۲۰۲۶۸۰
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

شبه پيتزاي مديترانه‌اي با بادمجان

اين مخلوط سبزيجات كه در مايه‌اي خميري فرم پيتزا را به خود گرفته است ـ برخلاف ظاهر آن ـ روش پختي كاملا متفاوت با پيتزا دارد و غذايي مديترانه‌اي است.

شبه پيتزاي مديترانه‌اي با بادمجان
مجله آشپزی مثبت - مریم رشدی: اين مخلوط سبزيجات كه در مايه‌اي خميري فرم پيتزا را به خود گرفته است ـ برخلاف ظاهر آن ـ روش پختي كاملا متفاوت با پيتزا دارد و غذايي مديترانه‌اي است. در ضمن براي آنكه اين غذا به لحاظ پروتئين حيواني نيز كامل شود، شما مي‌توانيد در آن از مقداري سوسيس مرغ يا گوشت نيز همراه ديگر سبزيجات استفاده كنيد.

شبه پيتزاي مديترانه‌اي با بادمجان

مواد لازم برای ۲ نفر

  • 1 عدد بادمجان متوسط
  • 1 عدد تخم‌مرغ
  • 1 پيمانه آرد سفيد گندم
  • 4 /1 1 پيمانه شير
  • 2 ق چ پودر آويشن يا ارگانو
  • 1 عدد پياز قرمز متوسط
  • 2 عدد كدوي سبز درشت
  • 2 عدد فلفل دلمه‌اي (رنگي باشد بهتر است)
  • 4 تا 5 ق س روغن مايع آفتابگردان
  • 2 ق س پنير پارمسان رنده شده
  • نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
  • 2 شاخه مرزه براي تزیين روي غذا

طرز تهیه:

۱. بادمجان را پوست كنده و پس از نصف كردن، به صورت طولی برش دهید. سپس آنها را بشوييد و در سبدي بريزيد تا آب اضافي شان گرفته شود. حالا مقداري نمك روي بادمجان‌ها بپاشيد؛ به اين صورت هم تلخي احتمالي بادمجان از بين مي‌رود و هم به روغن كمتري براي سرخ كردن آن نياز است. پس از گذشت ۱۰دقيقه، قطعات بادمجان را دوباره آبكشي كرده و با دستمال كاغذي حوله‌اي خشك كنيد.

۲. یک كاسه بلوري‌ آماده كنيد و تخم‌‌مرغ را در آن بشكنيد و هم بزنيد؛ سپس آرد را كم‌كم به تخم‌مرغ اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد. در اين فاصله، شير را نيز آرام آرام به مخلوط آرد و تخم‌مرغ بيفزاييد و به هم زدن آن‌قدر ادامه دهيد تا مايه‌اي نرم و غليظ حاصل شود. سپس آن را تا زمان لازم در يخچال قرار دهيد.

۳. فر اجاق گاز را روي ۲۲۰ درجه سانتي‌گراد يا ۴۲۵درجه فارنهايت يا شماره ۷ از قبل روشن كنيد. پياز و فلفل دلمه‌اي‌ها را به ۴ قسمت ببريد و كدوها را نيز با پوست حلقه حلقه كنيد. حالا روغن را در سيني فر يا تابه فلزي بدون دسته كائوچويي بريزيد و در فر قرار دهيد تا داغ شود. سپس آن را از فر بيرون آوريد و بعد از اضافه کردن نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن سبزيجات خرد شده را كف سيني بچينيد و به روغن آغشته كنيد. حالا تابه يا سيني را براي مدت ۲۰ دقيقه داخل فر حرارت دهيد.

۴. پس از طي اين مدت، مايه را از داخل يخچال خارج كنيد و با قاشق كمي هم بزنيد. سپس تابه يا سيني را از فر بيرون آوريد و مايه را روي سبزيجات بريزيد و دوباره به فر برگردانيد و ۳۰ دقيقه ديگر حرارت دهيد. وقتي اين مايه پف كرد و رنگ آن طلايي شد، حرارت فر را به ۱۹۰ درجه سانتي‌گراد يا ۳۷۵ درجه فارنهايت يا شماره ۵ اجاق گاز كاهش دهيد و مدت ۱۰دقيقه روي اين درجه، حرارت دهيد تا گوشه‌هاي اين مايه، سفت شود. در پايان پنير پارمسان رنده‌شده را همراه مرزه خرد شده روي غذا ريخته و سرو كنيد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج