فیلم: طرز تهیه آب نبات عصایی، نماد مسیح (ع)
آب نبات عصایی جزو جدا نشدنی مراسم کریسمس است. برخی می گویند یک قناد این آب نبات ها را برای این که به مسیح هدیه کند به وجود آورد.
برترین ها:
آب نبات عصایی جزو جدا نشدنی مراسم کریسمس است. برخی می گویند یک قناد این آب نبات ها را برای این که به مسیح هدیه کند به وجود آورد. شکل این نبات یا به خاطر ابتدای نام Jesus است یا سمبل عصای چوپانی است. رنگ سفید در این عصا سمبل پاکی و پاکدامنی است و نوارهای قرمز به خون اشاره دارد.
در ادامه این مطلب، طرز تهیه آن را برایتان نوشته ایم تا در صورت تمایل آن را در خانه تهیه کنید.
مواد لازم:
• 3 پیمانه شکر
• یک پیمانه شیره ذرت
• ¼ پیمانه آب
• ۱.۵ قاشق چایخوری عصار نعنافلفلی
• رنگ غذای قرمز
• رنگ غذای سفید
• دستکش پلاستیکی (مخصوص آشپزی)
• دماسنج آشپزی
• زمان تهیه: 75 دقیقه
• تعداد: ۱۲ تا ۱۸ عدد آبنبات عصایی
طرز تهیه:
۱. دو سینی فر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. فر را با دمای ۲۰۰ درجه فارنهایت (۹۳ درجه سانتیگراد) روشن کنید.
۲. شکر، شیره ذرت و آب را در یک قابلمه متوسط با هم مخلوط کنید و آنها را روی حرارت ملایم هم بزنید. هم زدن را تا زمانی که شکرها کاملا حل شوند، ادامه دهید. مراقب لبههای مایع درون قابلمه باشید که شکر موجود آن کریستاله نشود. دایم با قلمموی آشپزی، دیواره داخلی قابلمه را خیس کنید.
۳. هنگامی که مایع در حال جوشیدن بود، دماسنج را داخل آن بگذارید و بدون هم زدن، اجازه دهید دمای آبنبات به ۱۴۱ درجه سانتیگراد (۲۸۵ درجه فارنهایت) برسد.
۴. وقتی مایع به دمای موردنظر رسید، آن را از روی حرارت بردارید. پس از اینکه از قل افتاد، عصاره نعنافلفلی را اضافه کنید و هم بزنید.
۵. نیمی از مخلوط را درون یکی از سینی ها بریزید و داخل فر بگذارید تا گرم بماند.
۶. به مخلوط باقی مانده درون قابلمه، چند قطره رنگ غذای قرمز اضافه کنید. هم بزنید. سپس آن را درون سینی دوم بریزید. با استفاده از کاردک آشپزی که با روغن چرب کرده اید، آبنبات را در سطح سینی پهن کنید تا یکدست شود. پس از اینکه آبنبات کمی خنک شد اما هنوز گرم بود، دستکشها را به دست کنید. آبنبات را در دست ورز دهید. سپس آن را به شکل طناب بلند شکل دهید. سر و ته طناب را روی هم بیندازید. این کار را تا زمانی تکرار کنید که آبنبات سفت شود و دیگران به این راحتی تغییر شکل ندهد.
۷. آب نبات قرمز را در فر خاموش بگذارید تا گرم بماند. سینی دوم آبنبات را از فر خارج کنید.
۸. همین مراحل را با رنگ سفید و سینی دوم آبنبات تکرار کنید. در طول ورز دادن های پیاپی، رنگ آبنبات تغییر می کند.
۹. برای درست کردن عصاهای کوچک، مقداری از آبنبات قرمز و مقداری هم از رنگ سفید را بردارید. جداگانه آنها را رول کنید. سپس به هم ببافید. فورا یک سر آن را به شکل عصا خم کنید. سپس آنها را در سینی بچینید تا در دمای اتاق سفت شوند.
نظر کاربران
جالب بود
کاش بدون فر