پیتزا کالزونه، پیتزایی از قلب رم
گوشت، پیاز و فلفل را در یک قابلمه بزرگ بریزید، روی حرارت کم قرار دهید به طوری که آب بیاندازد.
مواد لازم:
مناسب برای 8 نفر
- گوشت چرخ شده گوساله : نیم کیلو
- پیاز خرد شده : یک پیمانه
- فلفل دلمه خرد شده : یک پیمانه
- پپرونی درشت خرد شده : 100 گرم
- سس پیتزا :450 میلی لیتر
- کنسرو قارچ خرد شده و آب گرفته : یک قوطی
- پودر رازیانه : 1/2 قاشق چایخوری
- پودر آویشن :1/2 قاشق چایخوری
- پودر نعناع : 1/2 قاشق چایخوری
- تخم مرغ : 2 عدد
- شیر : یک پیمانه
- روغن مایع : یک قاشق سوپخوری
- آرد : یک پیمانه
- پنیر نازک ورقه شده مثل موزارلا : 450 گرم
- پنیر پارمسان رنده شده : 1/4 پیمانه
دستور پخت:
۱- گوشت، پیاز و فلفل را در یک قابلمه بزرگ بریزید، روی حرارت کم قرار دهید به طوری که آب بیاندازد.
۲- آن را با حرارت متوسط در حدی بپزید که گوشت قهوهای رنگ و سبزیجات نرم شوند.
۳- پپرونی، سس پیتزا، قارچ و پودر سبزیجات معطر را مخلوط و به مایه گوشت اضافه کنید.
۴- درب ظرف را کنار بگذارید تا محتوی قابلمه به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و گاهی محتویات ظرف را به هم بزنید.
۵- برای روی پیتزا، در کاسه کوچکی تخم مرغها، شیر و روغن را مخلوط و با همزن برقی به مدت یک دقیقه به هم بزنید؛ آرد را اضافه کنید و به هم زدن را ادامه دهید تا مایه یک نواختی حاصل شود.
۶- یک ظرف مستطیل شکل پیرکس را در اندازه مناسب انتخاب، کف و اطراف آن را چرب کنید.
۷- مایه گوشت را داخل ظرف بریزید، ورقههای پنیر را روی آن بچینید.
۸- مایه آرد و تخم مرغ را به طور یکنواخت روی آن بریزید تا تمام مواد زیر خود را بپوشاند.
۹- پنیر رنده شده را روی آن بپاشید.
۱۰- ظرف را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتیگراد) قرار دهید تا روی آن پف کرده و طلایی شود. بلافاصله پس از تهیه سرو کنید.
ارسال نظر