ۲ پیمانه پنیر پیتزای رنده شده
طرز پخت:
1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. پیاز را در روغن تفت دهید تا کمی نرم شود سپس گوشت را به آن اضافه کنید.فلفل دلمه ای خرد شده را هم به مواد اضافه کنید و با مواد تفت دهید. در یک کاسه پودر سیر،پودر فلفل تند،زیره، مقداری نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و به مواد داخل تابه اضافه کنید. گوجه فرنگی رنده شده را هم اضافه کنید و هم بزنید. حرارت را زیاد کنید تا مواد جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید، در تابه را بگذارید تا گوشت بپزد. قبل از اینکه تابه را از روی حرارت بردارید 4 /3 پیمانه لوبیا و4 /3 پیمانه ذرت پخته را هم به مواد اضافه کرده و آنها را با هم مخلوط کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.
2. ظرف مناسب را با کمی روغن چرب کنید. مقداری از مخلوط گوشت و لوبیا را داخل آن بریزید و مواد را کاملا داخل ظرف پخش کنید. چند ورق لازانیا روی مواد قرار دهید طوری که سطح مواد را کاملا بپوشاند. به ترتیب مقداری از مخلوط گوشت،مقداری پنیر و سپس لایه دیگر از لازانیا روی مواد قرار دهید. در انتها روی مواد پنیر بریزید و سپس روی پنیر مابقی لوبیا و ذرت را بریزید.
3. ظرف را به مدت 45-30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا لازانیا آماده شود سپس آن را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی سرد شود. حالا می توانید سرو کنید.
این نوع لازانیا، کمی با لازانیا های دیگر تفاوت دارد و آن هم به خاطر ترکیب طعم سه نوع پنیری است که در این دستور وجود دارد. اگر لازانیا را پر پنیر دوست دارید ، این لازانیا برایتان لذت بخش است . علاوه بر این در این لازانیا به جای گوشت از مرغ استفاده شده است .
مواد لازم برای ۴تا۶ نفر
- ۲ پیمانه سینه مرغ پخته و خردشده
- ۱۰ ورقه پنیر گودا
- ۳ عدد کدوسبز
- ۱ پیمانه روغنزیتون
- به میزان لازم نمک و فلفل
- ۲ عدد فلفل دلمهای قرمز
- ۱ بسته لازانیای ۴۵۰ گرمی
- ۲ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
- ۲ عدد تخممرغ
- ۴ /۱ پیمانه جعفری خردشده
- ۲ /۱ پیمانه پنیر موزارلای رنده شده
- ۱ ق س رب گوجهفرنگی
طرز پخت:
1. ابتداکدوسبزها را بعدازشست و شو با پوست بهصورت حلقهای خردکنید سپس هرکدام از حلقهها را از وسط نصف کنید. فلفل دلمهایها را هم بشویید و آنها را بهصورت نوارهای باریک خردکنید.
2. حالا هر دو طرف کدوسبزهای خردشده را با قلممو آغشته به روغنزیتون کنید. تابهای را روی حرارت متوسط قرار دهید سپس هر دو طرف کدوهارا داخل آن به مدت 4 -2 دقیقه سرخکنید. آنها را میتوانید روی باربیکیو هم کباب کنید. حالا فلفل دلمهای را هم روی کبابپز قرار دهید تا کاملاً برشته شود یا داخل تابه سرخکنید.اکنون آنها را روی ظرف فلزی مشبک قرار دهید تا خنک شوند.
3. در این زمان یک قابلمه را پر از آب کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید سپس لازانیا را با مقدار کمی نمک و روغن داخل آن بریزید تا آماده شود سپس با آب سرد آبکشی کنید.تکههای لازانیا را روی یک حوله تمیز قرار دهید تا به هم نچسبند.
4. اکنون در یککاسه مناسب 4/3 پیمانه از پنیر پارمسان، نیمی از پنیر موزارلا، تخممرغ و جعفری خردشده را بریزید. کمی نمک و فلفل هم اضافه کرده ، مواد را خوب باهم مخلوطکنید. در یککاسه دیگر رب گوجهفرنگی را با مقداری آب جوش و نمک و فلفل را باهم مخلوطکنید و کنار بگذارید.
5. فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. یک ظرف مناسب برای گذاشتن داخل فر انتخاب کنید و آن را کمی چرب کنید. حالا 3 -2 تکه لازانیا را کف ظرف قرار دهید و روی آنها کمی سس قرمزی را که آماده کرده اید بریزید و پخشکنید. اکنون نیمی از تکههای مرغ را روی تکههای لازانیا بریزید و آنها را خوب پخشکنید. نیمی از مخلوط پنیر را هم روی آنها بریزید. حالا کمی پنیر موزارلا روی مواد بریزید.
6. حالا یکلایه دیگر لازانیا روی مواد قرار دهید. به این صورت که کمی مخلوط سس روی آن بریزید. اکنون کدوسبز و فلفل دلمه را روی آنهابریزید سپس ورقههای پنیر گودا را روی مواد قرار دهید. مابقی مخلوط پنیر را هم روی مواد بریزید. حالا یکلایه دیگر لازانیا روی مواد قرار دهید،آن را آغشته به سس قرمز کرده و مابقی تکههای مرغ را روی آن بچینید. حالا بقیه پنیر موزارلا را روی مواد بریزید. در انتها روی همه مواد باقیمانده پنیر پارمسان را بریزید و ظرف را به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت داخل فر قرار دهید پس از بیرون آوردن از فر کمی صبر کنید تا خنک شود سپس آن را سرو کنید.
اگر به هر دلیلی نمی توانید گوشت چرخ کرده بخورید، با سویا هم می توانید همان طعم لازانیا را امتحان کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
- ۱۲ ورق لازانیا
- ۱ پیمانه نخود فرنگی پخته
- ۱ پیمانه نخود آشی پخته
- ۲ عدد هویج نگینی خرد شده
- ۲ /۱ پیمانه ذرت پخته
- ۴۰۰ گرم سویا
- ۲ ق س رب گوجه فرنگی
- ۱ ق س آبلیمو
- ۱ عدد پیاز کوچک خرد شده
- به میزان لازم نمک و فلفل
- ۱ ق چ پودر آویشن
- مقداری روغن
- ۲ پیمانه پنیر موزارلای رنده شده
طرز پخت:
1. ورق های لازانیا را در آب همراه با کمی نمک و روغن بپزید سپس آن ها را با آب سرد آبکشی کرده و روی یک حوله تمیز پهن کنید. سویا را بشویدو آنرا به مدت 2 ساعت بداخل یک ظرف خیس کنید، سپس آن را آبکشی کنید.
2. پیاز را به مدت 4-3 دقیقه داخل روغن داغ تفت دهید. اکنون سویا را اضافه کرده و کمی تفت دهید. رب گوجه فرنگی،نمک،فلفل و پودر آویشن را به سویا اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید. مقداری آب جوش داخل تابه بریزید، در آن را گذاشته و به مدت 10 دقیقه صبر کنید تا سویا بپزد. اکنون نخود فرنگی، نخود آبگوشتی، هویج،ذرت و آبلیمو را به مواد اضافه کرده، خوب با هم مخلوط کنید.
3. یک ظرف مناسب را با روغن چرب کنید. چند ورق لازانیا داخل ظرف قرار دهید طوری که کاملا آن را بپوشاند. حالا مقداری از موادی را که آماده کرده اید روی لازانیا ریخته و مقداری پنیر روی مواد بریزید. لایه های لازانیا را به همین ترتیب آماده کنید سپس ظرف را روی گاز به مدت 50-40 دقیقه قرار دهید. این لازانیا را داخل فر با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 40 دقیقه می توانید بپزید.
برای شمایی که گیاهخوار هستید و برای تامین پروتئین مورد نیاز بدن تان معمولا در همه غذاها از عدس استفاده می کنید، لازانیا را هم به آن لیست اضافه کنید.
مواد لازم برای ۵ نفر
- ۲ پیمانه عدس پخته
- ۱۲ تا ۱۵ ورق لازانیا
- ۲ پیمانه پیاز خردشده
- ۳ حبه سیر رنده شده
- ۲ ق س روغنزیتون
- ۲ عدد کدوسبزخردشده
- ۱ پیمانه سس گوجهفرنگی
- ۴ /۱ ق چ شکر
- ۱ ق چ سبزی معطر خشک
- ۲ /۱ ۱ پیمانه پنیر موزارلای رنده شده
- به میزان لازم نمک و فلفل
طرز پخت:
1. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. حالا تکههای لازانیا را با مقداری روغن و نمک داخل آن بریزید تا آماده شوند سپس آنها را با آب سرد آبکشی کرده و روی حوله تمیزی قرار دهید. در یککاسه مناسب عدس،سس گوجهفرنگی،شکر، سبزی معطر، به میزان لازم نمک و فلفل را باهم مخلوطکنید و کنار بگذارید.
2. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. ظرف مناسبی را برای گذاشتن در فر انتخاب کرده و آن را با کمی روغن چرب کنید و کنار بگذارید. حالا یک تابه بزرگ را روی حرارت قرار دهید. کمی روغن در آن ریخته و پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند سپس آنها را در یککاسه بریزید و کنار بگذارید. در همان تابه با مقداری روغن کدوها را هم حدود 8 دقیقه با حرارت کم سرخکنید تا نرم شوند. آنها را هم در یککاسه بریزید و کنار بگذارید.
3. حالا چند ورق لازانیا کف ظرف قرار دهید،روی آنهاکدوهای خردشده را کاملاً روی لازانیا پخشکنید. حالا نیمی از مخلوط عدس را روی کدوها بریزید و پخشکنید و سپس نیمی از پنیر را روی مواد بریزید. اکنون یکلایه دیگر لازانیا روی مواد قرار دهید. حالا مخلوط سیر و پیاز را کاملاً روی لایه لازانیا پخشکنید و سپس مابقی عدس را روی آن بریزید. روی ظرف را با فویل بپوشانید و آن را به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار دهید. 5 دقیقه قبل از اینکه لازانیا آماده شود فویل را بردارید،باقیمانده پنیر را روی ظرف ریخته و آن را دوباره داخل فر قرار دهید تا پنیر آب شود سپس آن را سرو کنید.
وقتی به هر دلیل گوشت قرمز و مرغ نمی خورید و فقط از ماهی و میگو استفاده می کنید و یا اینکه به طور کلی همیشه غذاهای دریایی را ترجیح می دهید، لازانیا را هم می توانید دریایی بپزید.
مواد لازم برای۴ تا ۶ نفر
- ۲ پیمانه ماهی تیلاپیای خرد شده
- ۱۲ تا ۱۵ ورق لازانیای شیاردار
- ۱ پیمانه میگوی ریز
- ۵۰ گرم کره
- ۳ ق س جعفری خرد شده
- ۱۰۰ میلی لیتر شیر
- ۱ ق س آرد سفید
- ۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده
- ۲ /۱ پیمانه ذرت پخته
- به میزان لازم نمک، فلفل و روغن
- ۲ پیمانه پنیر موزارلای رنده شده
طرز پخت:
1. روغن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. تکههای ماهی را که به کمی نمک و فلفل آغشته کرده اید داخل آن سرخ کنید .حالا میگوها را هم سرخ کرده و کنار بگذارید.ورقههای لازانیا را داخل یک قابلمه آب جوش همراه با کمی نمک و روغن بپزید. بعد از اینکه لازانیاها آماده شدند، آنها را با آب سرد آبکشی کرده و روی یک حوله تمیز قرار دهید.
2. کره را داخل قابلمه روی حرارت قرار دهید تا آب شود. حالا شیر را به کره اضافه کرده و هم بزنید. در یک کاسه آرد را با 3/1 پیمانه آب مخلوط کنید تا در آب حل شود سپس آن را داخل قابلمه بریزید. در انتها کمی نمک و فلفل هم به مواد اضافه کنید. مرتب مواد را هم بزنید تا سس به آرامی غلیظ شود. در این زمان میگو و ماهیهای سرخ شده را به همراه جعفری، گوجهفرنگی و ذرت اضافه کنید. همه مواد را با هم مخلوط کنید. در صورت نیاز کمی نمک و فلفل هم به مواد اضافه کنید. حالا تابه را از روی حرارت بردارید. ظرف مناسبی برای لازانیا انتخاب کرده و آن را با مقداری روغن چرب کنید. چند ورق لازانیا داخل ظرف قرار دهید به طوری که کف ظرف را بپوشاند. مقداری از موادی را که آماده کردهاید روی لازانیا بریزید. در انتها مقداری پنیرروی مواد بریزید. هر تعداد که میشود به این صورت لایههای لازانیا را آماده کنید. در انتها روی مواد یک لایه لازانیا قرار دهید سپس روی لازانیا را با پنیر بپوشانید و ظرف را به مدت 40-30 دقیقه داخل فر قرار دهید.
ارسال نظر