۱۴۹۹۴۵۷
۱ نظر
۲۰۰۲
۱ نظر
۲۰۰۲
پ

پیش‌بینی کمی ترسناک هواشناسی برای تعطیلات نوروز

«با احتمال بالا می‌توانیم بگوییم سیلی گسترده مانند آنچه را که در سال ۹۸ اتفاق افتاد، در نوروز امسال نخواهیم داشت، ولی آنچه ممکن است اتفاق بیفتد، flash flood یا سیل‌های کوچک در اثر بارش‌های رگباری است .»

ایلنا: صادق ضیائیان گفت: «با احتمال بالا می‌توانیم بگوییم سیلی گسترده مانند آنچه را که در سال ۹۸ اتفاق افتاد، در نوروز امسال نخواهیم داشت، ولی آنچه ممکن است اتفاق بیفتد، flash flood یا سیل‌های کوچک در اثر بارش‌های رگباری است که این‌ها از حالا قابل پیش‌بینی نیستند و دو یا سه روز پیش از وقوع می‌توانیم آن‌ها را پیش‌بینی کنیم.»

11586501_631

صادق ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت مخاطرات وضع هوا سازمان هواشناسی کشور، درباره امکان بروز مخاطرات طبیعی در ایام نوروز توضیحاتی ارائه کرد.

وی گفت: به‌طور کلی آنچه ما برای دو هفته عید پیش‌بینی می‌کنیم این است که سیل گسترده مانند آنچه در سال ۹۸ اتفاق افتاد نخواهیم داشت. با با احتمال بسیار بالایی می‌توانیم بگوییم که این اتفاق نخواهد افتاد. ولی آنچه ممکن است اتفاق بیفتد flash flood یا سیل‌های کوچک در اثر بارش‌های رگباری است که اینها از حالا قابل پیش بینی نیستند و دو یا سه روز پیش از وقوع می‌توانیم آنها را پیش‌بینی کنیم.

وی تصریح کرد: ولی با توجه به اینکه ما چندین موج بارشی را در ایام نوروز خواهیم داشت، یعنی در ابتدای نوروز یک موج داریم، پس از چند روز موجی دیگر و هفته بعد از آن هم همینطور، باید منتظر پیش‌بینی‌های دقیق بمانیم. نزدیک‌تر که بشویم دقیقاً خواهیم فهمید در کدام استان‌ها چه اتفاقی می‌افتد. فعلاً نقشه‌ها چیزی را نشان می‌دهند و می‌توانیم اطلاعاتی بدهیم ولی این اطلاعات به‌شدت متغیر هستند و قطعیت این پیش‌بینی‌ها حدود ۶۰ درصد است. ما باید به قطعیتی قابل اعتماد برسیم تا بتوانیم به شهروندان اطلاع بدهیم.

ضیائیان صدور نظر قطعی درباره طغیان رودخانه‌ها را از اکنون ناممکن دانست و گفت: ما می‌توانیم توصیه کنیم که هموطنان قبل از اینکه به بستر رودخانه بروند و تفریحاتی از این دست داشته باشند، حتماً روز قبل پیش‌بینی هوا را در سایت‌ها و رسانه‌های رسمی و سایت سازمان هواشناسی ببینند.

وی افزود: کانال‌های مجازی و اخبار دروغ گسترش زیادی پیدا کرده‌اند. در برف گیلان دیدیم که فضای مجازی با اخبار دروغ چطور مردم را گمراه کرد. مردم باید به‌ویژه در موضوع هواشناسی که با جان و مال سروکار دارد سواد رسانه‌ای داشته باشند و وقتی با اخبار هواشناسی مواجه می‌شوند منبع آن را بررسی کنند و تنها اگر رسانه‌های رسمی و سایت هواشناسی خبر را تأیید می‌کرد آن را بپذیرند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • مروارید

    کاش این کامنت من رو بخونن ،در برفی که توی گیلان نبارید خود صدا و سیما با هشدار های پی در پی مردم رو سر کار گذاشت نه فضای مجازی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج