ژامبون راويولى با سس گـوجهفرنگى
راويولي را قبل از پخت، آرد پاشيده و حدود يك ساعت كنار بگذاريد تا خمير آن خشك شود...
برترین ها:
مواد لازم براي 24 راویولی
- پنير موتزارلا: ۴۰۰ گرم رنده شده
- پودر پنير پارمسان: ۵۰ گرم
- تخممرغ: ۲ عدد
- ژامبون گوشت: ۲۰۰گرم ساطوري
- جوز هندي: يك دوم قاشق چايخوري
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
- گوجهفرنگي: 400 گرم پوست كنده
- سير: 2 حبه
- پياز متوسط: يك عدد خرد شده
- كرفس: يك ساقه خرد شده
- سركه: 5 قاشق غذاخوري
- شكر: يك قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
1 - براي تهيه سس؛ گوجهفرنگي، سير، پياز و كرفس را در غذاساز پوره كرده و همراه باقي مواد 20 دقيقه در يك قابلمه كوچك پخته و در پايان نمك و فلفل آن را اندازه كنيد. براي رقیقتر شدن ميتوانيد كمي آب جوش به سس اضافه كنيد.
2 - براي تهيه مواد داخل راويولي همه مواد را مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.
3 - خمير راويولي را كه پهن كردهايد از طول به 2 قسمت ببريد. به فاصله 3 سانتيمتر از هم 2 قاشق چايخوري از مواد را روي خمير بگذاريد. به كمك قلممو يا دست دور مايه را كمي مرطوب كنيد.
4 - خمير دوم را روي خمير اول پهن كرده و با دست دور مايه پنير و ژامبون را فشار دهيد تا به كمك رطوبت آب، 2 خمير به هم بچسبند. با چاقو، راويوليها را از هم جدا كرده و با كمك دندانههاي چنگال دور آنها را محكم كنيد.
5 - در يك قابلمه بزرگ 4 ليتر آب را به همراه 4 قاشق غذاخوري نمك و 4 قاشق غذاخوري روغن به جوش آوريد. راويوليها را در دو سري به مدت 15 دقيقه در آب بجوشانيد. توجه كنيد كه هرچه خمير راويولي نازكتر باشد، خمير آن سريعتر ميپزد. راويوليها را آبكش كرده و با سس گوجهفرنگي سرو كنيد.
فوت آشپزي:
راويولي را قبل از پخت، آرد پاشيده و حدود يك ساعت كنار بگذاريد تا خمير آن خشك شود.
ارسال نظر