رولادن یکی از غذاهای خوشمزه آلمانی است که برش های فیله را با خردل، نمک و کمی فلفل طعم دار کرده و داخل آن را پر از پیاز، ژامبون و خیارشور می کنند. غذایی که در اینجا آموزش می دهیم، ورژن ایتالیایی رولادن است.
برترین ها: رولادن یکی از غذاهای خوشمزه آلمانی است که برش های فیله را با خردل، نمک و کمی فلفل طعم دار کرده و داخل آن را پر از پیاز، ژامبون و خیارشور می کنند و سپس آن را لوله می کنند و با خلال دندان محکم می کنند. سپس آن را سرخ می کنند و در آبگوشت خوشمزه ای می پزند. غذایی که در اینجا آموزش می دهیم، ورژن ایتالیایی رولادن است.
مواد لازم:
• 8 برش باریک فیله (طول و عرض آن به دلخواه است)
• روغن زیتون
• نمک و فلفل سیاه
• رزماری تازه، خرد شده
• 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز (برش های باریک)
• 1 عدد فلفل دلمه ای سبز (برش های باریک)
• 1 عدد کدوی متوسط (برش های باریک)
• 1 عدد پیاز متوسط (برش های باریک)
• کمی قارچ دکمه ای (برش های باریک)
مواد لازم برای سس بالزامیک با رزماری:
• ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون
• ۱ حبه سیر بزرگ، له شده
• ربع فنجان سرکه بالزامیک
• ۲ قاشق چایخوری شکر
• ۲ شاخه رزماری تازه
• ربع فنجان آب گوشت
طرز پخت:
1. به هر دو طرف برش های استیک روغن زیتون بمالید. به آن نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده بپاشید و کمی هم رزماری تازه و خرد شده اضافه کنید.
۲. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ماهیتابه ای روی شعله متوسط داغ کنید و سبزیجات (دلمه ها، کدو، پیاز و قارچ) را تفت دهید تا نرم شوند و به آنها نمک و فلفل بزنید.
۳. روی هر استیک چند باریکه از سبزیجات بگذارید و شروع به لوله کردن استیک کنید. در نهایت با خلال دندان، استیک ها را محکم ببندید. برای هر برش استیک این کار را تکرار کنید.
۴. برای درست کردن سس بالزامیک و رزماری: روغن زیتون را در ماهیتابه کوچکی روی شعله بالا داغ کنید. سیر را اضافه کنید و یک دقیقه حرارت دهید تا بوی آن دربیاید. سرکه بالزامیک را اضافه کنید و سپس شکر و شاخه های رزماری را بریزید و سریع بجوشانید. بعد شعله را کم کنید و بگذارید ۵ دقیقه بدون درپوش جوش بزند. سپس آب گوشت را اضافه کرده و بگذارید بجوشد و دوباره شعله را کم کنید تا ۱۵ دقیقه دیگر بپزد. سپس شاخه های رزماری را از آن دربیاورید.
۵. گریل (کباب پز) را آماده کنید و هر دو طرف استیک ها را به مدت ۲ دقیقه بپزید تا به پخت دلخواه تان برسند. اگر آنها را روی ماهیتابه می پزید هم همین کار را بکنید و روی شعله بالا آنها را سرخ کنید تا بپزند. سپس فوراً با سس بالزامیک و رزماری آنها را سرو کنید و در کنار آنها سیب زمینی تنوری سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر