۱۹۴۵۰
۱ نظر
۵۰۰۳
۱ نظر
۵۰۰۳
پ

غذای گیاهی

پپروناتا

براي عاشقان صيفي‌جات وسبزيجات تازه

پپروناتا

پپروناتا

برترین ها:

مواد لازم برای 4 نفر
  • روغن مایع :یک چهارم پیمانه
  • فلفل دلمه ای قرمز: 2 عدد، خلالی
  • فلفل دلمه ای زرد :2 عدد خلالی
  • فلفل دلمه ای سبز: 2 عدد خلالی
  • پیاز بزرگ: یک عدد خلالی
  • سیر 3 حبه، ورقه ورقه
  • پودر آویشن: یک دوم قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی: 4 عدد، نگینی
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • ریحان تازه: 5 یا 6 ساقه
  • آبلیموترش: به میزان لازم

طرز تهیه:

1 - روغن را در یک تابه متوسط روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را سه دقیقه در آن تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد.

2 - فلفل را اضافه کرده و 4، 5 دقیقه دیگر تفت دهید، اما مواظب باشید خیلی نرم نشده و تردی خود را از دست ندهد.

3 - سیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید. کمی نمک را همراه آویشن اضافه کرده و یک دقیقه روی حرارت هم بزنید. گوجه فرنگی را اضافه کرده، شعله را زیاد کرده و 2، 3 دقیقه آن را بپزید.

4 - شعله را خاموش کرده و ریحان خرد شده را اضافه کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و قبل از سرو به مقداری که مایلید آب لیموترش به آن اضافه کنید.

پپروناتا

نکته: پیرونتا در کنار مرغ، ماهی، روی نان و... به تنهایی سرو می شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    good

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج