پاستا با مرغ و پنير فتا
ميتوانيد به سليقه خود انواع سبزيجات را به همراه و يا به جاي پياز اضافه کنيد؛ قارچ، بروکلي، گلکلم و...
برترین ها:
مواد لازم براي چهار نفر:
- مرغ خلالي: ۴۵۰ گرم
- پيازچه ورقه ورقه: ۴ عدد
- کره گياهي: ۵۰ گرم
- پنير فتا: ۲۰۰ گرم
- پاستاي پنه: ۳۰۰ گرم
- نمک و فلفل: به ميزان لازم
روش تهيه
1 - پاستا را در 4 ليتر آبجوش که به آن چهار قاشق نمک و چهار قاشق غذاخوري روغن اضافه شده است، 15 دقيقه بجوشانيد سپس پاستا را آبکش کرده، کمي آب سرد روي آن بريزيد تا نشاسته آن را شسته شده و از چسبيدن آنها جلوگيري کند.
2 - روغن را در يک تابه گود روي شعله متوسط داغ کرده و مرغ را حدود 5 دقيقه در آن تفت دهيد تا طلايي شود. سپس پيازچه را به مرغ اضافه کرده و يک دقيقه تفت دهيد. پنير را به شکل مکعبهاي 3 در 3 سانتيمتر خرد کرده و به مرغ اضافه کرده و روي شعله کم يک تا دو دقيقه تفت دهيد ولي آن را زياد هم نزنيد تا پنير له نشود. نمک و فلفل به آن اضافه کنيد.
3 - پاستا را به تابه اضافه کرده و به آرامي با مواد داخل آن مخلوط کنيد. پس از 2، 3 دقيقه و يا تا زماني که پاستا گرم شد، غذا را در ظرف کشيده با چند تکه پنير و کمي پياز ساطوري آن را تزيين کرده و سرو کنيد.
توصیه سر آشپز
پاستا در اغلب موارد به عنوان يك غذاي سريع و آسان شناخته ميشود. عادت ما استفاده از سس گوجهفرنگي براي پاستاست، اما اين غذا يك تجربه جديد براي مشكلپسندان است.
توصیه های ویژه
1 ميتوانيد از ميگو به جاي مرغ استفاده کنيد. در اين صورت مدت تفت دادن را به دو دقيقه کاهش دهيد تا ميگو سفت نشود.
2 شعله زياد کره را ميسوزاند براي همين يک قاشق غذاخوري هم به کره اضافه کنيد.
3 ميتوانيد به سليقه خود انواع سبزيجات را به همراه و يا به جاي پياز اضافه کنيد؛ قارچ، بروکلي، گلکلم و... از اين جملهاند. در اين صورت مدت تفت دادن را به سه دقيقه روي شعله ملايم افزايش دهيد.
ارسال نظر