غذاهای مرغی متفاوت (۲)
در این مطلب، انواع متنوع غذا که با مرغ تهیه میشوند را برایتان انتخاب کردهایم که شامل سوپ، سالاد، ساندویچ،در این مطلب، انواع متنوع غذا که با مرغ تهیه میشوند را برایتان انتخاب کردهایم که شامل سوپ، سالاد، ساندویچ، پاستا و ... میشوند.
برترین ها: در این مطلب، انواع متنوع غذا که با مرغ تهیه میشوند را برایتان انتخاب کردهایم که شامل سوپ، سالاد، ساندویچ، پاستا و ... میشوند. آنهارا در خانه تهیه کنید و از طعمشان لذت ببرید.
۶. سوپ مرغ و نارگیل تایلندی
• تعداد: ۴ نفر
مواد لازم
• ۵۰۰ میلی لیتر شیر نارگیل
• ۲۰۰ گرم سینه مرغ خرد شده
• نصف یک عدد گوجه فرنگی خرد شده
• نصف یک عدد پیاز خرد شده
• دو پیمانه قارچ خرد شده
• یک تا ۲ عدد فلفل چیلی خرد شده
• یک تکه کوچک گالنگال (ریشه گیاهی از خانواده زنجبیل)
• یک عدد لیموترش
• یک قاشق غذاخوری سس ماهی
• یک قاشق چایخوری شکر
• یک عدد پیازچه خرد شده
• یک قاشق چایخوری برگ گشنیز
• یک عدد برگ لیمو
طرز تهیه
۱. شیر نارگیل را در یک قابلمه متوسط بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.
۲. شعله را کم کنید و گالنگال، چیلی و برگ لیمو را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و بگذارید حدود ۱۰ دقیقه به حالت نیمجوش روی شعله باشد.
۳. مرغ های پخته و خرد شده را اضافه کنید. سس ماهی، شکر و آب لیموترش را اضافه کنید. در این مرحله می توانید حرارت را زیاد کنید و در صورت تمایل کمی آب مرغ به آن اضافه کنید. آن را به مدت ۵ دقیقه بجوشانید.
۴. پیاز، گوجه فرنگی و قارچ ها را به سوپ اضافه کنید و حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر بپزید.
۵. از روی حرارت بردارید. پیازچه و گشنیز را اضافه کنید و هم بزنید.
۶. سپس آن را با برنج دمکشیده سرو کنید.
۷. سوپ مرغ و نودل مکزیکی
• تعداد: ۶ نفر
مواد لازم
• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک عدد پیاز سفید خرد شده
• نصف پیمانه کرفس خرد شده
• یک پیمانه هویج خرد شده
• ۶ حبه سیر رنده شده
• ۴۵۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان
• ۶ پیمانه آب مرغ
• ۴۰۰ گرم کنسرو گوجه فرنگی
• ۱.۵ پیمانه نودل ورمیشل
• یک عدد فلفل هالوپینو خرد شده
• نصف قاشق چایخوری گشنیز
• یک قاشق چایخوری زیره سبز
• نصف قاشق چایخوری زردچوبه
• نصف قاشق چایخوری نمک
• یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
• یک پیمانه گشنیز تازه خرد شده
• آب دو عدد لیموترش
طرز تهیه
۱. در یک قابلمه روغن را روی حرارت ملایم داغ کنید. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی سبک شود. سپس هویج را اضافه کنید و تفت دهید.
۲. سیر و فلفل هالوپینو را اضافه کنید و یک یا دو دقیقه دیگر تفت دهید.
۳. گوجه فرنگی ها و آب مرغ را اضافه کنید و بگذارید، بجوشد. هنگامی که مرغ ها پختند، آنها را از قابلمه خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
۴. حرارت را کم کنید و ورمیشل و ادویه (نمک، فلفل، گشنیز، زردچوبه و زیره سبز) را به همراه آب دو عدد لیموترش اضافه کنید.
۵. ۵ دقیقه پس از پختن ورمیشل ها، حرارت را خاموش کنید.
۶. این سوپ را به همراه گشنیز تازه و قاچ های لیموترش سرو کنید.
۸. چیکن ساتای
مواد لازم
• ۱۰ تا ۱۲ فیله مرغ
• دو قاشق غذاخوری سس سویا
• نصف قاشق چایخوری زردچوبه
• نصف قاشق چایخوری پودر زیره سبز
• یک قاشق چایخوری پودر گشنیز
• نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز پرورده
• یک عدد لیموترش
• نمک
• یک قاشق غذاخوری سس بادام زمینی
طرز تهیه
۱. در یک کاسه، سس سویا، زردچوبه، پودر گشنیز، پودر زیره سبز، فلفل قرمز پرورده، نمک و آبلیموترش را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس یک قاشق غذاخوری سس بادام زمینی به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید. در صورت تمایل می توانید یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای اضافه کنید تا کمی طعم شیرین به خود بگیرد.
۲. مرغ ها را درون کیسه پلاسیتکی قرار دهید.
۳. چاشنی را داخل کیسه بریزید و خوب تکان دهید تا همه مرغها مزهدار شوند.
۴. سپس آنها را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
۵. سپس آنها را از یخچال خارج کنید و به سیخهای چوبی بکشید. برای اینکه برای کباب کردن آنها مشکلی ایجاد نشود، سیخها را حدود نیم ساعت در آب بخیسانید.
۶. سپس مرغ ها را داخل تابه ای که کمی با روغن چرب کرده اید، بچینید و با حرارت ملایم بپزید. حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه برای پخت کافی است. در این زمان مرغ ها طلایی و پخته می شوند.
۷. این مرغ ها را به همراه قاچ های لیموترش، خیار و سس بادام زمینی سرو کنید.
۹. کتلت مرغ و هویج
مواد لازم (۴ نفر)
• ۴۰۰ گرم گوشت مرغ
• ۲/۳ پیمانه لپه
• ۱ عدد تخممرغ
• نصف پیمانه هویج رنده شده
• یک پیمانه گشنیز تازه
• ۴ عدد گوجه فرنگی متوسط
• ۱ عدد پیاز متوسط
• نمك، فلفل سیاه و زردچوبه
• ۵ قاشق مرباخوری روغن مخصوص سرخ کردنی
طرز تهیه
۱. ابتدا گوشت مرغ را چرخ كنید. لپه پخته شده را نیز چرخ کنید.
۲. لپه را با پیاز، هویج رندهشده، تخممرغ، گشنیز خردشده و ادویهها با هم مخلوط کنید و ورز دهید.
۳. در تابهای كه از قبل روغن مخصوص سرخ كردنی در آن ریختهاید و داغ شده است، کتلت ها را سرخ كنید.
۴. گوجهفرنگیهای رندهشده را با كمی نمك و فلفل مزهدار كنید و روی كتلتهای سرخ شده بریزید.
۵. آنها را چند دقیقهای روی حرارت ملایم بگذارید تا گوجه فرنگی ها هم بپزند. سپس آنها را گرم سرو کنید.
۱۰. کوکوی مرغ با سبزیجات
مواد لازم
• ۳۰۰ گرم سینه مرغ
• ۲/۳ پیمانه روغن مایع
• نمک
• ۱ قاشق سوپخوری زعفران دم کرده
• ۲ پیمانه سیب زمینی ریز خورد شده
• ½ قاشق مرباخوری زرد چوبه
• ½ پیمانه پیاز ریز خرد شده
• ۲ پیمانه فلفل دلمه ای سبز و قرمز خرد شده
• ½ پیمانه پیازچه خرد شده
• ½ پیمانه ماست
• ۲ قاشق سوپخوری آرد
• ۵ عدد تخم مرغ
طرز تهیه
۱. سینه مرغ را نگینی خرد کنید. در یک کاسه بزرگ، مرغ، نصف قاشق سوپخوری روغن مایع، نصف قاشق مرباخوری نمک و زعفران دمکرده مخلوط کنید. آنها را در یخچال قرار دهید تا سرد شوند.
۲. در این فاصله، سیب زمینی را با مقداری روغن، نمک و زرد چوبه سرخ کنید. آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن اضافهشان گرفته شود.
۳. سه قاشق سوپخوری روغن در تابه بریزید و پیازها را روی حرارت ملایم تفت دهید تا کمی سبک شوند. سپس فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. در این مرحله، پیازچه و جعفری را اضافه کنید و کنار بگذارید تا سرد شوند.
۴. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. تابه تفلون گرد به قطر ۲۳ سانتیمتر یا تابه به ابعاد ۲۰ در ۱۵ سانتیمتر را چرب کنید و کنار بگذارید.
۵. ماست را با آرد، نوک قاشق چایخوری نمک و ۴ عدد تخم مرغ مخلوط کنید با مفتول فلزی هم بزنید. مواد را درون تابه بریزید و مخلوط ماست را روی آنها اضافه کنید. در تابه را با فویل بپوشانید و تابه را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.
۶. پس از ۱۵ دقیقه کوکو را از فر بیرون بیاورید و یک عدد تخم مرغ باقیمانده را با چنگال هم بزنید و روی کوکو بریزید. روی آن را با باقی فلفل دلمه خرد شده تزیین کنید و دوباره بدون فویل در فر قرار دهید تا سطح آن طلایی شود.
نظر کاربران
عالیه