۲۰۶۵۷
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

آشپزی و شیرینی پزی

سوهان عسلى

از ویژگی های مهم عسل خاصیت میکروب کشی آن است. عسل یک ضدعفونی کننده طبیعی است.

سوهان عسلى

سوهان عسلى

برترین ها:

مواد لازم
  • خلال بادام: ۱۵۰ گرم
  • شكر: ۱۵۰ گرم
  • عسل: ۱۵۰ گرم
  • كره آب كرده: ۱۰۰ گرم
  • خلال پسته: به ميزان لازم
  • زعفران: يك‌دوم قاشق چاي‌خوري

روش تهيه

1 - كره را در ظرفي ريخته، روي حرارت قرار داده، شكر و عسل را به آن اضافه كنيد.

2 - حرارت بايد تند و يكنواخت باشد، گاهي آن را هم بزنيد تا شكر طلايي شود، خلال بادام را اضافه كرده تا بادام طلايي شود؛ سوهان نبايد به طور مداوم هم بخورد. ممكن است روغن از آن جدا شود.

3 - وقتي مايه كاملا طلايي شد زعفران حل شده در آب جوش را به آن اضافه كنيد.

4 - از مايه كمي گوشه سيني بريزيد و وقتي فورا بسته شد سوهان آماده است.

5 - از مايه با قاشق كوچك روي سيني چرب شده با فاصله بريزيد و فوري 2، 3 عدد خلال پسته روي آن قرار دهيد.

6 - بعد از خنك شدن آن را در ظرف دردار بريزيد تا براي مدتي محفوظ بماند.

فوت قنادي

اگر یک قطره از سوهان عسلی را در یک کاسه آب و یخ بیندازید و روی آب بیاید، پخته است، در غیر این صورت به پخت سوهان عسلی ادامه دهید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج