۱۴۹۹۵۲۸
۲۲۲
۲۲۲
پ

سبزی پلو با ماهی شب عید را امسال متفاوت طبخ کنید

یکی از رسم های کهن شب عید پختن سبزی پلو با ماهی است که باعث می شود همه ی اعضای خانواده دور هم جمع شوند. لذا امروز دستور متفاوتی از این غذای خوشمزه ایرانی را آموزش خواهیم داد که پیشنهاد می کنیم آن را از دست ندهید.

همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: یکی از رسم های کهن شب عید پختن سبزی پلو با ماهی است که باعث می شود همه ی اعضای خانواده دور هم جمع شوند. لذا امروز دستور متفاوتی از این غذای خوشمزه ایرانی را آموزش خواهیم داد که پیشنهاد می کنیم آن را از دست ندهید.

5151367

سبزی‌پلو با ماهی یکی از محبوب‌ترین و اصیل‌ترین غذاهای ایرانی است که معمولا در شب سال تحویل و ایام نوروز در مجالس و مهمانی های نوروزی طبخ می شود. این آموزش به شما کمک می‌کند یک پلو خوش عطر با سبزی‌های خشکی که داخل هر خانه ای پیدا می‌شود پخت کنید و از میل کردن این پلو همراه ماهی قزل‌آلا و سس ملس و خوش‌طعم انار لذت ببرید.

مواد لازم برای یک نفر

ماهی قزل آلا ۲ تکه

برنج ۲ پیمانه

تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری

نمک ۱ قاشق چای خوری

فلفل‌سیاه ۱ قاشق چای خوری

پودر پیاز ۱ قاشق چای خوری

پودر سیر ۱ قاشق چای خوری

پاپریکا شیرین ۱ قاشق چای خوری

فلفل‌ تند قرمز نصف قاشق چای خوری

لیمو تازه ۱ عدد

ریحان ۱ قاشق غذاخوری

جعفری ۱ قاشق غذاخوری

شوید ۱ قاشق غذاخوری

نعناع ۵ برگ تازه

طعم دار کردن ماهی

برای سرخ کردن ماهی مرحله اول مزه دار کردن آن است. ابتدا تکه های ماهی را با ادویه‌های تخم گشنیز، نمک، فلفل‌سیاه، پودر پیاز، پودر سیر، پاپریکا شیرین، فلفل‌ تند قرمز و لیمو تازه مزه دار کنید. می توانید همان لحظه ماهی را سرخ کنید، یا اینکه آن را داخل ظرف در بسته، به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال نگهداری کنید ‌و بعد آن را سرخ کنید. ۴ دقیقه برای هر طرف کافی است. ماهی ها را می توانید داخل فر هم بگذارید تا کبابی شود.

5151375

5151370

 

روش تهیه سبزی‌پلو

برای تهیه کته برنج ابتدا همه سبزی‌های خشک اعم از ریحان، جعفری، شوید و گشنیز را با هم مخلوط کنید. اول کمی روغن داخل قابلمه بریزید و زردچوبه و پودر سیر و نصف سبزی‌ های خشک‌ را به مدت ۳۰ ثانیه با حرارت کم تفت دهید، بعد ۲ پیمانه برنج شسته شده را به آن اضافه کنید و سرخ کنید.

بقیه سبزی‌ها را بریزید، مخلوط کنید و آب و نمک را اضافه کنید تا به جوش بیاد. مقدار اضافه کردن سبزی ها دلخواه است و می توانید هر چقدر که خودتان دوست دارید به برنج اضافه کنید. اجازه بدید آب تبخیر شود، بعد با حرارت کم اجازه دهید تا دم بکشد.

5151371

5151373 (1)

تهیه سس انار و نعناع

روی حرارت ملایم ۲۰ گرم کره را ذوب کنید و بعد ۱ قاشق غذاخوری رب انار رو اضافه کنید. ۳۰ ثانیه بعد، چند برگ نعنا تازه را بُرش دهید و اضافه کنید و در نهایت آب انار تازه و کمی نمک را اضافه کنید و اجازه دهید تا غلیظ شود. همه چیز آماده هست. سِرو کنید و نوش جان.

5151374

5151368

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج