۱۲۷۱۶۰۰
۸۲۵۶
۸۲۵۶
پ

با پوست این میوه شیرینی و نان درست کنید!

هر بار که پوست موز را جدا می‌کنید، یک میان وعده خوشمزه و مغذی را دور می‌ریزید!

فرارو: هر بار که پوست موز را جدا می‌کنید، یک میان وعده خوشمزه و مغذی را دور می‌ریزید!

یک مطالعه اخیر نشان داده است که اگر پوست موز سفید، خشک و آسیاب و به آرد تبدیل شود، می‌توان آن را به محصولات پخته‌ای تبدیل کرد که طعم‌شان به همان اندازه خوب باشد؛ اگر نگوییم بهتر از محصولات مبتنی بر گندم.

با پوست این میوه شیرینی و نان درست کنید!

احتمالاً هرگز به آشپزی با پوست موز فکر نکرده‌اید، اما این نه تنها کاملاً بی‌خطر بوده، بلکه دانشمندان همچنین نشان داده‌اند که واقعاً برای شما خوب نیز است.

شما حتی کمک سخاوتمندانه‌ای از مواد معدنی و مواد مغذی ضد سرطان دریافت خواهید کرد. به‌عنوان مثال، شیرینی‌های قندی ساخته شده در این مطالعه که با پوست موز غنی شده بودند، حاوی فیبر، منیزیم، پتاسیم و ترکیبات آنتی اکسیدانی بسیار بیشتری بودند.

از جنبه منفی، اضافه کردن بیش از حد آرد پوست موز منجر به ایجاد کوکی‌هایی شد که تا حدودی قهوه‌ای و سفت بودند، اما زمانی که با آرد حاوی ۷.۵ درصد پوست موز ساخته شدند، بافت کوکی‌ها به تعادل بسیار جذاب‌تری رسید.

به عنوان یک امتیاز، محصولات تولیدشده به مدت ۳ ماه در دمای اتاق به خوبی در قفسه نگهداری می‌شوند.

در حالی که این مطالعه فقط به عواقب افزودن پوست موز به کلوچه‌های پخته‌شده پرداخته است، نتایج نشان می‌دهد که استفاده از آرد پوست موز در نان، کیک و پاستا نیز ممکن است ارزش توجه داشته باشد.

به عنوان مثال، سال گذشته، یک مطالعه روی کیک پوست موز نشان داد که پوست زرد میوه، رنگ خوراکی طبیعی را به محصول پخته شده داده و همچنین به‌عنوان یک تقویت‌کننده تغذیه خود را نمایان می‌کند.

در همین حال، یک مطالعه در سال ۲۰۱۶ نشان داد که جایگزینی تا ۱۰ درصد آرد گندم با آرد پوست موز می‌تواند نان پخته شده را با محتوای پروتئین، کربوهیدرات و چربی بالاتری غنی کند.

خوردن پوست این میوه فقط یک گزینه سالم نیست، بلکه می‌تواند به کاهش ضایعات مواد غذایی کمک کند. حدود ۴۰ درصد وزن موز در پوست آن است و بیشتر اوقات، این پوست پر از مواد مغذی به سادگی دور ریخته می‌شود.

مطمئناً، پوست موز وقتی خام باشد بسیار بی‌فایده است. اما اگر درست آماده شود، در واقع طعم بسیار خوبی خواهند داشت. این پوست حتی می‌تواند عمر مفید برخی از محصولات را افزایش دهد، زیرا لایه‌های آن دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی است.

همین امر در مورد سایر پوست میوه‌ها نیز صدق می‌کند؛ مانند پوست انبه که خواص آنتی‌اکسیدانی کیک را تقویت کرده و طعم آن را بهبود می‌بخشد؛ بنابراین دفعه بعد که یک موز را برای میوه داخل آن جدا کردید، پوست آن را حفظ کنید. ممکن است، شکم‌تان بعداً از شما تشکر کند.

این مطالعه در ACS Food Science & Technology منتشر شده است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت برترین ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج