هر آنچه باید در خصوص پیاز جوانهزده بدانید
جوانه زدن پیاز پس از برداشت میتواند محتوای غذایی آن را افزایش دهد و نقش بالقوهای در پیشگیری از بیماریها ایفا کند.
ایسنا: دکتر الهه عسکری اعلام کرد: جوانه زدن پیاز پس از برداشت، معمولاً به عنوان یک اتفاق نامطلوب محسوب میشود.
وی ادامه داد: بسیاری از افراد چنین پیازهایی را به عنوان ضایعات در نظر گرفته و دور میاندازند.
عسکری اضافه کرد: برخی افراد قسمتهای جوانهزده را جدا و بقیه پیاز را مصرف میکنند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان یادآور شد: با این حال، مانند بسیاری از سبزیجات، جوانه زدن محتوای غذایی پیاز را نیز افزایش میدهد.
این دکترای تخصصی بهداشت افزود: در واقع جوانه زدن در پیاز یک روش عالی برای افزایش پتانسیل تغذیهای و عملکردی آن است.
وی گفت: بین ۲ تا ۸ روز پس از جوانه زدن میزان ترکیبات آنتی اکسیدانی، فنلی و فلاونوئیدی جوانه افزایش قابل توجهی مییابد و پس از آن با گذشت زمان کاهش مییابد.
عسکری تصریح کرد: جوانه زدن منجر به ایجاد ترکیباتی با خواص فیتوشیمیایی و اثرات حفظ سلامتی میشود که نقش بالقوهای در پیشگیری از بیماریها ایفا میکنند.
نظر کاربران
عالی بود
عالی بود واقعا
خدایا یه روز میگن سرطان زا هس یه روز میگن بخورید خیلی خوبه