۱۰۶۶۶۸۰
۱۴ نظر
۵۲۰۸
۱۴ نظر
۵۲۰۸
پ

طرز تهیه واویشکا مرغ؛ تجربه‌ی یک طعم جدید

واویشکا مرغ یک غذای بین المللی و مختص روس‌ها می‌باشد. در جنگ جهانی دوم زمانی که روس‌ها وارد شمال کشور شدند این غذا نیز وارد ایران کردند و به اسم واویشکا مرغ شناخته شد.

وب‌سایت غذالند - سمانه فکور: واویشکا مرغ یک غذای بین المللی و مختص روس‌ها می‌باشد. در جنگ جهانی دوم زمانی که روس‌ها وارد شمال کشور شدند این غذا نیز وارد ایران کردند و به اسم واویشکا مرغ شناخته شد. مواد مورد نیاز برای این غذا شامل سینه مرغ، پیاز، فلفل دلمه، گوجه فرنگی، فلفل سبز، زعفران و آبلیمو است. همانطور که مشاهده می‌کنید ماده اصلی این غذا سینه مرغ است و مواد دیگر برای طعم دار کردن آن می‌باشد.

طرز تهیه واویشکا مرغ؛ تجربه‌ی یک طعم جدید

در ایران مرغ به صورت‌های مختلفی طعم دار می‌شود و هر ناحیه و منطقه‌ای بر اساس ذائقه‌ی خود آن را طعم دار می‌کنند. در این دستور پخت مرغ را به روش روس‌ها طبخ می‌کنیم و یک طعم جدید را امتحان می‌کنیم. برای تهیه این خورش به زمانی کمتر از یک ساعت احتیاج داریم در نتیجه این غذا نسبت به دیگر غذا‌ها سریعتر آماده می‌شود. در این غذا سینه مرغ را بهتر است به قسمت‌های ۲ سانتی خرد کنید. در تهیه واویشکا حتما باید آبلیمو را در مرحله‌ی آخر اضافه کنید و بعد از اضافه کردن آبلیمو شعله را خاموش کنید و سپس غذا آماده خوردن است.

مواد لازم

  • سینه مرغ: یک عدد (حدود ۳۰۰ گرم)
  • پیاز بزرگ خلالی شده: یک عدد
  • فلفل دلمه‌ای خرد شده: نصف یک عدد
  • گوجه فرنگی خرد شده: یک عدد
  • فلفل سبز قلمی خرد شده: ۳ عدد
  • زعفران: مقداری
  • آب لیمو ترش تازه: مقداری
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم
  • زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه واویشکا مرغ؛ تجربه‌ی یک طعم جدید

طرز تهیه واویشکا مرغ؛ تجربه‌ی یک طعم جدید

طرز تهیه

۱. ابتدا سینه مرغ را خرد کنید.

۲. سپس پیاز را خرد کنید.

۳. پیاز را در روغن تفت دهید.

۴. سپس به آن زردچوبه زده و مقداری مجدد تفت دهید تا پیاز رنگ طلایی بگیرد.

۵. سینه مرغ خرد شده را به پیاز اضافه کنید.

۶. فلفل قلمی خرد شده را اضافه کنید.

۷. پس از آن فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، نمک، فلفل و زعفران را اضافه کنید.

۸. همه مواد را با هم مخلوط کنید تا مواد به خورد هم روند.

۹. می‌توانید کمی آب به مواد اضافه کنید تا مواد بهتر پخته شوند.

۱۰. در آخر آب لیمو را اضافه کنید.

۱۱. در نهایت غذا آماده سرو است آن را در ظرف مناسب بکشید و میل کنید.

طرز تهیه واویشکا مرغ؛ تجربه‌ی یک طعم جدید

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • فریبا

    واویشکا همهمدل هاش خوشمزه س مرسی بابت رسپی

    پاسخ ها

    • بدون نام

      همه مدلی

  • بدون نام

    خیلی عالی میشه با نون باگت یه ساندویچ خوشمزه و سالم

  • بدون نام

    واقعا که غذای خوشمزه ایه

  • شهروند

    این کجاش طعمش متفاوته.مرغ خودمونه که قطعاتش کوچیک شده

    پاسخ ها

    • بدون نام

      ما با گوشتش را به ماکارونی می زنیم. همه ی غذاها همینند دیگه یکم ریزتر یکم درشتر، آبدارتر یا سرخ شده تر

  • باران

    قطعا این مدل هم عالی و خوشمزه هست ولی واویشکایی که در گیلان درست میشه فلفل دلمه نداره و طعمش رو از زردچوبه میگیره و آب نارنج و یه کوچولو آبدارتره که با برنج سرو میشه ولی این هم دستور خوبی بود. ممنون از شما

  • بدون نام

    دوران دانشگاه این رو به ما می دادن عزا می گرفتیم

    پاسخ ها

    • بدون نام

      ما خودمونیم هر روز درست می کردیم، با هر چی دم دستمون بود.

  • مهسا

    اوه اوه چه غذای عجیب و غریبی. این که الفبای غذا هست.

  • بدون نام

    فلفل سبزش باید تند باشه؟

  • بدون نام

    اااوا ما تاحالا واویشکا می خوردیم به اقام می گفتم حالا ی چی پختم قاطی پاتی نگو اسمش واویشکا بوده

    پاسخ ها

    • بدون نام

      منم می خواستم همین را بگم. ما هر روز انواعش را می خوریم. :))))))))))))))

  • بدون نام

    خیلی عالی بودمن که دوست داشتم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج