۱۲۰۳۵۷۲
۶۳۹۲
۶۳۹۲
پ

این آش لذیذ، همه شکموها را شیفته خود کرده!

آش بادمجان یکی از آش های معروف استان لرستان است .شاید برایتان جالب باشد که بدانید با بادمجان نیز می توان آش تهیه کرد.

برترین‌ها: آش بادمجان یکی از آش های معروف استان لرستان است .شاید برایتان جالب باشد که بدانید با بادمجان نیز می توان آش تهیه کرد.

این آش را تا حد زیادی می توان یک آش گیاهی نامید زیرا در آن فقط از عصاره گوشت استفاده می شود و ما بقی مواد به کار رفته در این آش مواد گیاهی هستند.توصیه می کنیم به کسانی که به بادمجان علاقه مند هستند حتما این آش را تهیه کنند .این آش به خصوص برای روزهای ماه مبارک رمضان و سفره های مهمانی می تواند گزینه مناسبی باشد. در این صورت هم شما و هم مهمان هایتان آشی را با طعم جدید تجربه خواهید کرد.

این آش لذیذ، همه شکموها را شیفته خود کرده!

هر چند که می دانیم این آش دارای سابقه طولانی در پخت و پز است اما متاسفانه با ورود تکنولوژی بسیاری از غذاهای سنتی ایران و به خصوص انواع آش های ایرانی به فراموشی سپرده شده اند.که این غذا نمونه ای از قدمت آش های ایرانی ست.همان طور که از اسم این غذا پیداست مهم ترین ماده این غذا بادمجان است .بادمجان برای کاهش وزن نیز مفید است. این غذا برای افرادی که قصد دارند وزن خود را کم کنند مفید است چون ذخیره فیبر بالایی دارد و ضمن ایجاد احساس سیری، انرژی بدن را نیز تامین می کند.

فیبر خوراکی در فرآیند هضم مدت بیشتری طول می کشد تا از لوله های گوارشی شامل معده و روده ها خارج شود وبه همین دلیل احساس سیری زمان طولانی تری باقی می ماند.بادمجان برای پوست نیز مفید است چون حاوی مقدار زیادی آب است که علاوه بر بهبود سایر دستگاه های بدن به حفظ سلامت پوست و موها نیز کمک می کند.

کم شدن آب بدن و درنتیجه خشک شدن پوست از عوامل مهم افزایش چین و چروک های پوستی است اما خوردنی هایی مثل بادمجان می توانند ذخیره آب بدن را به میزان قابل توجهی تامین کند.از جمله انواع دیگر غذاهای پخته شده با بادمجان می توان به کوکو بادمجان ، بادمجان شکم پر ،قیمه بادمجان با عدس و کلم و خوراگ گوشت و بادمجان اشاره کرد.

این آش لذیذ، همه شکموها را شیفته خود کرده!

مواد لازم

  • عدس: ۱ پیمانه
  • بادمجان: ۱ کیلو
  • کشک: ۲ لیوان
  • عصاره گوشت: ۱ لیوان
  • نان لواش: ۱ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • نعناع: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم

مراحل

  • ابتدا پیاز را خرد کرده و کمی تفت می دهیم.
  • بادمجان را نگینی خرد کرده به همراه عدس می پزیم.
  • سپس نان را خرد کرده ، روی آن کشک رقیق شده می ریزیم تا نرم شود و به بادمجان ها اضافه می کنیم.
  • کشک ، پیاز داغ ، نمک ، زردچوبه و کمی روغن را همراه با عصاره گوشت به بادمجان ها اضافه کرده میگذاریم جا بیفتد.
  • در آخر غذا را با نعناع داغ تزیین می کنیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتی ۹/۸ ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت برترین ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج