با آلوچه و ماهی خورش بپزید!
ابتدا آلوچه را در كمی آب خیس كنید. پیاز را خرد كرده و در مقداری روغن یا كره تفت دهید و زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضافه كنید و كمی تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد.
مواد اولیه:
- آلوچه 1پیمانه (برقانی)
- رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری
- شكر 2 قاشق غذاخوری
- رب انار 2 قاشق غذاخوری
- نمك به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم
- زردچوبه به میزان لازم
- پیاز 1 عدد
- روغن به میزان لازم
- ماهی 200گرم (فیله شده و بدون استخوان)
- آب به میزان لازم
- آرد به میزان لازم
- سیر به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم
- دارچین به میزان لازم
طرز تهیه:
1. ابتدا آلوچه را در كمی آب خیس كنید. پیاز را خرد كرده و در مقداری روغن یا كره تفت دهید و زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضافه كنید و كمی تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد.
2. آلوچه را با آبش اضافه كرده و سپس در صورت نیاز آب اضافه كنید تا روی آلوچه را بگیرد. سپس حرارت را كم كنید تا آلوچهها خوب له شوند و جا بیفتند.
3. ماهی را به صورت مكعب خرد كرده و در آردی كه با فلفل، زردچوبه، دارچین، پودر سیر و نمك مخلوط شده است بغلطانید و در كمی روغن سرخ كنید.
4. در انتها آلوچهها را با قاشق له كرده و سپس رب انار و شكر را بیفزایید. پس از آن كه خورش جا افتاد و به روغن نشست، آن را در ظرف كشیده و ماهی سرخ شده را روی آن قرار دهید.
نكات:
1) اگر دوست دارید ماهی را در آرد سوخاری بغلتانید تا خوشمزه تر شود.
2) بهتر است ماهی را قبل از پخت با آبلیمو و سایر مواد طعم دار كنید.
3) در این غذا به جای ماهی میتوان از فیله مرغ هم استفاده كرد.
4) در صورت تمایل شكر را از مواد اولیه حذف كرده و به خورش ابلیمو اضافه كنید.
ارسال نظر