آموزش تصویری: حلقه نان پرشده با مرغ
این حلقه نان زیبا، یک وعده غذای کامل و خوشمزه است. می توانید مواد میانی آن را با هر ماده یا گوشتی که دوست دارید، درست کنید. ما در اینجا مرغ و کرفس را انتخاب کرده ایم.
برترین ها: این حلقه نان زیبا، یک وعده غذای کامل و خوشمزه است. می توانید مواد میانی آن را با هر ماده یا گوشتی که دوست دارید، درست کنید. ما در اینجا مرغ و کرفس را انتخاب کرده ایم.
مواد لازم
• ۲۲۵ گرم پنیر خامهای
• یک ساقه کرفس خرد شده
• سس مخصوص مرغ سوخاری
• ۲ تا ۳ عدد سینه مرغ پخته شده
• دو بسته خمیر کروسان آماده
طرز تهیه
۱. فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کنید.
۲. ابتدا خمیر کروسان را آماده کنید. سپس آنها را به مستطیل یک اندازه برش بزنید. در میان هر خمیر با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید تا خمیر در حین پخت پف نکند. همان طور که در تصویر می بینید، روی سطح گرد و صاف طوری در کنار هم بچینید که لبههای آنها با هم همپوشانی داشته باشند.
۳. یک ساقه کرفس را پس از شستن و خشک کردن، ریز خرد کنید و درون کاسه بریزید.
۴. نصف یک بسته پنیر خامهای را به آن اضافه کنید و هم بزنید. برای اینکه پنیر کمی نرم شود، آن را به مدت ۳۰ ثانیه در مایکروفر حرارت دهید.
۵. سینه مرغ پخته شده را درون غذاساز خرد کنید تا کاملا ریز شوند.
۶. در این مرحله، سس تند و فلفلی نیاز دارید.
۷. مرغهای خرد شده را به مخلوط پنیر بیفزایید و هم بزنید. سپس سس قرمز را اضافه کنید. میزان سس به ذائقه شما بستگی دارد.
۸. در این مرحله باید مهارت خود را نشان دهید. مخلوط مرغ را با قاشق و با دقت در قسمت وسط خمیرها بگذارید.
۹. مرحلهبهمرحله، خمیر را روی مواد برگردانید. با انگشت انتهای آنها را به بدنه محکم کنید تا در طول پخت از هم باز نشوند.
۱۰. آنها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا طلایی شود.
۱۱. پس از اینکه کمی خنک شد، آن را با سس موردعلاقه خود سرو کنید.
نظر کاربران
میشه به جای خمیر کروسان از خمیر یوفکا استفاده کرد؟