راهنمای پخت چند شیرینی خانگی بدون فر
خیلی از خانمها دوست دارند شیرینی عید خانه را خودشان تهیه کنند، اما مشکل اینجاست که ممکن است شما هم مثل خیلیهای دیگر با این کار آشنا نباشید. پس همراه ما باشید تا از شما یک خانم همهفنحریف بسازیم.
برترینها: خیلی از خانمها دوست دارند شیرینی عید خانه را خودشان تهیه کنند، اما مشکل اینجاست که ممکن است شما هم مثل خیلیهای دیگر با این کار آشنا نباشید. علاوه بر این ممکن است وسایل تهیه شیرینی در خانه موجود نباشد و در این روزهای پایانی سال، شیرینی درست کردن کار وقتگیری باشد.
به خاطر همین و برای اینکه حس کدبانوگری خود را ارضا کنیم، دنبال چند شیرینی ساده خانگی رفتیم که بدون دردسر، فر و خیلی از وسایل شیرینی پزی، به راحتی بتوانیم در خانه درست کنیم و از هنری آشپزی خود لذت ببریم. پس همراه ما باشید تا از شما یک خانم همهفنحریف بسازیم.
چیزکیک فوری
مواد لازم:
- بیسکویت ساده: ۲۰۰ گرم
- کره: ۱۰۰ گرم
- پنیر خامهای: ۲۰۰ گرم
- خامه: ۲۰۰ گرم
- وانیل: یک قاشق چایخوری
- ژله آناناس: یک بسته
- ژله توت فرنگی: یک بسته
- شکر: نصف لیوان (اگر دوست دارید شیرین باشد)
- یخ: چهار حبه
طرز تهیه:
۱. بیسکویت را با دست خرد و با کره آب شده خوب مخلوط کنید تا شکل خمیری به خودش بگیرد، بعد کف یک ظرف سلفون بکشید و بیسکویت را در قالب ریخته و با ته لیوان صاف کنید و داخل فریزر بگذارید.
۲. حالا پنیر خامهای، وانیل و شکر را خوب هم بزنید و خامه را به آن اضافه کنید. در یک ظرف دیگر ژله آناناس را با نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا ژله کاملا حل شود، چهار حبه یخ را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا سرد شود، بعد ژله را به پنیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.
۳. پنیر را به بیسکویت اضافه کرده و روی آن را کاملا صاف کنید و داخل یخچال بگذارید تا خوب ببندد. ژله توت فرنگی را با یک لیوان آب جوش و چند تکه یخ مخلوط میکنید و وقتی چیزکیک کاملا سفت شد، ژله را به آرامی روی آن بریزید و دوباره داخل یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود. پس از آماده شدن، لبههای سلفون را بکشید و به آرامی چیزکیک را از ظرف جدا کنید. به همین راحتی.
فوت کوزهگری:
برای اضافه کردن ژله به پنیر حتما صبر کنید تا ژله خنک شود، در غیر این صورت پنیر حالت یکدستی خود را از دست میدهد.
باقلوای عربی
مواد لازم:
- رشته عربی: یک بسته
- کره: ۵۰ گرم
- شیرعسلی: نصف قوطی
- خلال پسته و خلال بادام: به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. رشته عربی را باید از کوچه مروی یا فروشگاههایی که مواد شیرینیپزی دارند، تهیه کنید، برای یک بسته رشته، ۵۰ گرم کره و نصف شیرعسلی لازم است. ابتدا رشته را خرد کنید و داخل قابلمه با حرارت کم تفت میدهید تا رنگ آن کمی تغییر کند و از حالت خامی خارج شود، بعد آن را داخل یک ظرف پیرکس میریزید.
۲. حالا در یک ظرف دیگر کره را آب کرده و با شیرعسلی مخلوط میکنید و آن را داخل ظرف رشتهها ریخته و خوب هم میزنید تا کاملا یکدست شود، بعد مواد را صاف کرده و روی آن را با خلال پسته و خلال بادام تزئین کنید. ظرف را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید. رشته عربی آماده است. میتوانید آن را به تکههای کوچک برش دهید و در ظرف بچینید. نوش جان.
فوت کوزهگری:
رشته عربی را زیاد تفت ندهید، چون خیلی زود میسوزد.
باسلوق
مواد لازم:
- نشاسته گل: ۱۵۰ گرم
- آب: دوونیم پیمانه
- جوهرلیمو: یک هشتم قاشق چایخوری
- شکر رژیمی: یک و یکچهارم پیمانه (شکر معمولی: ۵۰۰ گرم)
- پودر ژلاتین: یک قاشق سوپخوری
- گلاب: دو قاشق سوپخوری
- پودر نارگیل: به مقدار لازم
- مغز گردو: به مقدار لازم
- مغر پسته: به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. نشاسته را با مقداری آب سرد مخلوط میکنیم. وقتی حل شد، حرارت را روشن میکنیم. جوهر لیمو را به آن اضافه کرده و مدام هم میزنیم.
۲. شکر را در بقیه آب میریزیم. پودر ژلاتین را به شکر اضافه و وقتی حل شد مخلوط را به نشاسته اضافه میکنیم.
۳. مواد را خوب هم میزنیم تا غلیظ شود، گلاب را اضافه کرده و خاموش میکنیم. پودر نارگیل را در ظرف ریخته و به اندازه یک قاشق از نشاسته را روی پودر نارگیل میریزیم، بعد گردو و خلال پسته را داخل آن فرو میکنیم و مقداری پودر نارگیل روی آن میریزیم. در ظرف میچینیم و دو الی سه ساعت داخل یخچال میگذاریم.
فوت کوزهگری:
باسلوق خانگی را حتما در یک ظرف در بسته و داخل یخچال نگهداری کنید، در غیر این صورت خیلی زود خراب میشود.
کاپ کیک قابلمهای
مواد لازم:
- آرد: چهار قاشق غذاخوری
- شیر: سه قاشق غذاخوری
- شکر: سه قاشق غذاخوری
- پور کاکائو: دو قاشق غذاخوری
- روغن مایع: چهار قاشق غذاخوری
- بیکینگپودر: یک قاشق سوپخوری
- تخممرغ: یک عدد
طرز تهیه:
۱. شکر و تخممرغ را در ظرف ریخته و خوب هم میزنیم. بعد روغن مایع و آرد و بیکینگ پودر را همراه پودر کاکائو به مخلوط اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. درنهایت شیر به مواد اضافه میکنیم. داخل یک قابلمه به ارتفاع نصف فنجانها آب میریزیم و اجازه میدهیم آب به نقطه جوش برسد.
۲. فنجانها را با روغن چرب میکنیم و یکسوم آن را با مواد کیک پر میکنیم و در قابلمه آب جوش روی حرارت ملایم میگذاریم.
۳. یک ربع بعد وقتی کیکها خوب پف کرد، زیر آن را خاموش میکنیم و در قابلمه را با یک دمکنی میبندیم و اجازه میدهیم یک ربع بماند. وقتی کیک سرد شد به راحتی و با چند ضربه از داخل فنجان خارج میشود. میتوانید روی کیکها را با خامه تزئین کنید.
فوت کوزهگری:
برای جدا کردن کیکها از فنجان صبر کنید تا خنک شود، اگر داغ باشد به داخل ظرف میچسبد.
شیرینی شکلاتی آلمانی
مواد لازم:
- بیسکویت پتیبور: ۱۰۰ گرم
- تخممرغ: یک عدد
- گردوی خردشده: یکدوم پیمانه
- شکر: یکدوم پیمانه
- پودر کاکائو: یکچهارم پیمانه
طرز تهیه:
۱. ابتدا کره و پودر کاکائو را روی حرارت میگذاریم تا کره آب شود، بعد تخممرغ و شکر را اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم در حدی که شکر خوب حل شود.
۲. حالا مواد را از روی حرارت بر میداریم و پودر بیسکویت و گردو را به آن اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
۳. این ترکیب را داخل یک کیسه فریزر میریزیم و به صورت استوانه فشرده میکنیم و به مدت دو ساعت داخل یخچال میگذاریم و بعد از آماده شدن برش میزنیم.
فوت کوزهگری:
بعد از اضافه کردن تخممرغ و شکر مواد را خوب هم بزنید و زود خاموش کنید، در غیر این صورت سفیده تخممرغ زود میبندد و شیرینی شما خراب میشود.
شیرینی کنجدی
مواد لازم:
- کنجد: یک ونیم پیمانه
- شکر: یک پیمانه
- عسل: سه قاشق غذاخوری
- روغن: دو قاشق غذاخوری
- زعفران حلشده در آب: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱. شکر، عسل و روغن را در ظرف کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد کاملا حل شده و طلایی رنگ شود، سپس زعفران را به آن اضافه کنید و در آخر کنجد را داخل ظرف بریزید و هم بزنید تا کنجدها کمی طلایی شوند.
۲. یک سینی را چرب کنید، حرارت را ملایم کنید تا حدی که سوهان فقط گرم بماند، سپس سوهان را داخل سینی بریزید و بعد از سرد شدن برش دهید. سوهان کنجدی را در ظرف دردار، دور از رطوبت و گرما نگه دارید کنید.
