۵۳۶۵۷۰
۳۵ نظر
۲۰۴۲۰
۳۵ نظر
۲۰۴۲۰
پ

۸ غذای جدید و خوشمزه با مرغ

مرغ منبع بسیار خوب پروتئین است و ۱۲۰ گرم آن حدود ۷۰ درصد نیاز پروتئین بدن را فراهم می‌کند. افرادی که می‌خواهند مقدار چربی غذای خود را کاهش دهند، می‌توانند از گوشت مرغ استفاده کنند.

ماهنامه سفره ایرانی: مرغ منبع بسیار خوب پروتئین است و ۱۲۰ گرم آن حدود ۷۰ درصد نیاز پروتئین بدن را فراهم می کند. افرادی که می خواهند مقدار چربی غذای خود را کاهش دهند، می توانند از گوشت مرغ استفاده کنند. گوشت سینه مرغ در مقایسه با ران چربی کمتری دارد. با مرغ غذاهای متنوع و زیادی را می توان تهیه کرد که در اینجا چند نمونه را در اختیارتان قرار می دهیم.

نکاتی درباره مرغ
  • گوشت مرغ باید بوی طبیعی داشته باشد. اگر بوی مرغ غیرطبیعی باشد نشانه فاسد بودن گوشت است.
  • گوشت مرغ فساد تیره، پرخون یا کبود است. گوشت مرغ در اثر نگهداری در شرایط نامناسب به تدریج خاکستری و سبز رنگ می شود که بایستی در این مواقع از مصرف آن خودداری کرد.

خوراک مرغ با سس قارچ

ستایش پاکدل

میزان سرو: ۴ نفر

مواد لازم:

  • سینه مرغ: ۲ عدد
  • آرد: یک سوم پیمانه
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه تازه (پودرشده): به مقدار لازم
  • روغن زیتون: ۲ ق س
  • قارچ (خردشده): ۳۰۰ گرم
  • سیر (ریز خردشده): ۲ حبه
  • کره: ۲ ق س
  • آب مرغ: یک و یک چهارم پیمانه + یک ق س
  • پودر آویشن: یک دوم ق چ
  • ارگانوی خشک: یک دوم ق چ
  • نشاسته ذرت: دو و یک دوم ق چ
  • پنیر پارمزان (رنده شده): یک سوم پیمانه
  • خامه پرچرب: یک چهارم پیمانه
  • برگ جعفری تازه (خردشده): ۲ ق س
۸ غذای جدید و خوشمزه با مرغ
۸ غذای جدید و خوشمزه با مرغ
طرز تهیه:

۱. سینه های مرغ را از درازا به دو نیم برش دهید. آرد، نمک و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. برش های مرغ را ابتدا کاملا به مخلوط آرد آغشته کنید و در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند و سپس کنار بگذارید.

۲. کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و قارچ و سیر را در آن (حدود ۳ دقیقه) تفت دهید تا قارچ نرم شود.

۳. یک و یک چهارم پیمانه آب مرغ را در ظرفی که مرغ را تفت دادید بریزید. مخلوط قارچ و سیر را اضافه کنید. آویشن و ارگانو را اضافه کنید. پس از به جوش آمدن آب مرغ حرارت را کم کنید و اجازه دهید حدود ۴ الی ۵ دقیقه به آرامی بپزد و حجم مواد نصف شود.
۴. یک قاشق سوپ خوری آب مرغ باقیمانده را با نشاسته ذرت مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. مرتب مواد را هم بزنید. پنیر پارمزان و خامه را اضافه کنید و نمک و فلفل سیاه بزنید. مرغ را اضافه کرده و سرو کنید. برای تزیین از برگ جعفری تازه خرد شده استفاده کنید.
ناگت مرغ

غزاله خالدی

مواد لازم:
  • فیله مرغ (چرخ شده): ۳ عدد
  • شیر: به مقدار لازم
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • نان تست: نصف یک عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • پاپریکا: به مقدار لازم
  • پودر سوخاری: به مقدار لازم
  • روغن: برای سرخ کردن
  • آرد: ۳ ق س
۸ غذای جدید و خوشمزه با مرغ
طرز تهیه:
۱. نان تست را در مقداری شیر قرار دهید تا خیس بخورد. فیله مرغ چرخ شده، نان تست خیس خورده در شیر، یک عدد تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا را با هم مخلوط کنید.
۲. گلوله هایی از مخلوط به دست آمده را جدا کنید و کف دست خود پهن نمایید. آنها را به آرد آغشته کنید و سپس در دو عدد تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.
۳. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و ناگت ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.
مرغ بریان معطر

