۱۲۷۵۳۶
۲ نظر
۵۰۱۲
۲ نظر
۵۰۱۲
پ

خورش خوب چه ویژگی‌ هایی دارد؟

یک خورش خوب می‌تواند خاطره‌ای برای شما به جا بگذارد که تا سالها طعم آن در یاد شما باقی بماند.

پارسه گرد: یک خورش خوب می‌تواند خاطره‌ای برای شما به جا بگذارد که تا سالها طعم آن در یاد شما باقی بماند.

خورش خوب چه ویژگی‌ هایی دارد؟

مهم ترین نکات تهیه خورش:

۱. خورش باید با حرارت ملایم طبخ شود.

۲. خورشت را نباید زیاد هم زد زیرا هم زدن زیاد خورشت باعث له شدن مواد و از بین رفتن شکل آن‌ها می‌گردد.

۳. انواع سبزی را باید پس از پخته شدن گوشت داخل خورش ریخت.

۴. چاشنی خورش‌ها بستگی به ذائقه اشخاص دارد. به همین خاطر ممکن است بر حسب ذائقه چاشنی آن را زیاد یا کم کنید.

۵. خورش باید کم آب و کامل جا افتاده باشد.

۶. برای سرخ کردن پیاز و درست کردن پیاز داغ باید دقت نمود که پیاز زیاد نسوزد، سفید نماند و کامل طلائی رنگ شود. مطلب سرخ کردن پیاز را ببینید.

۷. نمک، ترشی و چاشنی خورش را باید اواخر طبخ اضافه نمود.

۸. گوشت خورش باید با حرارت ملایم و در ظرف درب بسته پخته شود.

۹. وقتی تمامی مواد خورش پخته شد، اگر آب آن زیاد بود، درب آن را باز می گذاریم تا آب اضافی تبخیر گردد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    گوشت رو بهتره توی زودپز بپزیم یا این که بزاریم توی ظرف تبخ خورشت پخته بشه؟

    پاسخ ها

    • زینب خنجری

      پخت ابگوشت با زودپز بهتره یا باقابلمه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج