۲۰۶۸۶
۵۰۰۸
۵۰۰۸
پ

ژامبون راويولى با سس گـوجه‌فرنگى

راويولي را قبل از پخت، آرد پاشيده و حدود يك ساعت كنار بگذاريد تا خمير آن خشك شود...

ژامبون راويولى با سس گـوجه‌فرنگى

ژامبون راويولى با سس گـوجه‌فرنگى

برترین ها:

مواد لازم براي 24 راویولی
  • پنير موتزارلا: ۴۰۰ گرم رنده شده
  • پودر پنير پارمسان: ۵۰ گرم
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • ژامبون گوشت: ۲۰۰گرم ساطوري
  • جوز هندي: يك دوم قاشق چاي‌خوري
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم
مواد لازم براي تهيه سس گوجه‌فرنگي:
  • گوجه‌فرنگي: 400 گرم پوست كنده
  • سير: 2 حبه
  • پياز متوسط: يك عدد خرد شده
  • كرفس: يك ساقه خرد شده
  • سركه: 5 قاشق غذاخوري
  • شكر: يك قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم
روش تهيه:

1 - براي تهيه سس؛ گوجه‌فرنگي، سير، پياز و كرفس را در غذاساز پوره كرده و همراه باقي مواد 20 دقيقه در يك قابلمه كوچك پخته و در پايان نمك و فلفل آن را اندازه كنيد. براي رقیق‌تر شدن مي‌توانيد كمي آب جوش به سس اضافه كنيد.

2 - براي تهيه مواد داخل راويولي همه مواد را مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.

3 - خمير راويولي را كه پهن كرده‌ايد از طول به 2 قسمت ببريد. به فاصله 3 سانتي‌متر از هم 2 قاشق چاي‌خوري از مواد را روي خمير بگذاريد. به كمك قلم‌مو يا دست دور مايه را كمي مرطوب كنيد.

4 - خمير دوم را روي خمير اول پهن كرده و با دست دور مايه پنير و ژامبون را فشار دهيد تا به كمك رطوبت آب، 2 خمير به هم بچسبند. با چاقو، راويولي‌ها را از هم جدا كرده و با كمك دندانه‌هاي چنگال دور آن‌ها را محكم كنيد.

5 - در يك قابلمه بزرگ 4 ليتر آب را به همراه 4 قاشق غذاخوري نمك و 4 قاشق غذاخوري روغن به جوش آوريد. راويولي‌ها را در دو سري به مدت 15 دقيقه در آب بجوشانيد. توجه كنيد كه هرچه خمير راويولي نازك‌تر باشد، خمير آن سريع‌تر مي‌‌پزد. راويولي‌ها را آبكش كرده و با سس گوجه‌فرنگي سرو كنيد.

فوت آشپزي:

راويولي را قبل از پخت، آرد پاشيده و حدود يك ساعت كنار بگذاريد تا خمير آن خشك شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج