۱۸۸۲۰۰
۱۱۳ نظر
۵۲۶۰
۱۱۳ نظر
۵۲۶۰
پ

راهنمای پخت چند شیرینی خانگی بدون فر

خیلی از خانم‌ها دوست دارند شیرینی عید خانه را خودشان تهیه کنند، اما مشکل اینجاست که ممکن است شما هم مثل خیلی‌های دیگر با این کار آشنا نباشید. پس همراه ما باشید تا از شما یک خانم همه‌فن‌حریف بسازیم.

برترین‌ها: خیلی از خانم‌ها دوست دارند شیرینی عید خانه را خودشان تهیه کنند، اما مشکل اینجاست که ممکن است شما هم مثل خیلی‌های دیگر با این کار آشنا نباشید. علاوه بر این ممکن است وسایل تهیه شیرینی در خانه موجود نباشد و در این روز‌های پایانی سال، شیرینی درست کردن کار وقت‌گیری باشد.

به خاطر همین و برای اینکه حس کدبانوگری خود را ارضا کنیم، دنبال چند شیرینی ساده خانگی رفتیم که بدون دردسر، فر و خیلی از وسایل شیرینی پزی، به راحتی بتوانیم در خانه درست کنیم و از هنری آشپزی خود لذت ببریم. پس همراه ما باشید تا از شما یک خانم همه‌فن‌حریف بسازیم.

چیزکیک فوری

راهنمای پخت چند شیرینی خانگی بدون فر

مواد لازم:

  • بیسکویت ساده: ۲۰۰ گرم
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • پنیر خامه‌ای: ۲۰۰ گرم
  • خامه: ۲۰۰ گرم
  • وانیل: یک قاشق چای‌خوری
  • ژله آناناس: یک بسته
  • ژله توت فرنگی: یک بسته
  • شکر: نصف لیوان (اگر دوست دارید شیرین باشد)
  • یخ: چهار حبه

راهنمای پخت چند شیرینی خانگی بدون فر

طرز تهیه:

۱. بیسکویت را با دست خرد و با کره آب شده خوب مخلوط کنید تا شکل خمیری به خودش بگیرد، بعد کف یک ظرف سلفون بکشید و بیسکویت را در قالب ریخته و با ته لیوان صاف کنید و داخل فریزر بگذارید.

۲. حالا پنیر خامه‌ای، وانیل و شکر را خوب هم بزنید و خامه را به آن اضافه کنید. در یک ظرف دیگر ژله آناناس را با نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا ژله کاملا حل شود، چهار حبه یخ را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا سرد شود، بعد ژله را به پنیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.

۳. پنیر را به بیسکویت اضافه کرده و روی آن را کاملا صاف کنید و داخل یخچال بگذارید تا خوب ببندد. ژله توت فرنگی را با یک لیوان آب جوش و چند تکه یخ مخلوط می‌کنید و وقتی چیزکیک کاملا سفت شد، ژله را به آرامی روی آن بریزید و دوباره داخل یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود. پس از آماده شدن، لبه‌های سلفون را بکشید و به آرامی چیزکیک را از ظرف جدا کنید. به همین راحتی.

فوت کوزه‌گری:

برای اضافه کردن ژله به پنیر حتما صبر کنید تا ژله خنک شود، در غیر این صورت پنیر حالت یکدستی خود را از دست می‌دهد.

باقلوای عربی

راهنمای پخت چند شیرینی خانگی بدون فر

مواد لازم:

  • رشته عربی: یک بسته
  • کره: ۵۰ گرم
  • شیرعسلی: نصف قوطی
  • خلال پسته و خلال بادام: به مقدار لازم

راهنمای پخت چند شیرینی خانگی بدون فر

طرز تهیه:

۱. رشته عربی را باید از کوچه مروی یا فروشگاه‌هایی که مواد شیرینی‌پزی دارند، تهیه کنید، برای یک بسته رشته، ۵۰ گرم کره و نصف شیرعسلی لازم است. ابتدا رشته را خرد کنید و داخل قابلمه با حرارت کم تفت می‌دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند و از حالت خامی خارج شود، بعد آن را داخل یک ظرف پیرکس می‌ریزید.

۲. حالا در یک ظرف دیگر کره را آب کرده و با شیرعسلی مخلوط می‌کنید و آن را داخل ظرف رشته‌ها ریخته و خوب هم می‌زنید تا کاملا یکدست شود، بعد مواد را صاف کرده و روی آن را با خلال پسته و خلال بادام تزئین کنید. ظرف را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید. رشته عربی آماده است. می‌توانید آن را به تکه‌های کوچک برش دهید و در ظرف بچینید. نوش جان.

فوت کوزه‌گری:

رشته عربی را زیاد تفت ندهید، چون خیلی زود می‌سوزد.

باسلوق

راهنمای پخت چند شیرینی خانگی بدون فر

مواد لازم:

  • نشاسته گل: ۱۵۰ گرم
  • آب: دوونیم پیمانه
  • جوهرلیمو: یک هشتم قاشق چای‌خوری
  • شکر رژیمی: یک و یک‌چهارم پیمانه (شکر معمولی: ۵۰۰ گرم)
  • پودر ژلاتین: یک قاشق سوپ‌خوری
  • گلاب: دو قاشق سوپ‌خوری
  • پودر نارگیل: به مقدار لازم
  • مغز گردو: به مقدار لازم
  • مغر پسته: به مقدار لازم

راهنمای پخت چند شیرینی خانگی بدون فر

طرز تهیه:

۱. نشاسته را با مقداری آب سرد مخلوط می‌کنیم. وقتی حل شد، حرارت را روشن می‌کنیم. جوهر لیمو را به آن اضافه کرده و مدام هم می‌زنیم.

۲. شکر را در بقیه آب می‌ریزیم. پودر ژلاتین را به شکر اضافه و وقتی حل شد مخلوط را به نشاسته اضافه می‌کنیم.

۳. مواد را خوب هم می‌زنیم تا غلیظ شود، گلاب را اضافه کرده و خاموش می‌کنیم. پودر نارگیل را در ظرف ریخته و به اندازه یک قاشق از نشاسته را روی پودر نارگیل می‌ریزیم، بعد گردو و خلال پسته را داخل آن فرو می‌کنیم و مقداری پودر نارگیل روی آن می‌ریزیم. در ظرف می‌چینیم و دو الی سه ساعت داخل یخچال می‌گذاریم.

فوت کوزه‌گری:

باسلوق خانگی را حتما در یک ظرف در بسته و داخل یخچال نگهداری کنید، در غیر این صورت خیلی زود خراب می‌شود.

کاپ کیک قابلمه‌ای

راهنمای پخت چند شیرینی خانگی بدون فر
مواد لازم:

  • آرد: چهار قاشق غذاخوری
  • شیر: سه قاشق غذاخوری
  • شکر: سه قاشق غذاخوری
  • پور کاکائو: دو قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: چهار قاشق غذاخوری
  • بیکینگ‌پودر: یک قاشق سوپ‌خوری
  • تخم‌مرغ: یک عدد

راهنمای پخت چند شیرینی خانگی بدون فر

طرز تهیه:

۱. شکر و تخم‌مرغ را در ظرف ریخته و خوب هم می‌زنیم. بعد روغن مایع و آرد و بیکینگ پودر را همراه پودر کاکائو به مخلوط اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. درنهایت شیر به مواد اضافه می‌کنیم. داخل یک قابلمه به ارتفاع نصف فنجان‌ها آب می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم آب به نقطه جوش برسد.

۲. فنجان‌ها را با روغن چرب می‌کنیم و یک‌سوم آن را با مواد کیک پر می‌کنیم و در قابلمه آب جوش روی حرارت ملایم می‌گذاریم.

۳. یک ربع بعد وقتی کیک‌ها خوب پف کرد، زیر آن را خاموش می‌کنیم و در قابلمه را با یک دمکنی می‌بندیم و اجازه می‌دهیم یک ربع بماند. وقتی کیک سرد شد به راحتی و با چند ضربه از داخل فنجان خارج می‌شود. می‌توانید روی کیک‌ها را با خامه تزئین کنید.

فوت کوزه‌گری:

برای جدا کردن کیک‌ها از فنجان صبر کنید تا خنک شود، اگر داغ باشد به داخل ظرف می‌چسبد.

شیرینی شکلاتی آلمانی

راهنمای پخت چند شیرینی خانگی بدون فر
مواد لازم:

  • بیسکویت پتی‌بور: ۱۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • گردوی خردشده: یک‌دوم پیمانه
  • شکر: یک‌دوم پیمانه
  • پودر کاکائو: یک‌چهارم پیمانه

راهنمای پخت چند شیرینی خانگی بدون فر

طرز تهیه:

۱. ابتدا کره و پودر کاکائو را روی حرارت می‌گذاریم تا کره آب شود، بعد تخم‌مرغ و شکر را اضافه می‌کنیم و سریع هم می‌زنیم در حدی که شکر خوب حل شود.

۲. حالا مواد را از روی حرارت بر می‌داریم و پودر بیسکویت و گردو را به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم.

۳. این ترکیب را داخل یک کیسه فریزر می‌ریزیم و به صورت استوانه فشرده می‌کنیم و به مدت دو ساعت داخل یخچال می‌گذاریم و بعد از آماده شدن برش می‌زنیم.

فوت کوزه‌گری:

بعد از اضافه کردن تخم‌مرغ و شکر مواد را خوب هم بزنید و زود خاموش کنید، در غیر این صورت سفیده تخم‌مرغ زود می‌بندد و شیرینی شما خراب می‌شود.

شیرینی کنجدی

راهنمای پخت چند شیرینی خانگی بدون فر

مواد لازم:

  • کنجد: یک ونیم پیمانه
  • شکر: یک پیمانه
  • عسل: سه قاشق غذاخوری
  • روغن: دو قاشق غذاخوری
  • زعفران حل‌شده در آب: یک قاشق غذاخوری

راهنمای پخت چند شیرینی خانگی بدون فر

طرز تهیه:

۱. شکر، عسل و روغن را در ظرف کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد کاملا حل شده و طلایی رنگ شود، سپس زعفران را به آن اضافه کنید و در آخر کنجد را داخل ظرف بریزید و هم بزنید تا کنجد‌ها کمی طلایی شوند.

۲. یک سینی را چرب کنید، حرارت را ملایم کنید تا حدی که سوهان فقط گرم بماند، سپس سوهان را داخل سینی بریزید و بعد از سرد شدن برش دهید. سوهان کنجدی را در ظرف دردار، دور از رطوبت و گرما نگه دارید کنید.

فوت کوزه‌گری:

قبل از ریختن سوهان در سینی یک قاشق از آن را در سینی بریزید، اگر زود بست و زیر زبان ترد بود، سوهان آماده است وگرنه اجازه دهید کمی بیشتر روی حرارت بماند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • آزاده

    عکس شیرینی آخریه که سوهان کنجدی نیست شیرینی گردوئیه برترین جان؛))))

    پاسخ ها

    • بدون نام

      سلام

    • بدون نام

      علیک سلام !!!!!

    • سانیا آتش باز

      واقعا اون شکلاتی خوش مزه بود

      با اون توت فرنگی

  • آزاده

    عکس شیرینی آخریه که سوهان کنجدی نیست شیرینی گردوئیه برترین جان؛))))

    پاسخ ها

    • فاطمه اسدی

      واقعاعلی شده

    • بدون نام

      واقعا بي نظيررررررررره

    • بدون نام

      فاطمه جان واقعا علی شده????!!!!!

  • زهرا

    خوب است

  • من

    حالا واقعا خو میشه یانه یکم خالی بندیه

  • نازی

    عالی

    پاسخ ها

    • بدون نام

      آره عالی ولی میگم برنده ام میشی

  • فاطمه یبارات

    شیرینی شکلاتی عالی بود اگر شکلات بیشتر شود کیک خراب میشود

  • بدون نام

    خوب

  • بدون نام

    خوووبه

  • فرشته

    مرسی کلا خوووبن

  • فرشته

    مرسی کلا خوووبن

    پاسخ ها

    • فادیا

      عالیه

  • بدون نام

    اگه شیرینی گردوی چراگردونداره

  • مریم

    عالی

    پاسخ ها

    • م محمدی

      ممنون از راهنمایی فقط منظور از فنجون درون اب ظرف مدل فنجونیه یا کاغذ چرب شده هم میشه

  • بدون نام

    در شيريني الماني مقدار كره ذكر نشده

    پاسخ ها

    • فاطمه

      من که شیرینی شکلاتی آلمانی درست کردم خوب نشد ولی کاپ کیک قابلمه ای درست کردم عالی شد

    • بدون نام

      اره فاطمه

  • سمان

    خيلي خيلي عالي هست ٍ

  • زهرا

    خوبه

  • مارینا

    عالی بود

    پاسخ ها

    • بدون نام

      شما از کجایی/؟

  • پریا

    ممنونم

  • مانيكا

    طرز تهيه خامه رنكي روي كيك

    پاسخ ها

    • بدون نام

      خامه قنادی از شیرینی فروشی ها بگیر بزار بیرون از فریزر شبیه کره ی نیمه ذوب شده که شد با همزن برقی بزن 7 تا 10 دقیقه تا رد میله ها رو خامه بمونه و فرم بگیره
      از رنگ ژله ای خوراکی برای رنگی کردن استفاده کن حتما ژله ای وگرنه خامه شل میشه

  • elnaaaz

    خیلی ممنونم.من استفاده لازم رو بردم

    پاسخ ها

    • الی

      منم موافقم ولی می‌توانستید شیرینی های بیشتری بگزارید

  • نسیم

    خوب بود:-P

  • بی نام

    سلام دستور پخت یه شیرینی اسان

    پاسخ ها

    • کیمیا

      خر

  • بدون نام

    سلام

  • صفا جوون

    خیلی خیلی شیرینی اولی خوشمزه بود

  • مریم

    سلام ممنون

  • بدون نام

    عالی بود

  • بدون نام

    خوبه

  • سودا

    عالییییییی بودن

  • آدم برفی

    عالی بود من همه رو درست کردم خیلی خوب شد فقط نتونستم باقلوای عربی رو به این خوبی تو عکس هست در بیارم ممنونم از سایت خوبتون لطفا شیرینی های بیشتری بذارین
    @
    )
    @

    پاسخ ها

    • بدون نام

      این عکس با دستور شیرینی مطابقت نداره.
      دستور ارائه شده دستور شعریه است و عکس باقلوای استانبولی است که با خمیر باقلئا درست میشه

    • بدون نام

      به خاطر اینکه اون عکس، عکس باقلوای عربی با شعریه نیس.

    • .

      67

  • بدون نام

    هالی بوپننننن

  • mohandes

    ok

  • ارش

    عالیییییییییی

  • ارش

    عالیییییییییی

  • یلدا

    چیز کیک چطوری زیرش کاکائو شده تو مواد که ندارین

    پاسخ ها

    • من عاشق کیکم

      کجاش زیرش کاکائو است

  • missmodes

    مرسی❤

  • ناشناس

    ممنون بابت آموزشهای خوبتون، امیدوارم بقیه هم مثل من نهایت استفاده رو برده باشند.

  • بدون نام

    دستور یه شیرینی ساده خوشمز میخوام بدون فر

    پاسخ ها

    • MAHSA

      شيريني كنجدي

      راهنمای پخت چند شيريني خانگی و بدو ن فر

      مواد لازم:

      كنجد: يك ونيم پيمانه
      شكر: يك پيمانه
      عسل: سه قاشق غذاخوري
      روغن: دو قاشق غذاخوري
      زعفران حل‌شده در آب: يك قاشق غذاخوري

      طرز تهیه:

      1. شكر، عسل و روغن را در ظرف كوچكي ريخته و روي حرارت ملايم بگذاريد تا مواد كاملا حل شده و طلايي رنگ شود، سپس زعفران را به آن اضافه كنيد و در آخر كنجد را داخل ظرف بريزيد و هم بزنيد تا كنجدها كمي طلايي شوند.

      2. يك سيني را چرب كنيد، حرارت را ملايم كنيد تا حدي كه سوهان فقط گرم بماند، سپس سوهان را داخل سيني بريزيد و بعد از سرد شدن برش دهيد. سوهان كنجدي را در ظرف دردار، دور از رطوبت و گرما نگه دارید كنيد.

      فوت كوزه‌گري:

      قبل از ريختن سوهان در سيني يك قاشق از آن را در سيني بريزيد، اگر زود بست و زير زبان ترد بود، سوهان آماده است وگرنه اجازه دهيد كمي بيشتر روي حرارت بماند.

    • فاطمه

      مهسا جان اینو که خود برترینها نوشته بود

  • اسرین

    خیلی خوب بودن.مرسی.فقط بیشتر بذارین

  • MAHSA

    وای محشره من همشون رو درست کردم واقع بهره بردم سپاس

  • یاسمن حسینی

    خیلی عالی است من همشون رودرست کردم بی نظیره لایک دارین ‌‌

  • زهرا

    عالی بود

  • رویا

    خوب نبودن

  • بدون نام

    سلام تورا خدا وقتی میگید یک پیمانه مشخص کنید که پیمانه چه اندازه ای باشه

    پاسخ ها

    • بدون نام

      شما یک لیوان دسته دار فرانسوی رو به عنوان یک پیمانه قرار بده مساوی هستن

  • بدون نام

    عالی

  • mehra

    عالی بود .. واقعا ممنون ..