فوت کوزهگری:
قبل از ریختن سوهان در سینی یک قاشق از آن را در سینی بریزید، اگر زود بست و زیر زبان ترد بود، سوهان آماده است وگرنه اجازه دهید کمی بیشتر روی حرارت بماند.
نظر کاربران
عکس شیرینی آخریه که سوهان کنجدی نیست شیرینی گردوئیه برترین جان؛))))
پاسخ ها
سلام
علیک سلام !!!!!
واقعا اون شکلاتی خوش مزه بود
با اون توت فرنگی
عکس شیرینی آخریه که سوهان کنجدی نیست شیرینی گردوئیه برترین جان؛))))
پاسخ ها
واقعاعلی شده
واقعا بي نظيررررررررره
فاطمه جان واقعا علی شده????!!!!!
خوب است
حالا واقعا خو میشه یانه یکم خالی بندیه
عالی
پاسخ ها
آره عالی ولی میگم برنده ام میشی
شیرینی شکلاتی عالی بود اگر شکلات بیشتر شود کیک خراب میشود
خوب
خوووبه
مرسی کلا خوووبن
مرسی کلا خوووبن
پاسخ ها
عالیه
اگه شیرینی گردوی چراگردونداره
عالی
پاسخ ها
ممنون از راهنمایی فقط منظور از فنجون درون اب ظرف مدل فنجونیه یا کاغذ چرب شده هم میشه
در شيريني الماني مقدار كره ذكر نشده
پاسخ ها
من که شیرینی شکلاتی آلمانی درست کردم خوب نشد ولی کاپ کیک قابلمه ای درست کردم عالی شد
اره فاطمه
خيلي خيلي عالي هست ٍ
خوبه
عالی بود
پاسخ ها
شما از کجایی/؟
ممنونم
طرز تهيه خامه رنكي روي كيك
پاسخ ها
خامه قنادی از شیرینی فروشی ها بگیر بزار بیرون از فریزر شبیه کره ی نیمه ذوب شده که شد با همزن برقی بزن 7 تا 10 دقیقه تا رد میله ها رو خامه بمونه و فرم بگیره
از رنگ ژله ای خوراکی برای رنگی کردن استفاده کن حتما ژله ای وگرنه خامه شل میشه
خیلی ممنونم.من استفاده لازم رو بردم
پاسخ ها
منم موافقم ولی میتوانستید شیرینی های بیشتری بگزارید
خوب بود:-P
سلام دستور پخت یه شیرینی اسان
پاسخ ها
خر
سلام
خیلی خیلی شیرینی اولی خوشمزه بود
سلام ممنون
عالی بود
خوبه
عالییییییی بودن
عالی بود من همه رو درست کردم خیلی خوب شد فقط نتونستم باقلوای عربی رو به این خوبی تو عکس هست در بیارم ممنونم از سایت خوبتون لطفا شیرینی های بیشتری بذارین
@
)
@
پاسخ ها
این عکس با دستور شیرینی مطابقت نداره.
دستور ارائه شده دستور شعریه است و عکس باقلوای استانبولی است که با خمیر باقلئا درست میشه
به خاطر اینکه اون عکس، عکس باقلوای عربی با شعریه نیس.
67
هالی بوپننننن
ok
عالیییییییییی
عالیییییییییی
چیز کیک چطوری زیرش کاکائو شده تو مواد که ندارین
پاسخ ها
کجاش زیرش کاکائو است
مرسی❤
ممنون بابت آموزشهای خوبتون، امیدوارم بقیه هم مثل من نهایت استفاده رو برده باشند.
دستور یه شیرینی ساده خوشمز میخوام بدون فر
پاسخ ها
شيريني كنجدي
راهنمای پخت چند شيريني خانگی و بدو ن فر
مواد لازم:
كنجد: يك ونيم پيمانه
شكر: يك پيمانه
عسل: سه قاشق غذاخوري
روغن: دو قاشق غذاخوري
زعفران حلشده در آب: يك قاشق غذاخوري
طرز تهیه:
1. شكر، عسل و روغن را در ظرف كوچكي ريخته و روي حرارت ملايم بگذاريد تا مواد كاملا حل شده و طلايي رنگ شود، سپس زعفران را به آن اضافه كنيد و در آخر كنجد را داخل ظرف بريزيد و هم بزنيد تا كنجدها كمي طلايي شوند.
2. يك سيني را چرب كنيد، حرارت را ملايم كنيد تا حدي كه سوهان فقط گرم بماند، سپس سوهان را داخل سيني بريزيد و بعد از سرد شدن برش دهيد. سوهان كنجدي را در ظرف دردار، دور از رطوبت و گرما نگه دارید كنيد.
