موتزارلا
لیموترش را کامل روی تمام تکه ها فشار می دهیم و سخاوتمندانه روغن زیتون روی پنیر ریخته میشود.
برترین ها:
مواد لازم برای 4 نفر
- لیموترش (یا نارنج) و روغن زیتون: به میزان کافی
- پنیر موتزارلا: ۲۵۰ گرم
- ریحان و سبزی های معطر: بسته به سلیقه
- نمک و فلفل: هر چقدر دوست دارید
- سیر: دو حبه
- تربچه: ۳ عدد متوسط
روش تهیه
۱ - سریع و ساده: پنیر موتزارلا را به حلقه هایی به قطر تقریبا یک سانت می بریم و در ظرف لبه داری میچینیم. نمک و فلفل رویش می پاشیم.
۲ - لیموترش را کامل روی تمام تکه ها فشار می دهیم و سخاوتمندانه روغن زیتون روی پنیر ریخته میشود.
۳ - برگهای ریحان، سبزی معطر و تربچه دیگری روی پنیر میاندازیم و بعد روی ظرف با فویل بسته میشود و چند دقیقه اجازه استراحت به مواد می دهیم.
این ترکیب حداقل ۱۵ دقیقه در دمای اتاق کنار هم قرار می گیرد تا به مرز اختلاط برسد. بعد از این درنگ جایز نیست، نوش جان کنید.
مرحله اول
توپهای پنیر را قبلا حلقه کردهاید و لازم به انتشار عکس قطعه قطعه شدن این خوراکی نجیب نیست!
از فلفل شروع کنید...
مرحله دوم
ما به جای شما مشغول سرازیر کردن روغن زیتون روی پنیر موتزارالای فلفلی شده هستیم. این بدان معناست که شما هم باید همین کار را بکنید. البته مقدارش به خود شما بستگی دارد.
مرحله سوم
لیمو ترش یک نعمت بزرگ است. در هر مرحلهای از زندگی، آن را از دست ندهید. به خصوص اینجا که پای پنیر و زیتون و فلفل وسط است. بچلانید و بچلانید.
مرحله چهارم
این تصویر در امتداد تصاویر قبلی نیست، اما طرز درست له کردن سیر را نشان میدهد. طرز درست له کردن سیر این است که سیر را با طرز درستی له کنیم!
تصویر قاچ کردن ترب ها هم در صفحه جا نشد. ما روی توانایی چاقوی شما حساب کردهایم.
ارسال نظر