نان خرمایی
خرماهای بدون هسته را چرخ یا له کنید و کره را کمی روی حرارت آب کنید و ماست را با بیکینگ پودر، زعفران و کره آب شده مخلوط کنید.
چاشنیک:
مواد لازم مناسب برای ۸ تا ۱۰ نفر:
طرز تهیه:
1- خرماهای بدون هسته را چرخ یا له کنید.
2- کره را کمی روی حرارت آب کنید.
3- ماست را با بیکینگ پودر، زعفران و کره آب شده مخلوط کنید.
4- آرد را پس از الک کردن کم کم به همراه وانیل به مخلوط بالا اضافه کنید و هم زنید. خمیر را خوب ورز دهید. خمیر را در یک ظرف که در آن را پوشانیدهاید، خارج از یخچال (جایی که نه زیاد سرد و نه زیاد گرم باشد) به مدت 2-1/5 ساعت قرار دهید.
5- بعد از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و داخل آن را با خرمای له شده و پودر مغز بادام و گردو و پسته پُر کنید. شیرینیها را میتوانید به هر شکل که دوست دارید، درست کنید.
6- شیرینیها را در سینی فر چیده و به مدت 25-20 دقیقه، در درجه حرارت 340 درجه فارنهایت یا 170 درجه سانتیگراد در طبقه وسط فر قرار دهید.
7- در صورت تمایل میتوانید مقداری کنجد روی شیرینیها بپاشید. در ضمن میتوانید پودر مغز گردو و بادام و پسته را با خرما و دارچین مخلوط کنید، در وسط نان خرمایی قرار دهید و روی آنها را کنجد بپاشید.
- زمان پخت : ۲۵ دقیقه
- نوع غذا: شیرینی و دسر
- زمان آماده سازی مواد: ۲۵۰دقیقه
مواد لازم مناسب برای ۸ تا ۱۰ نفر:
- آرد سفید : نیم کیلو
- کره گیاهی : ۲۵۰ گرم
- ماست : ۲۵۰ گرم
- نمک : یک قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری
- خرمای بدون هسته : نیم کیلوگرم
- پودر مغز گردو، بادام، پسته و کنجد : از هر کدام دو قاشق غذاخوری
- دارچین : یک قاشق چای خوری
- زعفران آب شده : یک قاشق مرباخوری
- نان خرمایی؛ سالمترین شیرینی
طرز تهیه:
1- خرماهای بدون هسته را چرخ یا له کنید.
2- کره را کمی روی حرارت آب کنید.
3- ماست را با بیکینگ پودر، زعفران و کره آب شده مخلوط کنید.
4- آرد را پس از الک کردن کم کم به همراه وانیل به مخلوط بالا اضافه کنید و هم زنید. خمیر را خوب ورز دهید. خمیر را در یک ظرف که در آن را پوشانیدهاید، خارج از یخچال (جایی که نه زیاد سرد و نه زیاد گرم باشد) به مدت 2-1/5 ساعت قرار دهید.
5- بعد از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و داخل آن را با خرمای له شده و پودر مغز بادام و گردو و پسته پُر کنید. شیرینیها را میتوانید به هر شکل که دوست دارید، درست کنید.
6- شیرینیها را در سینی فر چیده و به مدت 25-20 دقیقه، در درجه حرارت 340 درجه فارنهایت یا 170 درجه سانتیگراد در طبقه وسط فر قرار دهید.
7- در صورت تمایل میتوانید مقداری کنجد روی شیرینیها بپاشید. در ضمن میتوانید پودر مغز گردو و بادام و پسته را با خرما و دارچین مخلوط کنید، در وسط نان خرمایی قرار دهید و روی آنها را کنجد بپاشید.
پ
نظر کاربران
مال کرمانشاهه من یکی که عاشقشم
....