پيچ پيچي و لذيذ
کرواسان زردآلو
كره و پنير خامهاي را با همزن برقي بزنيد تا مخلوط و يكدست شوند....
برترین ها:
مواد لازم
- كره: ۲۵۰ گرم پنير خامهاي: ۹۰ گرم
- آرد: ۳۰۰ گرم پودر شكر: ۲ قاشق سوپخوري
- وانيل: يكچهارم قاشق چايخوري
- مارمالاد زردآلو: به ميزان لازم
۱ - كره و پنير خامهاي را با همزن برقي بزنيد تا مخلوط و يكدست شوند.
۲ - مقداري آرد، پودر شكر و وانيل بيفزاييد، اكنون باقيمانده آرد را اضافه و مايه را خمير كنيد.
۳ - خمير را به قسمتهاي مساوي تقسيم كنيد. هر تكه از خمير را روي سطحي آردپاشي شده باز كنيد و به ۱۲ قسمت مساوي به شكل مثلث برش بزنيد روي هر قسمت مقداري مارمالاد زردآلو بگذاريد و خمير را از طرف قاعده مثلث به طرف راس آن رول كنيد.
۴ - کرواسانها را و داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد به مدت ۱۵ دقيقه بپزيد و روي پنجره سيني خنك كرده و با پودر قند آن را تزئين كنيد.
فوت قنادي
بعد از اینکه رول ها را درست کردید، مجددا داخل یخچال قرار دهید تا خمیر خنک شود، بعد داخل فر قرار دهید تا بپزد.
نکته:
خمیر را به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
پ
ارسال نظر