۱۹۳۳۱۶
۱ نظر
۵۰۳۰
۱ نظر
۵۰۳۰
پ

طرز تهیه کیک گردویی با ارده و شیره انگور

ابتدا تخم‌مرغ‌ها به مدت ۵ دقیقه خوب هم می‌زنیم تا حجیم شوند سپس روغن و کره نرم‌شده در محیط را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم.

سایت بریونی:

مواد لازم:

  • تخم مرغ ۳ عدد
  • آرد ۲ لیوان
  • کره ۳۰ گرم
  • روغن مایع ۱/۲ لیوان
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
  • شیره انگور ۱ لیوان
  • گردو ۱ لیوان خرد شده
  • ارده ۱/۲ لیوان
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک گردویی با ارده و شیره انگور

طرز تهیه:

۱. ابتدا تخم‌مرغ‌ها به مدت ۵ دقیقه خوب هم می‌زنیم تا حجیم شوند سپس روغن و کره نرم‌شده در محیط را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم.

۲. شیره انگور و ارده را افزوده و به هم زدن ادامه می‌دهیم ، نیمی از گردو و وانیل را ریخته و در انتها آرد و بیکینگ‌پودر را الک کرده و با مواد کاملا مخلوط می‌کنیم.

۳. مواد را در قالب چرب‌شده ریخته و روی آن نیمی دیگر از گردوها را می‌ریزیم و در فر از قبل گرم‌شده با دمای ۱۸۰ - ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ دقیقه - ۱ ساعت قرار می‌دهیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • رز ابی

    من درست کردم این کیکو ولی اصلا پف نکرده علتش چیه؟ دقیقا طبق همین دستور درس کردم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج