آشپزی و شیرینی پزی
سوهان عسلى
از ویژگی های مهم عسل خاصیت میکروب کشی آن است. عسل یک ضدعفونی کننده طبیعی است.
برترین ها:
مواد لازم
- خلال بادام: ۱۵۰ گرم
- شكر: ۱۵۰ گرم
- عسل: ۱۵۰ گرم
- كره آب كرده: ۱۰۰ گرم
- خلال پسته: به ميزان لازم
- زعفران: يكدوم قاشق چايخوري
روش تهيه
1 - كره را در ظرفي ريخته، روي حرارت قرار داده، شكر و عسل را به آن اضافه كنيد.
2 - حرارت بايد تند و يكنواخت باشد، گاهي آن را هم بزنيد تا شكر طلايي شود، خلال بادام را اضافه كرده تا بادام طلايي شود؛ سوهان نبايد به طور مداوم هم بخورد. ممكن است روغن از آن جدا شود.
3 - وقتي مايه كاملا طلايي شد زعفران حل شده در آب جوش را به آن اضافه كنيد.
4 - از مايه كمي گوشه سيني بريزيد و وقتي فورا بسته شد سوهان آماده است.
5 - از مايه با قاشق كوچك روي سيني چرب شده با فاصله بريزيد و فوري 2، 3 عدد خلال پسته روي آن قرار دهيد.
6 - بعد از خنك شدن آن را در ظرف دردار بريزيد تا براي مدتي محفوظ بماند.
فوت قنادي
اگر یک قطره از سوهان عسلی را در یک کاسه آب و یخ بیندازید و روی آب بیاید، پخته است، در غیر این صورت به پخت سوهان عسلی ادامه دهید.
پ
ارسال نظر