فوت كوزهگري:
قبل از ريختن سوهان در سيني يك قاشق از آن را در سيني بريزيد، اگر زود بست و زير زبان ترد بود، سوهان آماده است وگرنه اجازه دهيد كمي بيشتر روي حرارت بماند.
مهسا جان اینو که خود برترینها نوشته بود
خیلی خوب بودن.مرسی.فقط بیشتر بذارین
وای محشره من همشون رو درست کردم واقع بهره بردم سپاس
خیلی عالی است من همشون رودرست کردم بی نظیره لایک دارین
عالی بود
خوب نبودن
سلام تورا خدا وقتی میگید یک پیمانه مشخص کنید که پیمانه چه اندازه ای باشه
پاسخ ها
شما یک لیوان دسته دار فرانسوی رو به عنوان یک پیمانه قرار بده مساوی هستن
عالی
عالی بود .. واقعا ممنون ..
خوب بود
خوبه حتما امتحان میکنم
سلام میشه تو درست کردن باسلوق به جای ژلاتین از پودر ژله استفاده کنم
پاسخ ها
بله میشه
سلام میشه تو درست کردن باسلوق به جای ژلاتین از پودر ژله استفاده کرد تورو خدا زود جواب بدین
پاسخ ها
خیر نمیشه ژلاتین فرق داره
شیرینی میخآام
پاسخ ها
منم میخوام
سلام همه عالی بودن.ولی من همه رو خراب کردم
پاسخ ها
اخیییییییی
خراب کردی چون متخرکی
Awli bod
کیک قابلمه ای یه ربع شد اما خام موندش یعنی چی؟ من جواب می خوام
پاسخ ها
خب باید میذاشتید بیشتر بمونه
سلام دوستان بایددرست کنیم تایادبگریم همه که نمیتونن برایه باراول خوب درست کنن امیدداشته باشین برایه کاری که داربن میکنین
خوب بود
حالا واقعا خوب میشه من واسیه اولین بار میخوام درست کنم خیلی استرس دارم
پاسخ ها
مگه امتحانه که استرس داشته باشی
سلام. بسیار عالیه
همه ی شیرینی ها خوشمزه و عالی هستن و فکر نکنم شیرینی باقلوا مقرون به صرفه باشه برای مهمون های عید درست کرد
خوب بود لطفا بیشتر بگذارید
شیرینی آلمانی مقدار کره چهقدر باشه.؟؟؟
من طرز پخت شیرنها یی عید از جمله شرینیه برنجی رامی خواستم
رشته عربی که این شکلی نیست
خیلی خوب بود
عالی بود جدی شیرینی هاش محشره
عااااالى بووود
عالیه ممنون ازشما دوستون دارم
عالی بود استفاده لازم رو بردم
سلام من اولین بارم هست که میخواهم درست شیرنی درست کنم لطفا وازه توضیح دهید مثلا یه پیمانه چقدر باشد
به نظر عالی میاد اما نخوردم
من بچم میخوام خودم درست کنم اسون بگذارین
با تشکر فراوان از زحمات شما
عالی بود مرسی
سلام. شیرینی شکلاتی المانی که گذاشتین؛؛؛ تو قسمت مواد لازم؛ کره رو عنوان نکردین اما تو دستور پخت هست. چه مقدار کره نیازه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
شیرینی. ها. زیاد جالب نبودن
طرز پختن شیشرینی یخچالی میخواستم
طرز پختن شیشرینی یخچالی میخواستم
یکی از شیرینیها رو زده بودین شیرینی کنجدی ولی طرز تهیه سوهان عسلی رو گذاشتین منکه متوجه نشدم
سلام ببخشید من توستر دارم شیرینی هم میشه در توستر درست کرد چون من درست میکنم مثلا نخودی روش خیلی طلایی یا سیاه میشه
پاسخ ها
چند بار امتحان کن تا قلقش دستت بیاد. با کم و زیاد کردن دما یا خاموش و روشن کردن المنت بالا و پایین در وسط کار
خوبه
خوبه
عالی هست
خیلی خوب بود
خیلی خوب بود.فقط بگید فنجونو بزاریم تو آب جوش نمیترکه؟؟نمیشکنه؟؟؟کی ازین روش استفاده کرده لطفاراهنمایی کنید..فنجون چه جنسی؟؟
خوب بود ولی هیچ چی بی عیب ونقص نیست
سلام واسه چیز کیک به جای ژله اناناس میشه از پودر ژله خالی هم استفاده کرد ؟
خوبع