پایان عملیات اطفای حریق اسکله شهید رجایی اعلام شد
با اعلام رسمی وزیر کشور و تأیید تیمهای تخصصی آتشنشانی، عملیات ملی مقابله با حریق گسترده در اسکله شهید رجایی به پایان رسید و از این پس، مدیریت ادامه عملیات لکهگیری، آواربرداری و جستجو به مسئولین استانی واگذار شد.
ایسنا: با اعلام رسمی وزیر کشور و تأیید تیمهای تخصصی آتشنشانی، عملیات ملی مقابله با حریق گسترده در اسکله شهید رجایی به پایان رسید و از این پس، مدیریت ادامه عملیات لکهگیری، آواربرداری و جستجو به مسئولین استانی واگذار شد.
حسن ظفری سخنگوی مدیریت بحران کشور در گفتوگو با خبرنگار اعزامی ایسنا به بندرعباس، اعلام کرد: تعداد جانباختگان حادثه به ۴۶ نفر رسیده است (تا ساعت 18 روز دوشنبه 8 اردیبهشت). همچنین ۱۳۸ نفر همچنان تحت نظر قرار دارند و ۱۰۷۲ مصدوم نیز به صورت سرپایی ترخیص شدهاند.
وی با اشاره به حضور وزیر کشور و معاونینش در محل حادثه گفت: از ساعت ۱۴ امروز، با توجه به تسلط خوبی که آتشنشانان حاضر از استانهای تهران، کرمان، فارس و هرمزگان بر حریق داشتند و همچنین اقدامات اطفای هوایی توسط هواپیماهای هوافضای سپاه، بالگردهای نیروی دریایی و جمعیت هلال احمر، عملیات ملی اطفای حریق به پایان رسید.
ظفری تأکید کرد: اگرچه عملیات ملی پایان یافته است، اما لکهگیری، جابهجایی کانتینرهای سوخته، اطفای آتشهای نقطهای، جستجو برای افراد احتمالی آسیبدیده یا فوتشده، بررسیهای پزشکی قانونی و عملیات آواربرداری همچنان ادامه دارد و این روند دستکم ۲۰ روز زمان خواهد برد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: با اعلام وزیر کشور، از این لحظه مدیریت عملیات از سطح ملی خارج و به سطح استانی واگذار شده است. مسئولان استانی با کمک نیروهای پشتیبان از استانهای مختلف، مسئولیت مدیریت کامل منطقه را برعهده دارند و اقدامات لازم را انجام خواهند داد.
نظر کاربران
خسته نباشید
ممنون از هواپیماهای کمکی روسیه
اگر نبودن آتش همچنان ادامه داشت
ممنون از هواپیماهای کمکی روسیه
اگر نبودن آتش همچنان ادامه داشت
ممنون ار هواپیماهای کمکی روسیه
اگر نبودن اتش همچنان ادامه داشت