۱۷۳۰۹۰
۲۰ نظر
۶۴۴۲
۲۰ نظر
۶۴۴۲
پ

طرز تهیه ترشه تره گیلانی

غذا‌های محلی گیلانی که دیگه بین همگی مون از نظر لذیذ بودن و تنوع شناخته شده هست و واقعا هم همینطوره. خورشت ترشه تره هم یکی از این خورشت‌های خوشمزه شمالیه که از سبزی‌های معطر درست میشه و داخلش از گوشت یا مرغ استفاده نمیشه و به جاش تخم‌مرغ داره، امیدوارم شما هم درستش کنین و از طعم و مزه‌ی محشرش لذت ببرین.

برترین‌ها: غذا‌های محلی گیلانی که دیگه بین همگی مون از نظر لذیذ بودن و تنوع شناخته شده هست و واقعا هم همینطوره. خورشت ترشه تره هم یکی از این خورشت‌های خوشمزه شمالیه که از سبزی‌های معطر درست میشه و داخلش از گوشت یا مرغ استفاده نمیشه و به جاش تخم‌مرغ داره، امیدوارم شما هم درستش کنین و از طعم و مزه‌ی محشرش لذت ببرین.

طرز تهیه ترشه تره گیلانی

مواد لازم

  • سبزی شامل (اسفناج، برگ چغندر، گشنیز، تره، جعفری و شوید (اسفناج بیشتر از بقیه)): ۵۰۰ گرم
  • خالواش: ۱/۴ پیمانه
  • نعنا: ۱/۴ پیمانه
  • برنج: ۲ قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ: ۲عدد
  • سیر خام: ۵ الی ۶ حبه
  • آب نارنج:‌به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه ترشه تره گیلانی

طرز تهیه

۱. برای تهیه این خورشت خوشمزه اول از همه باید برنج رو خیس کنیم و بعد بذاریم با حدود ۲ لیوان آب بپزه.

۲. برنج باید کاملا بپزه و در حال له شدن باشه.

طرز تهیه ترشه تره گیلانی

۳. وقتی برنچ کاملا پخت ۵۰۰ گرم سبزی خرد شده‌ای که داشتیم رو بهش اضافه میکنیم تا سبزی هم کاملا بپزه و داخل خورشت حل بشه.

طرز تهیه ترشه تره گیلانی

۴. بعد به خورشت نمک و آب نارنج اضافه میکنیم. در صورتی که آب نارنج موجود نداشتین میتونین به جاش از آبغوره استفاده کنین. این خورشت باید خورشت ترش تری نسبت به خورشت‌های دیگه باشه پس ترشیش رو یکم بیشتر در نظر بگیرین.

طرز تهیه ترشه تره گیلانی

۵. حالا داخل یه ماهیتابه‌ی دیگه سیر، نعنا و خالواش رو با روغن تفت میدیم تا سرخ بشن. از اونجایی که من نعنا و خالواش تازه نداشتم از خشکشون استفاده کردم و، چون سبزی خشک زودتر سرخ و تلخ میشه من کمی سیر رو سرخ کردم و بعد سبزی هارو اضافه کردم و با هم تفتشون دادم. در صورتی که از سبزی خشک استفاده میکنین از هر کدوم یک قاشق غذاخوری کافیه.

طرز تهیه ترشه تره گیلانی

۶. دقت کنین تا زیاد مواد رو سرخ نکنین که تلخ نشن. در صورتی که خالواش (سبزی محلی شمالی) نداشتین به جاش از نعنا استفاده کنین.

طرز تهیه ترشه تره گیلانی

۷. حالا سبزی سرخ شده رو به خورشت اضافه کنین و بذارین کمی با هم قل بزنن.

طرز تهیه ترشه تره گیلانی

۸. من معمولا در این مرحله حدود ۴۰ گرم کره به خورشت اضافه میکنم، چون تو لذیذ‌تر شدن خورشت خیلی تاثیر داره.

طرز تهیه ترشه تره گیلانی

۹. حالا تخم‌مرغارو با کمی نمک میزنیم تا یکدست بشه و بعد به خورشت اضافه اش میکنیم.

طرز تهیه ترشه تره گیلانی

۱۰. اول خورشت رو هم نمیزنیم تا تخم‌مرغ یکم خودش رو بگیره و بعد کمی خورشت رو هم میزنیم تا تخم‌مرغ تکه تکه تو خورشت بمونه.

طرز تهیه ترشه تره گیلانی

۱۱ حالا فقط کافیه تا اجازه بدیم خورشت جا بیوفته.

طرز تهیه ترشه تره گیلانی

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • شهرزاد

    ممنون از مصلب خوبتون

  • سید مهدی سعیدی مقدم

    متشکرم از این ذوق سلیقه بانوان شمالی ترشی تره گیلانی خیلی خوشمزه شده بود

  • بدون نام

    ما رشتیا بعد پخت سبزی و برنج کمی با گوشت کوب مواد را میکوبیم که همه مواد کاملا ریز و یکدست بشه بعد سیر رو سرخ کرده و تخم مرغ و زردچوبه را به سیر اضافه کرده وکاملا هم زده و سرخ میکنیم بعد به سبزی اضافه میکنیم که طعم خوشمزه تری به غذای ما میدهد

    پاسخ ها

    • بدون نام

      فوق العاده اس مخصوصا به این شیوه

    • بی نام

      دقیقا همینطوره . اصلش اینطور پخته میشه از + هایی که زده شده هم مشخصه.

    • سارا

      کاملا درسته ما هم همینجوری درست می کنیم

  • بدون نام

    واقعاخوشمزس من کوردم ولی خیلی دوست دارم

  • بدون نام

    شما اين غذارو چرب درست كردين اي عاليه

  • رضا

    اصلا این طور سمت شرق گیلان درست نمی کنند به این غذا تقریبا میگن تره

    پاسخ ها

    • .

      بله شما خشکه تره درست میکنید من خوردم خوبه ولی این مدل یه چیز دیگست
      با ماهی شور و ترب محلی آخ آخ

  • مريم ع

    هیچ حبوبات یا گوشتی نداره.به نظرم خوب نمیشه!!!!

    پاسخ ها

    • سارا

      ترش تره آی که ما درست میکنیم توی تنکابن توش لوبیا داره و حتی گوشت و چربی ریز هم سرخ میکنیم توش میریزیم و اینکه آرد برنج آخر سر میریزیم که یه کم غلیظ بشه ،برنج نمیریزیم و یکسری سبزیجات معطر محلی رو بهش در نهایت تفت میدیم
      بهش اضافه میکنیم که بهش در زبان محلی میگین بیه،فوق العاده خوشمزه و مقوی هست این غذا .

  • شکوفه

    آیا باید داخل خورش هم برنج بریزیم؟
    اگر جواب"آره" است،پس چرا برنج رو توی لیست مواد مورد نیاز ننوشته؟ممنونم.

    پاسخ ها

    • بدون نام

      نه عزیزم مثه خورش میریزن رو برنج

    • بدون نام

      بله به خاطر لعاب دار شدن خورشت، داخل خورشت، برنج یا آرد برنج اضافه می کنن

  • مرجان

    برنج داره حدود 2 الی 4 قاشق برنج نیم دانه یا آرد برنج هم داخلش می ریزن

  • بدون نام

    مضخرف ترین غذایی که تاحالاخوردم.............................

    پاسخ ها

    • بدون نام

      حتما دستپختت بده جانم

  • بدون نام

    خوشم نیومد اه

  • بی نام

    تو مازندران به خالواش چی میگن؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج