۱۱۱۸۲۰
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

نودل سبزیجات با چاشنی‌های خوشمزه

ابتدا نودل را ۵ دقیقه داخل آب درحال جوش قرار می‌دهیم تا کاملا نرم شود، هویج، کدو و لوبیا سبز را به شکل خلال‌های باریک و نسبتا بلند برش می‌دهیم و کلم بروکلی‌ها را هم به شکل‌ گل‌های ریز خرد کرده و بخارپز می‌کنیم.

نودل سبزیجات با چاشنی‌های خوشمزه
مجله زندگی ایده آل:

نودل سبزیجات با چاشنی‌های خوشمزه

مواد لازم:

  • کدو سبز: ۲عدد
  • هویج: ۲عدد
  • کلم بروکلی: ۳۰۰ گرم
  • لوبیا سبز: ۳۰۰ گرم
  • فلفل دلمه‌ای: یک عدد
  • پیاز: یک عدد بزرگ
  • سویا سس: ۴ قاشق غذاخوری
  • تای سس سیر و فلفل: ۴ قاشق غذاخوری
  • کاری: نوک قاشق چای‌خوری
  • نودل: ۲بسته
  • قارچ دکمه‌ای: ۳۰۰ گرم

روش تهیه:

ابتدا نودل را 5 دقیقه داخل آب درحال جوش قرار می‌دهیم تا کاملا نرم شود، هویج، کدو و لوبیا سبز را به شکل خلال‌های باریک و نسبتا بلند برش می‌دهیم و کلم بروکلی‌ها را هم به شکل‌ گل‌های ریز خرد کرده و بخارپز می‌کنیم اما بايد دقت كرد که خیلی پخته و نرم نشوند، پیاز و فلفل دلمه‌ای را خلالی برش داده، توسط کمی روغن زیتون تفت داده سپس قارچ‌ها را به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم. در این مرحله سبزیجات بخارپز شده را به آنها اضافه می‌کنیم و به همراه تای سس سویا سس و کاری آنقدر تفت می‌دهیم که آب اضافه آنها کشیده شده و حسابی تفت بخورند. بهتر است این کار را در وک (تابه مخصوص غذاهای شرقی) انجام دهیم. درنهایت نودل‌های پخته شده را با مواد تفت داده و سرو می‌کنیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج