مسقطی زردآلو
ابتدا برگه های زردآلو را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در مقداری آب خیس کنید تا سنگ ریزه های آن کاملا خارج شود. برگه ها را با چاقوی خیلی تیز، ریز خرد کرده و در قابلمه مناسب با در بسته به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
مواد لازم:
- برگه زردآلو: 225 گرم
- شکر: 50 گرم
- مغز بادام : 50 گرم
- کمپوت فیله پرتقال: 50 گرم
- زرده تخم مرغ: 1 عدد
- شکر: 1 قاشق غذاخوری
- خامه و پودر دارچین: به دلخواه
- آب: 45 میلی لیتر
طرز تهیه:
۱. ابتدا برگه های زردآلو را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در مقداری آب خیس کنید تا سنگ ریزه های آن کاملا خارج شود. برگه ها را با چاقوی خیلی تیز، ریز خرد کرده و در قابلمه مناسب با در بسته به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
۲. در این مرحله شکر را اضافه کنید و مجددا ۱۰ دقیقه دیگر بپزید تا آب آن کاملا گرفته شود.
۳. حال بادام خرد شده و کمپوت فیله پرتقال را اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید.
۴. در یک کاسه کوچک زرده تخم مرغ و شکر را آنقدر بزنید تا ذرات شکر کاملا حل شود و بعد مواد را روی کاغذ روغنی پهن کنید، سپس سطح این مخلوط را به کمک یک چاقو، کاملا صاف کنید و با کمک همان کاغذ مواد را رول کنید و آن را حداقل به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید. این دسر را می توان با خامه و دارچین تزیین کرد.
نکته ۱: توجه داشته باشید که حتما برگه های طبخ شده غلیظ شود و دیگر آب اضافه نداشته باشد.
نکته ۲: درصورتی که کمپوت فیله پرتقال در دسترس نبود، می توانید مقداری فیله پرتقال را با شکر بپزید.
نظر کاربران
من قسمت 4 رو نفهمیدم. عکسش که یه چیز دیگه اس..
اون مخلوط شكر و زرده تخم مرغ رو چكارش كنيم!!!!!!!!