  • بدون نام

    خوب بود

  • کانی

    خوبه حتما امتحان میکنم

  • غزل

    سلام میشه تو درست کردن باسلوق به جای ژلاتین از پودر ژله استفاده کنم

    پاسخ ها

    • بدون نام

      بله میشه

  • غزل

    سلام میشه تو درست کردن باسلوق به جای ژلاتین از پودر ژله استفاده کرد تورو خدا زود جواب بدین

    پاسخ ها

    • خرگوشی

      خیر نمیشه ژلاتین فرق داره

  • بدون نام

    شیرینی میخآام

    پاسخ ها

    • ارسلان

      منم میخوام

  • مرده متخرک

    سلام همه عالی بودن.ولی من همه رو خراب کردم

    پاسخ ها

    • مهربان

      اخیییییییی

    • بدون نام

      خراب کردی چون متخرکی

  • Eli

    Awli bod

  • بدون نام

    کیک قابلمه ای یه ربع شد اما خام موندش یعنی چی؟ من جواب می خوام

    پاسخ ها

    • Twilight girl

      خب باید میذاشتید بیشتر بمونه

  • بدون نام

    سلام دوستان بایددرست کنیم تایادبگریم همه که نمیتونن برایه باراول خوب درست کنن امیدداشته باشین برایه کاری که داربن میکنین

  • بدون نام

    خوب بود

  • ستاره

    حالا واقعا خوب میشه من واسیه اولین بار میخوام درست کنم خیلی استرس دارم

    پاسخ ها

    • فاطمه

      مگه امتحانه که استرس داشته باشی

  • maryam

    سلام. بسیار عالیه

  • لیلا

    همه ی شیرینی ها خوشمزه و عالی هستن و فکر نکنم شیرینی باقلوا مقرون به صرفه باشه برای مهمون های عید درست کرد

  • ملیکا

    خوب بود لطفا بیشتر بگذارید

  • بدون نام

    شیرینی آلمانی مقدار کره چهقدر باشه.؟؟؟

  • نازنین

    من طرز پخت شیرنها یی عید از جمله شرینیه برنجی رامی خواستم

  • آیه

    رشته عربی که این شکلی نیست

  • fatima

    خیلی خوب بود

  • فاطی

    عالی بود جدی شیرینی هاش محشره

  • شيرين

    عااااالى بووود

  • فاطی

    عالیه ممنون ازشما دوستون دارم

  • fmn

    عالی بود استفاده لازم رو بردم

  • معصومه موسوی

    سلام من اولین بارم هست که میخواهم درست شیرنی درست کنم لطفا وازه توضیح دهید مثلا یه پیمانه چقدر باشد

  • بدون نام

    به نظر عالی میاد اما نخوردم
    من بچم میخوام خودم درست کنم اسون بگذارین
    با تشکر فراوان از زحمات شما

  • مریم رامین

    عالی بود مرسی

  • بدون نام

    سلام. شیرینی شکلاتی المانی که گذاشتین؛؛؛ تو قسمت مواد لازم؛ کره رو عنوان نکردین اما تو دستور پخت هست. چه مقدار کره نیازه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

  • بدون نام

    شیرینی. ها. زیاد جالب نبودن

  • فاطمه

    طرز پختن شیشرینی یخچالی میخواستم

  • فاطمه

    طرز پختن شیشرینی یخچالی میخواستم

  • بودن نام

    یکی از شیرینیها رو زده بودین شیرینی کنجدی ولی طرز تهیه سوهان عسلی رو گذاشتین منکه متوجه نشدم

  • فرزانه

    سلام ببخشید من توستر دارم شیرینی هم میشه در توستر درست کرد چون من درست میکنم مثلا نخودی روش خیلی طلایی یا سیاه میشه

    پاسخ ها

    • بدون نام

      چند بار امتحان کن تا قلقش دستت بیاد. با کم و زیاد کردن دما یا خاموش و روشن کردن المنت بالا و پایین در وسط کار

  • گلی

    خوبه

  • گلی

    خوبه

  • علی

    عالی هست

  • ایدا

    خیلی خوب بود

  • مامان دلارام

    خیلی خوب بود.فقط بگید فنجونو بزاریم تو آب جوش نمیترکه؟؟نمیشکنه؟؟؟کی ازین روش استفاده کرده لطفاراهنمایی کنید..فنجون چه جنسی؟؟

  • افسون

    خوب بود ولی هیچ چی بی عیب ونقص نیست

  • نازنین

    سلام واسه چیز کیک به جای ژله اناناس میشه از پودر ژله خالی هم استفاده کرد ؟

  • آیلین

    خوبع

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج