طرز تهیه خورش کرفسی متفاوت
خورش کرفس یکی از غذاهای سنتی ایرانیان است که طرفداران بسیار زیادی دارد. برای ایجاد تنوع در غذاهای تان خورش کرفس را این بار متفاوت درست کنید.
مواد لازم:
- گوشت گوسفندی ۲۰۰ گرم
- کرفس خرد شده ۲۰۰ گرم
- لوبیا چیتی ۵۰ گرم
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
- نعنا خشک ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز ۱ عدد
- سبزی قورمه سبزی ۵۰ گرم
- آبغوره ½ پیمانه
- نمک و فلفل و زردچوبه مقداری
طرز تهیه:
۱. ابتدا پیاز خرد شده را در روغن کمی تفت دهید.
۲. وقتی سبک شد سپس گوشت گوسفندی خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی زرد چوبه و فلفل سیاه را به آن بیفزایید و کمی اجازه دهید گوشت پخته شود (حدود ۱۰ دقیقه).
۳. سپس سبزی قورمه سبزی را به گوشت بیفزایید و کمی تفت دهید .
۴. رب گوجه فرنگی را نیز با این مواد کمی سرخ کنید (۱- ۲ دقیقه).
۵. حدود ۴ لیوان آب به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزد.
۶. لوبیا چیتی را که از شب قبل خیس کرده ، اجازه دهید جداگانه پخته شود.
۷. در این فاصله کرفس های شسته و خرد شده را در کمی روغن مایع حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید.
۸. وقتی آب کرفس ها کشیده شد نعنا خشک را نیز به آن اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه تفت دهید و شعله را خاموش کنید.
۹. هنگامی که گوشت پخته شد ،لوبیا چیتی پخته شده و کرفس و نعنا تفت داد شده و آبغوره و نمک را نیز به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید حدود ۱۵ دقیقه دیگر تا جا بیفتد.
نظر کاربران
منم اینطوری درست میکنم. خوشششمززززه میشه!
ما اینجوری درست میکنیم. جور دیگه هم میشه؟
خورش کرفس لوبیا چیتی و رب ندارد.