۱۰۷۳۲
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

دستور آشپزی: ماهي با سيب‌زميني و لوبيا

سيب‌زميني‌ها را در آب سرد قرار دهيد و اجازه دهيد بجوشد. حدود ۱۰ دقيقه آن‌ها را بپزيد تا نرم شوند. لوبيا را در دقيقه آخر اضافه كنيد، كنار بگذاريد و خوب با هم مخلوط كنيد.

برترین مجله اینترنتی ایران


مواد لازم :

  • سيب‌زميني پخته‌شده: ۶۰۰ گرم
  • لوبيا سبز: ۱۴۰ گرم
  • روغن زيتون: ۲ و يك دوم قاشق غذاخوري
  • آب ليمو: ۲ قاشق غذاخوري
  • پيازچه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوري
  • ماهي (به‌صورت دلخواه): ۴ تكه(هر تكه ۱۲۰ گرم)
  • آرد سوخاري: ۲ قاشق غذاخوري
  • ادويه: به مقدار لازم
  • كلم بروكلي: براي تزئين
  • آب نصف ليمو


روش تهیه :

۱. سيب‌زميني‌ها را در آب سرد قرار دهيد و اجازه دهيد بجوشد. حدود ۱۰ دقيقه آن‌ها را بپزيد تا نرم شوند. لوبيا را در دقيقه آخر اضافه كنيد، كنار بگذاريد و خوب با هم مخلوط كنيد و كمي ادويه و يك قاشق غذاخوري روغن اضافه كنيد و مخلوط را گرم كنيد.

۲. براي تهيه سس مي‌توانيد يك قاشق غذاخوري روغن، آب ليمو و پيازچه را با ادويه مخلوط كنيد.

۳. ماهي را در آرد سوخاري آغشته كنيد و كمي ادويه روي آن بريزيد. مابقي روغن را در يك ظرف گرم كنيد. هر طرف ماهي‌ها را ۲ تا۳ دقيقه بپزيد و بعد چاشني بزنيد و با كلم بروكلي نوش جان كنيد.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

مجله اینترنتی برترین ها


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج