شبه پيتزاي مديترانهاي با بادمجان
اين مخلوط سبزيجات كه در مايهاي خميري فرم پيتزا را به خود گرفته است ـ برخلاف ظاهر آن ـ روش پختي كاملا متفاوت با پيتزا دارد و غذايي مديترانهاي است.
مواد لازم برای ۲ نفر
- 1 عدد بادمجان متوسط
- 1 عدد تخممرغ
- 1 پيمانه آرد سفيد گندم
- 4 /1 1 پيمانه شير
- 2 ق چ پودر آويشن يا ارگانو
- 1 عدد پياز قرمز متوسط
- 2 عدد كدوي سبز درشت
- 2 عدد فلفل دلمهاي (رنگي باشد بهتر است)
- 4 تا 5 ق س روغن مايع آفتابگردان
- 2 ق س پنير پارمسان رنده شده
- نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
- 2 شاخه مرزه براي تزیين روي غذا
طرز تهیه:
۲. یک كاسه بلوري آماده كنيد و تخممرغ را در آن بشكنيد و هم بزنيد؛ سپس آرد را كمكم به تخممرغ اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد. در اين فاصله، شير را نيز آرام آرام به مخلوط آرد و تخممرغ بيفزاييد و به هم زدن آنقدر ادامه دهيد تا مايهاي نرم و غليظ حاصل شود. سپس آن را تا زمان لازم در يخچال قرار دهيد.
۳. فر اجاق گاز را روي ۲۲۰ درجه سانتيگراد يا ۴۲۵درجه فارنهايت يا شماره ۷ از قبل روشن كنيد. پياز و فلفل دلمهايها را به ۴ قسمت ببريد و كدوها را نيز با پوست حلقه حلقه كنيد. حالا روغن را در سيني فر يا تابه فلزي بدون دسته كائوچويي بريزيد و در فر قرار دهيد تا داغ شود. سپس آن را از فر بيرون آوريد و بعد از اضافه کردن نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن سبزيجات خرد شده را كف سيني بچينيد و به روغن آغشته كنيد. حالا تابه يا سيني را براي مدت ۲۰ دقيقه داخل فر حرارت دهيد.
۴. پس از طي اين مدت، مايه را از داخل يخچال خارج كنيد و با قاشق كمي هم بزنيد. سپس تابه يا سيني را از فر بيرون آوريد و مايه را روي سبزيجات بريزيد و دوباره به فر برگردانيد و ۳۰ دقيقه ديگر حرارت دهيد. وقتي اين مايه پف كرد و رنگ آن طلايي شد، حرارت فر را به ۱۹۰ درجه سانتيگراد يا ۳۷۵ درجه فارنهايت يا شماره ۵ اجاق گاز كاهش دهيد و مدت ۱۰دقيقه روي اين درجه، حرارت دهيد تا گوشههاي اين مايه، سفت شود. در پايان پنير پارمسان رندهشده را همراه مرزه خرد شده روي غذا ريخته و سرو كنيد.
ارسال نظر