ته چین گوشت و سیب زمینی
سیب زمینی را را پوست می کنیم و به صورت ورقه هایی با ضخامت یک سانتیمتری برش می زنیم ، و به آن نمک می افزاییم برنج را می شوییم و با ۵ پیمانه آب و ۴ قاشق چایخوری نمک خیس می کنیم.
مواد لازم:
- برنج : ۴ پیمانه یا ۶۰۰ گرم
- گوشت راسته و یا مغز ران : ۴۰ تا ۵۰۰ گرم
- سیب زمینی : ۲ عدد
- کره : ۳۰ گرم
- روغن، زعفران و نمک : به مقدار لازم
طرز تهیه ته چین فوق العاده خوشمزه و آسان:
۱. ابتدا گوشت را به صورت ورقه های نازک برش می زنیم و کمی نمک روی آن می پاشیم .
۲. سیب زمینی را را پوست می کنیم و به صورت ورقه هایی با ضخامت یک سانتیمتری برش می زنیم ، و به آن نمک می افزاییم برنج را می شوییم و با ۵ پیمانه آب و ۴ قاشق چایخوری نمک خیس می کنیم.
۳. حالا مقداری روغن کف قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و صبر می کنیم بعد از داغ شدن روغن، ورقه های سیب زمینی را با فاصله می چینیم.
۴. ورقه های گوشت را بین سیب زمینی ها می چینیم و حرارت را ملایم می کنیم .
۵. در این فاصله برنج را روی حرارت می گذاریم و در قابلمه را می گذاریم تا با شعله زیاد به جوش بیاد و بلا فاصله بعد از جوش آمدن در قابلمه را بر می داریم تا کم کم اب آن نسبتا تمام شود و کره را به آن اضافه می کنیم تا حالت سنجاق جوش پیدا کند.
۶. در نهایت برنج کته شده را به آرامی روی آن می ریزیم و روی آن هم کمی زعفران دم کرده می دهیم.
۷. صبر می کنیم حدود یک ساعت با حرارت ملایم دم بکشد، گوشت وسیب زمینی برشته شوند.
نظر کاربران
بنظر خوشمزه میاد...اینو تا حالا نشنیده بودم ندیده بودم!
درستش میکنم!خوب تو کته هم استادم!