دستور كيك اسفنجي ليمو ترش و زنجبيل
فر را به دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد برسانيد. سطح داخلي يك قالب ۹۰۰ گرمي را با روغن زيتون چرب كرده و يك كاغذ كرهاي مخصوص شيرينيپزي دور آن (از داخل) بگذاريد. روغن زيتون را با پودر شكر مخلوط كرده، آنقدر هم بزنيد كه كرممانند، رنگپريده و پفكي شود...
مواد لازم براي ۱۲ نفر
- روغن زيتون به علاوه مقداري اضافهتر براي چرب كردن سطح قالب كيك: 200 گرم
- شكر رژيمي: 275 گرم
- ليموترش: 5 عدد
- تخممرغ درشت: 3 عدد
- آرد: 200 گرم
- بيكينگ پودر: 3قاشق چايخوري
- پودر زنجبيل: يك قاشق چايخوري سر پر
- پودر نارگيل: 50 گرم
- زنجبيل تازه: 3 تكه ساطوري شده
- شير: 2 قاشق سوپخوري
- شكر: 3 قاشق سوپخوري
- شربت ريشه زنجبيل: 3 قاشق سوپخوري
- مقداري زنجبيل كريستالي و خرد شده: براي تزئين كيك
- نمك: به ميزان لازم
- آب: به ميزان لازم
روش تهیه :
فر را به دماي 180 درجه سانتيگراد برسانيد. سطح داخلي يك قالب 900 گرمي را با روغن زيتون چرب كرده و يك كاغذ كرهاي مخصوص شيرينيپزي دور آن (از داخل) بگذاريد. روغن زيتون را با پودر شكر مخلوط كرده، آنقدر هم بزنيد كه كرممانند، رنگپريده و پفكي شود. پوست 3 تا از ليموترشها را رنده كرده و به مخلوط اضافه كنيد. بهتدريج تخممرغها را اضافه كرده و خوب به هم بزنيد. آرد، بيكينگ پودر و پودر زنجبيل را با مقدار بسيار كمي نمك مخلوط كنيد. با استفاده از يك قاشق بزرگ فلزي، پودر نارگيل و زنجبيلهاي خرد شده را به مخلوط كيك اضافه كنيد. حالا نوبت شير و آب است كه به مايه كيك اضافه شود؛ آنقدر هم بزنيد كه مخلوط صاف و يكدستي پديد آيد. با قاشق مخلوط را درون قالب ريخته و سطحش را با يك كاردك صاف كنيد.حالا ظرف را براي 45دقيقه در طبقه پاييني فر بگذاريد تا سطح كيك قهوهاي-طلايي شود و اگر يك چاقو را در كيك فرو ببريد، چاقو كاملا تميز بيرون بيايد. بعد از طبخ، 10 تا 15دقيقه صبر كنيد تا كيك درون قالب خنك شود. با يك سيخ چوبي سوراخهايي در سطح كيك ايجاد كنيد. حالا آب 2 ليموترش باقيمانده را با شكر و شربت ريشه زنجبيل مخلوط كرده و با قاشق، آرام آرام اين مخلوط را درون منافذ كيك بريزيد و اجازه دهيد كيك درون قالب كاملا سرد شود. در نهايت كيك را در ظرف مناسبي برگردانده و رويش را با زنجبيل كريستالشده تزئين كنيد.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ارسال نظر