۱۴۱۴۴۲۰
۵ نظر
۱۴۱۲
۵ نظر
۱۴۱۲
پ

راز خوشمزگی کوکاکولای وطنی لو رفت!

کاربری به نام «علی» در توئیتر از راز خوشمزگی کوکاکولای ایرانی پرده برداشت.

برترین‌ها: کاربری به نام «علی» در توئیتر با انتشار تصویری از راز خوشمزگی کوکاکولای ایرانی پرده برداشت.

4

او در توئیت خود مدعی شده: این‌ها رو در تگزاس بهشون می‌گن کوکای مکزیکی و از کوکای آمریکایی هم گرونتره و هم خوشمزه‌تر! کوکاکولای مکزیک از نیشکر استفاده می‌کنه و آمریکایی‌ها از شکر حاصل از شیره ذرت!

احتمالا دلیل این که بعضی‌ها می‌گن کوکا تو ایران خوشمزه‌تر از خارج هست و بقیه مسخره‌شون می‌کنن هم همینه. حق دارن، ایران هم نیشکره :))

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

می‌خواید یکبار برای همیشه از «بی‌پولی» خلاص شید؟ این وبینار رایگان برای شماست 👇

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • واحد‌ی


    خوب

  • ایرانی

    بشین تو ایران تا نیشکر بریزن تو کو کا کولا بدن بهت .
    خخخخخخخخخ.

  • ناشناس

    در امریکاشیرین کردن نوشابه از فراوری ذرت که بسیار محرمانه است به عنوان قند استفاده می کنند .لذا مطلب بالا درست است

  • شکیبه

    نوشابه زمزم خیلی خوشمزه تر ه . اما دیگه تو بازار نیست ؟!

  • ناشناس

    کوکای ایرانی مزه دارو میده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج