راز خوشمزگی کوکاکولای وطنی لو رفت!
کاربری به نام «علی» در توئیتر از راز خوشمزگی کوکاکولای ایرانی پرده برداشت.
برترینها: کاربری به نام «علی» در توئیتر با انتشار تصویری از راز خوشمزگی کوکاکولای ایرانی پرده برداشت.
او در توئیت خود مدعی شده: اینها رو در تگزاس بهشون میگن کوکای مکزیکی و از کوکای آمریکایی هم گرونتره و هم خوشمزهتر! کوکاکولای مکزیک از نیشکر استفاده میکنه و آمریکاییها از شکر حاصل از شیره ذرت!
احتمالا دلیل این که بعضیها میگن کوکا تو ایران خوشمزهتر از خارج هست و بقیه مسخرهشون میکنن هم همینه. حق دارن، ایران هم نیشکره :))
نظر کاربران
خوب
بشین تو ایران تا نیشکر بریزن تو کو کا کولا بدن بهت .
خخخخخخخخخ.
در امریکاشیرین کردن نوشابه از فراوری ذرت که بسیار محرمانه است به عنوان قند استفاده می کنند .لذا مطلب بالا درست است
نوشابه زمزم خیلی خوشمزه تر ه . اما دیگه تو بازار نیست ؟!
کوکای ایرانی مزه دارو میده