۱۵۷۰۲۱
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

پیتزا کالزونه، پیتزایی از قلب رم

گوشت، پیاز و فلفل را در یک قابلمه بزرگ بریزید، روی حرارت کم قرار دهید به طوری که آب بیاندازد.

آشپزآنلاین:

مواد لازم:

مناسب برای 8 نفر

  • گوشت چرخ شده گوساله : نیم کیلو
  • پیاز خرد شده : یک پیمانه
  • فلفل دلمه خرد شده : یک پیمانه
  • پپرونی درشت خرد شده : 100 گرم
  • سس پیتزا :450 میلی لیتر
  • کنسرو قارچ خرد شده و آب گرفته : یک قوطی
  • پودر رازیانه : 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر آویشن :1/2 قاشق چایخوری
  • پودر نعناع : 1/2 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ : 2 عدد
  • شیر : یک پیمانه
  • روغن مایع : یک قاشق سوپخوری
  • آرد : یک پیمانه
  • پنیر نازک ورقه شده مثل موزارلا : 450 گرم
  • پنیر پارمسان رنده شده : 1/4 پیمانه

پیتزا کالزونه، پیتزایی از قلب رم

دستور پخت:

۱- گوشت، پیاز و فلفل را در یک قابلمه بزرگ بریزید، روی حرارت کم قرار دهید به طوری که آب بیاندازد.

۲- آن را با حرارت متوسط در حدی بپزید که گوشت قهوه‌ای رنگ و سبزیجات نرم شوند.

۳- پپرونی، سس پیتزا، قارچ و پودر سبزیجات معطر را مخلوط و به مایه گوشت اضافه کنید.

۴- درب ظرف را کنار بگذارید تا محتوی قابلمه به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و گاهی محتویات ظرف را به هم بزنید.

۵- برای روی پیتزا، در کاسه کوچکی تخم مرغ‌ها، شیر و روغن را مخلوط و با همزن برقی به مدت یک دقیقه به هم بزنید؛ آرد را اضافه کنید و به هم زدن را ادامه دهید تا مایه یک نواختی حاصل شود.

۶- یک ظرف مستطیل شکل پیرکس را در اندازه مناسب انتخاب، کف و اطراف آن را چرب کنید.

۷- مایه گوشت را داخل ظرف بریزید، ورقه‌های پنیر را روی آن بچینید.

۸- مایه آرد و تخم مرغ را به طور یکنواخت روی آن بریزید تا تمام مواد زیر خود را بپوشاند.

۹- پنیر رنده شده را روی آن بپاشید.

۱۰- ظرف را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتیگراد) قرار دهید تا روی آن پف کرده و طلایی شود. بلافاصله پس از تهیه سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج