تارت گریپ فروت
این تارت بسیار زیبا با آب گریپفروت تهیه می شود و بسیار خوشمزه است. روش پخت آن بسیار ساده است و خیلی راحت می توانید در خانه آن را تهیه کنید.
تعداد: ۱۰ نفر
زمان تهیه: 30 دقیقه
زمان پخت: ۵ دقیقه
زمان سرد شدن: 30 دقیقه
مواد لازم
• خمیر پای
• یک عدد سفیده تخممرغ همزده
• ¾ پیمانه شکر
• ۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
• 1.5 پیمانه آب گریپفروت
• ۳ عدد زرده تخممرغ
• 6 قاشق غذاخوری کره خرد شده
• یک قطره رنگ غذای قرمز
• ¼ پیمانه پودر نارگیل درشت
• دو قاشق غذاخوری پسته خرد شده
طرز تهیه
۱. فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. روی خمیر پای، با قلممو سفیده تخممرغ بمالید. خمیر را به مدت ۵ دقیقه در فر بپزید تا طلایی شود. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
۲. در یک قابلمه متوسط، شکر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید. آب گریپفروت را اضافه کنید و روی حرارت ملایم آنها را هم بزنید تا کاملا غلیظ شوند و روی کاستارد، حباب ایجاد شود.
۳. نیمی از مخلوط زرده تخممرغ را هم بزنید و درون قابلمه بازگردانید. آن را روی حرارت ملایم به مدت ۲ دقیقه هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید. کره را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود. سپس رنگ غذا را اضافه کنید. مخلوط را درون خمیر آماده شده بریزید. روی آن را بپوشانید و به مدت ۴ تا ۶ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و سفت شود.
۴. روی تارت پودر نارگیل و پسته خرد شده بریزید و سرو کنید.
ارسال نظر