براي شروع زنجبيل را همراه با سير و پياز پوست كنده و خرد كنيد و در مخلوطكن قرار دهيد. فلفل چيلي را با يك قاشق غذاخوري سس سويا به آن اضافه كنيد. ليموها را در آن بچكانيد و به خوبي تمامي مواد را با هم مخلوط كنيد.
مواد لازم ماهي با سويا سس
سير: 2 حبه
پياز قرمز: يك عدد
فلفل قرمز چيلي: يكدوم
ليمو: 2 عدد
فيله ماهي: 180 گرم (باپوست)
سويا سس: به ميزان لازم
زنجبيل: به مقدار دلخواه
مواد لازم لينچي
بلوبري: ۱۲۵ گرم
لينچي در شربت: ۴۲۵ گرم
كنجد ترد: ۲ قاشق غذاخوري
بستني وانيلي: ۵۰۰ ميلي
نعناي تازه: به مقدار دلخواه
مواد لازم سالاد انبه
گشنيز: يك دسته بزرگ
بادام هندي: 100 گرم
عسل رقيق
فلفل قرمز چيلي: يكدوم
منگو رسيده: يك عدد كوچك
روغن كنجد: به ميزان لازم
ليمو: يك عدد
زنجبيل: 2 سانتيمتر
مواد لازم سوپ
پيازچه: 4 عدد
فلفل قرمز چيلي: 2-1 عدد
سير: 2 حبه
زنجبيل: 2 سانتيمتر
آرد ذرت: 3 قاشق غذاخوري
عصاره مرغ: يك عدد
نودل: 200 گرم
كتري را آب كرده و بگذاريد تا به نقطه جوش برسد تا در مراحل آشپزي از آن استفاده كنيد، بعد فر را روشن كرده و در درجه حرارت ۲۵۰ درجه سانتيگراد يا ۴۸۰ درجه فارنهايت قرار دهيد.
ماهي با سس سويا
براي شروع زنجبيل را همراه با سير و پياز پوست كنده و خرد كنيد و در مخلوطكن قرار دهيد. فلفل چيلي را با يك قاشق غذاخوري سس سويا به آن اضافه كنيد. ليموها را در آن بچكانيد و به خوبي تمامي مواد را با هم مخلوط كنيد. مزه معجوني را كه درست كردهايد حتما تست كنيد. بعد معجون را از مخلوطكن درون يك ظرفي كه ميخواهيد ماهيها را در آن بخوابانيد قرار دهيد. ترجيحا از ظرف فر استفاده شود. به راحتي ماهيها را در ظرف قرار دهيد. كمي روغن زيتون همراه با نمك روي آن بپاشيد، ماهيها را از قسمت فيله در ظرف قرار دهيد به گونهاي كه پوست ماهي به سمت بالا باشد. درآخر كمي فلفل سياه روي پوست ماهي ريخته و آن را درون فر به مدت ۱۸ دقيقه يا تا زماني كه كاملا پخته شد قرار دهيد. بعد از ۱۸ دقيقه ماهي شما آماده است.
سالاد انبه
براي تزئين مقداري از گشنيزها را در ابتداي كار كنار بگذاريد و بقيه آن را به ظرف سالاد اضافه كنيد. فلفل را همراه با انبه رسيده درون ظرف خرد كنيد. بادام هنديها را درون يك قوري بيندازيد تا كاملا نرم شوند و بعد به مواد داخل كاسه همراه با روغن كنجد، آبليمو اضافه كنيد. يادتان باشد نمك و روغن زيتون درون ظرف بريزيد. سالاد شما آماده سروست، لذت ببريد.
سوپ پيازچه
يك قابلمه متوسط را روي حرارت ملايم گاز قرار دهيد. پيازچهها را سريع خرد كرده و درون ماهيتابهاي كه روغن زيتون ريختهايد، بريزيد. فلفل چيلي را نيز همراه با حبه سير خرد كرده و به پيازها اضافه كنيد و تفت دهيد، در آخر زنجبيل تازه را به آن اضافه كنيد و به خوبي همه مواد را با هم مخلوط كنيد. آرد ذرت را پس از اينكه تمامي مواد كمي سرخ شدند به درون ماهيتابه بريزيد و مجددا هم بزنيد.درون قابلمه را با آبجوش پر كرده و نودلها را درون آن بريزيد تا كمي نرم شوند در همين حال عصاره مرغ را داخل آب نودلها حل كنيد. درجه حرارت گاز را كمي بالا ببريد تا زماني كه بجوشد، آب نودلها را تست كرده و اگر نياز به نمك و فلفل سياه دارد به آن اضافه كنيد تا از مزه سوپ لذت ببريد. در قابلمه را گذاشته تا با بخار، نودلها به خوبي نرم شوند. مواد داخل ماهيتابه را به قابلمه اضافه كرده و منتظر بمانيد تا سوپ غليظ و خوشمزه شود.
لينچي
يك دسر آسان و بدون دردسر، بلوبري را همراه با لينچي درون يك كاسه ريخته و به آن شربت يا آب خود ميوهها را اضافه كنيد. چند اسكوپ بستني وانيلي روي دسر قرار دهيد و كمي از آبميوهها را روي آن بريزيد. در آخر برگهاي نعنا و كنجد ترد را براي تزئين روي آن قرار دهيد.
ارسال نظر