خوراک گوشت فوری با سس انچیلادا و نان تورتیلا
نان ها را به قابلمه اضافه کنید تا برشته و ترد شوند سپس نان ها را از قابلمه بیرون بیاورید و روی کاغذ حوله ای قرار دهید.
مواد اولیه :
برای 6 نفر
- روغن کانولا 1 تا 2 قاشق غذاخوری
- نان تورتیلا 15 عدد (به تکه های 2.5 سانتیمتری برش خورده)
- پیاز پیاز 1/2 پیاز (خرد شده)
- گوشت چرخ کرده 450 گرم
- نمک به مقدار لازم
- فلفل سیاه به مقدار لازم
- سس انچیلادا 565 گرم
- پنیر چدار 2 فنجان (رنده شده)
- خامه ترش به مقدار لازم
- زیتون به مقدار لازم (زیتون سیاه حلقه شده)
طرز تهیه:
در یک قابلمه بزرگ، روغن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود.
نان ها را به قابلمه اضافه کنید تا برشته و ترد شوند سپس نان ها را از قابلمه بیرون بیاورید و روی کاغذ حوله ای قرار دهید.
گوشت و پیاز را به قابلمه اضافه کنید و روی آنها نمک و فلفل بپاشید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گوشت به طور کامل پخته شده و پیاز نرم شود بعد هر گونه چربی را از داخل قابلمه بیرون بیاورید.
سس انچیلادا را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند و اجازه دهید به مدت ۲ دقیقه بجوشد سپس نان ها را به مخلوط گوشت اضافه کنید و خوب هم بزنید و روی آن پنیر را قرار دهید و با خامه ترش و زیتون سرو نمایید.
ارسال نظر