۱۵۱۵۷۱
۵۰۰۹
۵۰۰۹
پ

مسقطی زرشک

ابتدا ژلاتین را روی آب سرد می‌‌ریزیم و روی بخار قرار می‌دهیم تا ذوب شود. نشاسته گندم را با آب سرد می‌شوییم و با مقداری آب کنار می‌گذاریم تا نشاسته ته‌نشین شود.

مسقطی زرشک
مجله زندگ ی ایده آل:

مسقطی زرشک

مواد لازم:

  • آب زرشک: ۵۰۰ میلی‌لیتر
  • نشاسته گندم: ۲۰۰ گرم
  • پودر ژلاتین: سه قاشق غذاخوری
  • شکر:۲۰۰ گرم
  • پودر هل: یک قاشق غذاخوری
  • آب سرد: ۱۰۰ میلی‌لیتر
  • زرشک:۷۰ گرم
  • گلوکز: ۲ قاشق غذاخوری

روش تهیه:

1. ابتدا ژلاتین را روی آب سرد می‌‌ریزیم و روی بخار قرار می‌دهیم تا ذوب شود. نشاسته گندم را با آب سرد می‌شوییم و با مقداری آب کنار می‌گذاریم تا نشاسته ته‌نشین شود. سپس آب جدا شده از نشاسته را دور می‌ریزیم.

2. این کار را چند بار تکرار می‌کنیم. در این صورت نشاسته بعد از پخت شفاف بوده و بوی نا مطبوع نخواهد داشت. در این مرحله آب زرشک، شکر، نشاسته و پودر هل و گلوکز را مخلوط می‌کنیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم.

3. مواد را خیلی ملایم هم می‌زنیم. وقتی به نقطه جوش نزدیک شد، ژلاتین و پودر هل را داخل مواد می‌ریزیم و آنقدر به هم زدن ادامه می‌دهیم تا مایه غلیظ شود.

4. زرشک را داخل مایه می‌ریزیم و تا زمانی که مایه حرارت خود را از دست نداده، داخل سینی یا قالب‌های موردنظر که از قبل با کره چرب کرده‌ایم، می‌ریزیم.

5. مسقطی را سه ساعت داخل یخچال می‌گذاریم و سپس از یخچال خارج کرده یا داخل سینی برش می‌دهیم و در ظرف می‌چینیم و با پسته چرخ کرده تزیین می‌کنیم.

نکته:

در آماده کردن مسقطی زرشک می‌توانیم به جای گلوکز مایع از پودر گلوکز یا یک قاشق سوپ‌خوری پودر پکتین استفاده کنیم. برای این کار پودر گلوکز یا پکتین را در آب حل کرده، با آب‌زرشک مخلوط می‌کنیم و روی حرارت می‌گذاریم. درضمن به‌جای پودر هل می‌توانیم از دانه هل نیز استفاده کنیم. کافی است برای این کار پوست هل را بگیریم و دانه‌های مغز آن را در مسقطی بریزیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت برترین ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج