۱۲۹۵۴۸
۳ نظر
۵۰۵۲
۳ نظر
۵۰۵۲
پ

طلا کوله غورابه، غذای گیلانی

غذای گیلانی بسیار خوشمزه و مقوی که بسیار شبیه به خورش فسنجان است با این تفاوت که در آن سبزی دارد.

پارسه گرد: این خورش به صورت محلی با مرغ درست می‌شود که با این نام مشهور است، ولی در صورت تمایل می‌توانید آن را با گوشت هم درست کنید. اگر از گوشت قرمز استفاده می‌کنید، نیم کیلو گوشت بدون استخوان را جایگزین مرغ بکنید.

طلا کوله غورابه، غذای گیلانی
  • زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت
مواد لازم:

  • مرغ: 1300 گرم
  • سبزی (تره، نعناع، جعفری، گشنیز): 500 گرم
  • آبغوره: 500 گرم
  • مغز گردو: 250 گرم
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • آب: 2 یا 3 لیوان
  • پیاز سرخ کرده: 4 قاشق غذاخوری
  • روغن: 4 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:

۱. مرغ یا گوشت را شسته، چربی‌های اضافی را می‌گیریم، همراه با پیاز سرخ کرده و اجازه می‌دهیم در آب خوب بپزد. حرارت را ملایم می‌کنیم تا گوشت‌مان خوب مغز پخت شود.

۲. سبزی‌ها را تمیز و ریز خرد می‌کنیم، داخل تابه ریخته و با روغن کمی سرخ می‌کنیم. سپس داخل قابلمه گوشت می‌ریزیم تا با آب گوشت پخته شود.

۳. گردو‌ها را چرخ می‌کنیم و به خورش اضافه می‌کنیم. اجازه می‌دهیم آرام آرام روغن گردو در آمده و با غذا آمیخته شود.

۴. وقتی که از پخت کامل گوشت یا مرغ‌مان اطمینان حاصل کردیم، نمک و فلفل و آبغوره را اضافه می‌کنیم، اجازه می‌دهیم خورش جا بیفتد و کمی آبش جمع شود.

۵. در اواخر جا افتادن غذا تخم مرغ را اضافه می‌کنیم. بعد از چند جوش غذا را از روی اجاق گاز بر می‌داریم و همراه با پلو سرو می‌کنیم.

۶. اگر آب خورش زیاد بود و خوب جا نیفتاده بود، می‌توانیم پس از ریختن گردو یک قاشق غذاخوری آرد برنج را در آب سرد حل کرده و داخل خورش بریزیم. این کار به جا افتادن و جمع شدن آب خورش کمک می‌کند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    اسم این غذا در لاهیجان خورش سبزه فسنجون نام داره و به جای آبغوره از رب آلوچه یا رب انار ملس استفاده میشه خیلی هم خوشمزه اس.

  • معصومه

    عشق گیلان و غذاهای گیلانی !
    همنطور که دوستم گفتن اسم این خورشت تو لاهیجان سبزه فسنجونِ !

  • لیلی

    منم عاشق گیلانم
    و همینطور غذای گیلانی
    این غذا با رب انار ملس خوشمزه تر میشه.
    در ضمن بهتره گردوش رو بکوبید و کمی حس بشه.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج