طرز تهیه کیک گردویی با ارده و شیره انگور
ابتدا تخممرغها به مدت ۵ دقیقه خوب هم میزنیم تا حجیم شوند سپس روغن و کره نرمشده در محیط را به آن اضافه کرده و هم میزنیم.
مواد لازم:
- تخم مرغ ۳ عدد
- آرد ۲ لیوان
- کره ۳۰ گرم
- روغن مایع ۱/۲ لیوان
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
- شیره انگور ۱ لیوان
- گردو ۱ لیوان خرد شده
- ارده ۱/۲ لیوان
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
۱. ابتدا تخممرغها به مدت ۵ دقیقه خوب هم میزنیم تا حجیم شوند سپس روغن و کره نرمشده در محیط را به آن اضافه کرده و هم میزنیم.
۲. شیره انگور و ارده را افزوده و به هم زدن ادامه میدهیم ، نیمی از گردو و وانیل را ریخته و در انتها آرد و بیکینگپودر را الک کرده و با مواد کاملا مخلوط میکنیم.
۳. مواد را در قالب چربشده ریخته و روی آن نیمی دیگر از گردوها را میریزیم و در فر از قبل گرمشده با دمای ۱۸۰ - ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه - ۱ ساعت قرار میدهیم.
نظر کاربران
من درست کردم این کیکو ولی اصلا پف نکرده علتش چیه؟ دقیقا طبق همین دستور درس کردم