دسرها و سالادهای ژلاتینی
ژلاتین را در آب جوش برای مدت دو دقیقه حل کنید و بعد آب پرتقال را در آن بریزید. موز و توتفرنگی ریز خردشده را هم میتوانید به مخلوط ژله اضافه کنید.
مجله سیب سبز:
1. دسر موز و توت فرنگی
چی لازم دارید:
- ژلاتین: دو ورق
- آب جوش: یک و یکدوم لیوان
- موز: دو عدد خردشده
- آب پرتقال: یکدوم لیوان
- توتفرنگی خردشده: ۵۰۰ گرم
- پنیر خامهای: ۲۵۰ گرم
- کره آبشده: ۳۰۰ گرم
- پودر وانیل: یک قاشق چایخوری
- گردوی خردشده: یکدوم فنجان.
چطور درست کنید:
1. ژلاتین را در آب جوش برای مدت دو دقیقه حل کنید و بعد آب پرتقال را در آن بریزید. موز و توتفرنگی ریز خردشده را هم میتوانید به مخلوط ژله اضافه کنید. نیمی از این مخلوط را در قالب بریزید و برای مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
2. با همزن دستی خامه، پنیر خامهای و پودر وانیل را هم بزنید تا مایهای یکدست به دست آید.
3. نیمی از کرم تهیه شده را روی ژلهای که در یخچال گذاشته بودید، بمالید. بقیه ژلاتین و میوه را روی این لایه بریزید و برای حدود دو ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب سفت شود. وقتی ژله خوب سفت شد بقیه کرم را روی این مخلوط بمالید و بعد نوشجان کنید.
چی لازم دارید:
- پودر ژلاتین: سه قاشق غذاخوری
- آب: یک لیوان
- هویج قالب زده: ۲۰۰ گرم
- کلم بروکلی: ۲۰۰ گرم
- گوجه فرنگی تزئینی: ۲۰عدد
- فیله مرغ آبپز و خردشده:
- دو و نیم لیوان
- پیاز: یک عدد
- ساقه کرفس خلالشده: یک لیوان
- برنج دانه گرد پخته: یک لیوان
- نمک و فلفل: به دلخواه
- سس مایونز: چهار قاشق غذاخوری
- سرکه سفید: چهار قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: شش قاشق غذاخوری.
چطوری درست کنید:
1. پودر ژلاتین و آب را در شیرجوش بریزید و شیرجوش را در قابلمه حاوی آب جوش قرار دهید و به روش بنماری ژلاتین را در آب حل کنید.
2. قالبتان را آب سرد بشویید و حدود یکونیم سانتیمتر از کف آن را با محلول ژلاتین پر کنید و قالب را در یخچال بگذارید تا ژله کاملا بسته شود.
3. هویجها،کلمها و گوجهفرنگیها را به فاصله مناسب روی ژله بستهشده بچینید و روی آنها را محلول ژلاتین بریزید طوری که فقط در بعضی از قسمتهای قالب مواد از مایع بیرون بماند.
4.دوباره قالب را در یخچال بگذارید تا این لایه هم خودش را بگیرد.
5. گوشت مرغ، برنج پخته شده، كرفس، پياز، نمك، فلفل و سس مايونز را خوب با هم مخلوط كرده و كنار بگذاريد.
6. با سرکه سفید، روغن زیتون، نمک و فلفل یک سس آماده کنید و آن را به مخلوط گوشت مرغ اضافه کنید.
7. حالا محلول ژلاتین را به مخلوط اضافه کرده و مخلوط را صاف و فشرده کنید و دوباره قالب را در یخچال بگذارید تا سفت شود.
8. وقتی خواستید سالاد را برگردانید قالب را چند ثانیه در آب جوش قرار دهید.
چی لازم دارید
- ژلاتین: هفت ورق
- زرده تخممرغ: شش عدد
- شیر: ۲۵۰ گرم
- فندق تستشده: ۲۰۰ گرم
- خامه: ۳۵۰ گرم
- شکر: ۲۰۰ گرم
- پیست فندق(آسیاب فندق و شکر به مقدار مساوی): ۱۰۰ گرم.
چطوری درست کنید:
1. زردههای تخممرغ رابه کمک همزن با شکر مخلوط کنید. شیر را بجوشانید و کمکم به زرده اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط کنید.
2. وقتی مخلوط خنک شد، فندق را خرد کرده و با پیست فندق و خامه مخلوط کنید.
3. مخلوط زرده را به مواد حاوی خامه اضافه کنید و هم بزنید.
4. ژلاتینها را با آب سرد نرم کنید و روی بخار کتری قرار دهید تا ذوب شوند. بعد آنها را داخل کرم بریزید و بعد از مخلوط کردن در قالب قرار دهید.
5. این دسر را حدود هفت تا هشت ساعت در یخچال قرار دهید و بعد از خارج کردن در ظرف مورد نظر برگردانید.
چی لازم دارید:
- آبجوش: دو لیوان
- ژلاتین لیمو: چهار ورق
- نمک: یکدوم قاشق غذاخوری
- آب سرد: یک و یکدوم لیوان
- سرکه: سه قاشق غذاخوری
- هویج نگینی خردشده: یک و یک چهارم لیوان
- مایونز: یکدوم لیوان
- فلفل نگینی خردشده: یک لیوان
- پیاز نگینی خردشده: یکچهارم لیوان.
چطوری درست کنید:
1.ژلاتین، نمک و آبجوش را در کاسه بزرگی بریزید و حداقل برای دو دقیقه هم بزنید. بعد آنها را در آب سرد و سرکه بریزید و دو و سهچهارم لیوان از ژلاتین را در دمای اتاق نگه دارید. بقیه ژلاتین را برای حدود یک ساعت در یخچال بگذارید.
2. هویجها را روی ژلاتینی که کمی بسته شده بریزید، بعد با قاشق آن را داخل قالب بریزید. حدود 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا جایی که کمی دیگر سفت شود اما کامل نبندد.یک لیوان از ژلاتینی را که در دمای اتاق نگه داشته بودید همراه مایونز در کاسهای بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. بعد مواد را روی ژلاتینی که کمی بسته شده بریزید.
3. حدود 30 دقیقه در یخچال بگذارید اما نه آنقدر که ژلاتین کامل سفت شود.فلفل و پیاز را داخل بقیه ژلاتین بریزید و هم بزنید و بعد با قاشق روی این دو لایه تقریبا سفت شده بریزید. حدود سه ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.
چی لازم دارید:
- پرتقال: چهار عدد
- شکر: یک تا یک و نیم پیمانه
- آب: یکچهارم پیمانه
- ورقه ژلاتین: دو ورق.
چطوری درست کنیم:
1. پرههای پرتقال را پوست بگیرید و آنها را در مخلوطکن، مخلوط کنید.
2. شکر را روی پرتقالها بریزید و روی حرارت قرار دهید. وقتی مخلوط قوام آمد، ورقه ژلاتین را دو دقیقه در کمی آب خیس کرده و بعد از خارج کردن از آب به مارمالاد اضافه کنید.
3. چند بار محلول را هم بزنید و از روی حرارت بردارید و بعد از سرد شدن در ظرف قرار دهید.
چی لازم داریم...
- پودر ژلاتین: یک قاشق سوپخوری
- آب: ۹۰ میلی لیتر
- شکر: ۲۲۰ گرم
- آب سیب: ۹۰ میلیلیتر
- آبلیمو تازه: یک قاشق چایخوری
- پوست لیمو رندهشده: یک قاشق چایخوری
- رنگ سبز خوراکی: به میزان لازم.
چطوری درست کنیم:
1. پودر ژلاتین را در آب سرد بریزید و به روش بنماری آن را حل کنید. شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا جوش بیاید و به مدت 15 دقیقه بجوشد تا غلیظ شود، طوریکه مواد تغییر رنگ ندهد.
2. مواد را از روی حرارت برداشته و ژلاتین حلشده، آبلیموی تازه و رنده پوست لیمو را اضافه کنید. رنگ سبز را هم اضافه کنید و مواد را در قالب بریزید و به مدت 12ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.
3. حالا میتوانید پاستیلها را از قالب خارج کرده و در صورت تمایل در مخلوط شکر و پودر نارگیل بغلتانید.
چی لازم داریم:
- پودر ژلاتین: چهار قاشق مرباخوری
- شیر: چهار لیوان
- تخممرغ: یک عدد
- خامه زدهنشده: یکدوم لیوان
- شکر: یکدوم لیوان
- پودر وانیل شکری: سه بسته
- گلاب: چهار قاشق مرباخوری
- زعفران: به مقدار لازم.
چطوری درست کنیم:
1.تخممرغ و شکر را داخل یک کاسه خوب هم بزنید تا مخلوط یکسانی به دست آید. در یک ظرف دیگر شیر، خامه،وانیل و پودر ژلاتین را بریزید و تخممرغ و شکر را هم به آنها اضافه کنید.
2. ظرف را روی شعله گاز قرار دهید و با همزن دستی خوب مخلوط را هم بزنید تا هم ژلاتین حل شود و هم مخلوط یکدست شود.
3. وقتی مایه ولرم شد، شعله را خاموش کنید و زعفران و گلاب را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد از آنکه مایه خنک شد، آن را در ظرفی که در نظر گرفتهاید، بریزید و برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.
ارسال نظر