با آب لیموترش و روغن زیتون
پنير فتای تنوری
كارمان را با خرد كردن آغاز ميكنيم.سبزيجات معطر، زيتون، گوجه، پيازچه و سير را خرد ميكنيم.پنیر فتا با برش های یک سانتیمتری روي فويل می چینیم. نمک و فلفل رویش میپاشیم؛ برگه های گوجه فرنگی روی پنیر چیده می شود، اين ظرف ميز كار ماست.
مرحله اول
برترین ها: كارمان را با خرد كردن آغاز ميكنيم.سبزيجات معطر، زيتون، گوجه، پيازچه و سير را خرد ميكنيم.پنیر فتا با برش های یک سانتیمتری روي فويل می چینیم. نمک و فلفل رویش میپاشیم؛ برگه های گوجه فرنگی روی پنیر چیده می شود، اين ظرف ميز كار ماست. یک تکه سیر رویش قرار میدهیم.
مرحله دوم
عجب مخلوطي! يادتان باشد شكل چيدمان اين مخلوط دقيقا شبيه همين تصويري باشد كه ميبينيد. لايه اول پنير و سپس گوجه و سير و پيازچه و... حالا سخاوتمندانه روغن زیتون روی پنیر ریخته می شود.البته سعی کنید در کلیه امور زندگی سخاوتمند باشید، نه فقط در ریختن روغن زیتون!
مرحله سوم
برگ های ریحان، سبزی معطر دیگری روی پنیر میاندازیم.
سس پستو به ما غذاي خوشمزهتري خواهد داد؛ اين سس رقيق شده را به اندازهاي كه دوست داريد روي مخلوط بريزيد.
مرحله چهارم
لیموترش را کامل روی تمام تکهها فشار می دهیم.
لازم به ذکر است لیموی فوق مایع ترش مزه ای از خود بیرون می دهد که به آن آب لیمو میگویند!
مرحله پنجم
فویل را ميبنديم، به طوری که فضای مناسب برای ایجاد حجم به وسیله بخار مواد داخل بسته وجود باشد.
سپس بسته را داخل فر قرار ميدهيم و دما را روي ۲۵۰درجه سانتيگراد ميگذاريم. يك سوناي ده دقيقهاي براي اين غذا كافيست!
ارسال نظر