خورش آلواسفناج
اين خورش سنتي را با روشي مدرن بپزيد
مواد لازم براي 4 نفر:
- مرغ: يك عدد يا 16 عدد فيله
- اسفناج پخته شده: 500 تا 700 گرم
- آلو خورشي: 300 گرم
- پياز متوسط: يك عدد
- روغن مايع:به ميزان لازم
- شكر:به ميزان دلخواه
- آب ليموترش تازه:به ميزان لازم
روش تهیه :
۱. ابتدا پياز را نگيني خرد كرده و نيمي از پياز را به همراه مرغها و كمي روغن تفت داده و اجازه ميدهيم كه آبش تبخير و سرخ شود. آلوها را به همراه كمي شكر جداگانه ميپزيم.
2. اسفناج پخته شده را نيز با نيم ديگري از پياز سرخ ميكنيم و به ميزان دلخواه به آن نمك اضافه ميكنيم تا عطر خوش آن متصاعد شود.
۳. سپس اسفناج، مرغ و آلو را با هم داخل قابلمهاي بزرگ ريخته و مقداري به مواد آب اضافه ميكنيم و اجازه ميدهيم تا خورش كمي بجوشد و جا بيفتد. در نهايت به ميزان دلخواه به خورش آبليمو و شكر اضافه ميكنيم اما ميزان شكر اين خورش بايد خيلي كم باشد تا از شيرين شدن آن جلوگيري كند.
منبع : مجله سیب سبز
پ
ارسال نظر