دستور آشپزی: ماهي با سيبزميني و لوبيا
سيبزمينيها را در آب سرد قرار دهيد و اجازه دهيد بجوشد. حدود ۱۰ دقيقه آنها را بپزيد تا نرم شوند. لوبيا را در دقيقه آخر اضافه كنيد، كنار بگذاريد و خوب با هم مخلوط كنيد.
مواد لازم :
- سيبزميني پختهشده: ۶۰۰ گرم
- لوبيا سبز: ۱۴۰ گرم
- روغن زيتون: ۲ و يك دوم قاشق غذاخوري
- آب ليمو: ۲ قاشق غذاخوري
- پيازچه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوري
- ماهي (بهصورت دلخواه): ۴ تكه(هر تكه ۱۲۰ گرم)
- آرد سوخاري: ۲ قاشق غذاخوري
- ادويه: به مقدار لازم
- كلم بروكلي: براي تزئين
- آب نصف ليمو
روش تهیه :
۱. سيبزمينيها را در آب سرد قرار دهيد و اجازه دهيد بجوشد. حدود ۱۰ دقيقه آنها را بپزيد تا نرم شوند. لوبيا را در دقيقه آخر اضافه كنيد، كنار بگذاريد و خوب با هم مخلوط كنيد و كمي ادويه و يك قاشق غذاخوري روغن اضافه كنيد و مخلوط را گرم كنيد.
۲. براي تهيه سس ميتوانيد يك قاشق غذاخوري روغن، آب ليمو و پيازچه را با ادويه مخلوط كنيد.
۳. ماهي را در آرد سوخاري آغشته كنيد و كمي ادويه روي آن بريزيد. مابقي روغن را در يك ظرف گرم كنيد. هر طرف ماهيها را ۲ تا۳ دقيقه بپزيد و بعد چاشني بزنيد و با كلم بروكلي نوش جان كنيد.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ارسال نظر