۱۳۳۸
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

خورش آلواسفناج

اين خورش سنتي را با روشي مدرن بپزيد


خورش آلواسفناج

مواد لازم براي 4 نفر:
  • مرغ: يك عدد يا 16 عدد فيله
  • اسفناج پخته شده: 500 تا 700 گرم
  • آلو خورشي: 300 گرم
  • پياز متوسط: يك عدد
  • روغن مايع:به ميزان لازم
  • شكر:به ميزان دلخواه
  • آب ليموترش تازه:به ميزان لازم


روش تهیه :

۱. ابتدا پياز را نگيني خرد كرده و نيمي از پياز را به همراه مرغ‌ها و كمي روغن تفت داده و اجازه مي‌دهيم كه آبش تبخير و سرخ شود. آلوها را به همراه كمي شكر جداگانه مي‌پزيم.
2. اسفناج پخته شده را نيز با نيم ديگري از پياز سرخ مي‌كنيم و به ميزان دلخواه به آن نمك اضافه مي‌كنيم تا عطر خوش آن متصاعد شود.
۳. سپس اسفناج، مرغ و آلو را با هم داخل قابلمه‌اي بزرگ ريخته و مقداري به مواد آب اضافه مي‌كنيم و اجازه مي‌دهيم تا خورش كمي بجوشد و جا بيفتد. در نهايت به ميزان دلخواه به خورش آب‌ليمو و شكر اضافه مي‌كنيم اما ميزان شكر اين خورش بايد خيلي كم باشد تا از شيرين شدن آن جلوگيري كند.

منبع : مجله سیب سبز
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج