دستور آشپزی: پاي استيك و موسير
نصف روغن زيتون را در يك تابه بزرگ گرم كرده و گوشت مرغ كنسروي را براي چند دقيقه بپزيد تا طلايي شود. بعد گوشتها را از تابه بيرون بياوريد و كنار بگذاريد. به استيك كمي آرد بپاشيد و بعد آن را در همان تابه، سرخ كنيد و بعد مرغها را دوباره به آن اضافه كنيد.
![برترین مجله اینترنتی ایران](https://static0.bartarinha.ir/servev2/TNmNGVlNWEwY/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
- روغن زيتون: ۲ قاشق سوپخوري
- كنسرو گوشت مرغ خرد شده: ۱۴۰ گرم
- استيك كه روي آتش ملايم پخته شده و خرد شده: يك كيلوگرم
- آرد ساده: ۴ قاشق سوپخوري
- سركه قرمز كه با ۲ ليوان آب مخلوط شده باشد: ۱۰ قاشق غذاخوري
- عصاره گوشت گاو: يكويكسوم قاشق سوپخوري
- آويشن: ۴ شاخه
- موسير تازه: ۶۰۰ گرم
- ژل زغالاخته: ۲ قاشق سوپخوري
- زرده تخممرغ: يك عدد
- مواد لازم براي رويه خردلي: آرد :۳۵۰ گرم
- پودر خردل: يك قاشق سوپخوري
- كره فريز شده : ۲۰۰ گرم
- آب سرد: ۶ تا ۸ قاشق سوپخوري
روش تهیه :
نصف روغن زيتون را در يك تابه بزرگ گرم كرده و گوشت مرغ كنسروي را براي چند دقيقه بپزيد تا طلايي شود. بعد گوشتها را از تابه بيرون بياوريد و كنار بگذاريد. به استيك كمي آرد بپاشيد و بعد آن را در همان تابه، سرخ كنيد و بعد مرغها را دوباره به آن اضافه كنيد.
حالا مخلوط آب و سركه و آويشن را به تابه اضافه كرده و صبر كنيد به جوش بيايد. در تابه را طوري بگذاريد كه يك سانتيمتر باز باشد، حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد براي ۲ ساعت گوشتها حسابي بپزند. مخلوط را گاه به گاه هم بزنيد و هر وقت احساس كرديد سس غذا غليظ شده، در تابه را كامل بگذاريد.
فر را با درجه 200 سانتيگراد گرم كرده، باقيمانده روغن زيتون و موسيرها را با هم مخلوط كنيد. حالا اين مخلوط را روي يك ورق خمير شيرينيپزي پخش كرده و براي 45 دقيقه در فر بپزيد تا خمير نرم شده و به رنگ قهوهاي طلايي درآيد.
حالا آرد و خردل را در يك كاسه بزرگ ريخته، كره فريز شده را با آن مخلوط كنيد. آب سرد را هم در اين مخلوط بريزيد و آنقدر هم بزنيد تا خمير نرمي حاصل شود. روي خمير را با يك تكه نايلون پوشانده و براي ۳۰ دقيقه در يخچال بگذاريد.
موسيرهاي كباب شده و ژله و گوشت گاو را با هم مخلوط كرده و به آن ادويه اضافه كنيد. بعد مخلوط را به يك ظرف 2 لیتری مخصوص پای منتقل كنید. درجه فر را به 220 درجه سانتیگراد برسانید.
حالا خمیر شیرینی پخته شده را روی ظرف پای بگذارید. زرده تخممرغ را با كمی نمك بزنید و بعد آن را با یك قلممو روی سطح خمیر بمالید. ظرف را برای ۳۰دقیقه در فر گذاشته تا خمیر ترد و طلایی شود. تا محتویات درون ظرف داغ است، آن را سرو كنید.
نكته: بهتر است محتویات داخل پای را از یك روز قبل آماده كنید تا در طول شب خنك شود.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ارسال نظر