سالاد مخصوص گوجه جيمي
كليد خوشمزه شدن اين سالاد، در استفاده كردن از گوجهفرنگيهاي تازه و قرمز است. پس از سايزهاي مختلف گوجهفرنگي استفاده كنيد ولي همه برشها به يك شكل باشد تا بتوان نظم را در سالاد ببينيد.
برترین ها: كليد خوشمزه شدن اين سالاد، در استفاده كردن از گوجهفرنگيهاي تازه و قرمز است. پس از سايزهاي مختلف گوجهفرنگي استفاده كنيد ولي همه برشها به يك شكل باشد تا بتوان نظم را در سالاد ببينيد. گوجهفرنگي كوچكتر را اصلا برش نزده و به همان شكل استفاده كنيد.
گوجهفرنگيها را شسته و منظم برش بزنيد و درون يك ظرف بچينيد و گوجهفرنگيهاي ريز را به همان حال بگذاريد تا زيباتر شود و 6 قاشق غذاخوري روغن زيتون همراه با 2 قاشق سركه قرمز اضافه كرده و به خوبي هم بزنيد. ريحان را شسته و برگهاي ريز آن را جدا كنيد و روي سالاد ريخته و مقداري نمك همراه با سبزيهاي خشك روي گوجهها بريزيد.
در مرحله بعد يك مشت زيتون سياه به مواد اضافه كنيد، البته قبل از اضافه كردن هسته آن را بيرون بياوريد. تلفيق رنگ قرمز و مشكي كنار هم يك اثر هنري به وجود ميآورد.
ميتوانيد از دانه هندوانه يا تخم كدو روي مواد بپاشيد قطعا از مزه آن لذت ميبريد.
در آخر تنماهي را باز كرده و به سالاد اضافه كنيد. ماهيها را از هم جدا كرده تا زيباتر به نظر آيند. سالاد گوجه جيمي آماده است پس از آن لذت ببريد.
ارسال نظر