بیتا منوچهری

مواد لازم:
  • مرغ تازه (درسته): ۱ عدد
  • روغن مایع: به مقدار لازم
  • ارگانوی خشک: به مقدار لازم
  • فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • سیر (له شده): ۲ حبه
  • آویشن: به مقدار لازم
  • پاپریکا: ۲ ق چ
۸ غذای جدید و خوشمزه با مرغ
طرز تهیه:

۱. مرغ را شسته و خشک کنید. روغن مایع، ارگانو، فلفل قرمز، نمک، فلفل قرمز، نمک، فلفل سیاه، آویشن، پاپریکا و سیر له شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
۲. این مخلوط را روی مرغ بمالید و ترجیحا تمام طول شب در یخچال قرار دهید. پس از گذشت این زمان مرغ را در فویل بپیچید و حدود ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گردا (۳۷۵ درجه فارنهایت) قرار دهید.
۳. فویل را باز کنید و مرغ را حدود ۳۰ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا کاملا بپزد.
کباب مرغ و آناناس

مواد لازم:
  • سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
  • آناناس تازه: ۱ عدد
  • فلفل دلمه ای قرمز: ۱ عدد
  • روغن: ۲ ق س
  • ارگانو: ۲ ق س
  • آویشن: دوسوم ق چ
  • زردچوبه: دوسوم ق چ
  • تخم گشنیز (پودر شده): یک ق چ
  • پاپریکا: یک ق چ
  • فلفل قرمز (پودر شده): یک سوم ق چ
  • برگ جعفری تازه (ریز خرد شده): دو ق س
  • سیر (له شده): دو حبه
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
۸ غذای جدید و خوشمزه با مرغ
طرز تهیه:

۱. سینه مرغ را به ابعاد کوچک برش دهید. آناناس و فلفل دلمه ای را نیز به ابعاد کوچک برش دهید.

۲. تمامی چاشنی ها، برگ جعفری ریز خرد شده و سیر له شده را با هم مخلوط کنید. روغن را اضافه و مخلوط کنید. مرغ و مخلوط را در ظرف مناسبی با هم کاملا مخلوط کنید. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و حداقل یک ساعت (ترجیحا از شب قبل) در یخچال قرار دهید تا مرغ مزه دار شود.

۳. سیخ های چوبی را چند ساعت قبل از به سیخ کشیدن مرغ در آب قرار دهید تا خیس بخورند. مرغ، آناناس و فلفل دلمه ای را به سیخ کشیده و گریل کنید. می توانید آن ها را حدود ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزند.

۴. همچنین می توانید سیخ های کباب را حدود ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا کباب شوند.

نکاتی درباره مرغ:
  • پوست مرغ دارای مقدار زیادی چربی اشباع است و به همین دلیل قبل از پخت باید پوست آن را کاملا جدا کرد.
  • برای مزه دار کردن گوشت مرغ آن را در مخلوط ماست، پیاز، آّبلیمو، سرکه بالزامیک، سویا سس، چاشنی ها و... قرار دهید.
ساندویچ فاهیتای مرغ

غزاله خالدی

میزان سرو: ۴ نفر

مواد لازم:
  • سینه مرغ (بدون پوست و استخوان): ۷۰۰ گرم
  • فلفل قرمز (پودر شده): ۲ ق چ
  • زیر (پودر شده): یک و یک دوم ق چ
  • پاپریکا: یک ق چ
  • تخم گشنیز: یک دوم ق چ
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • فلفل دلمه ای قرم: ۱ عدد
  • فلفل دلمه ای سبز: ۱ عدد
  • فلفل دلمه ای زرد: ۱ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر (ریز خرد شده): ۱ حبه
  • روغن زیتون: ۳ ق س
  • آب لیموی شیرازی تازه: ۲ ق س
  • برگ گشنیز (خرد شده): ۳ ق س
  • نان تورتیا: ۸ عدد
۸ غذای جدید و خوشمزه با مرغ
طرز تهیه:

۱. ابتدا دمای فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید و سینی فر را با اسپری روغن چرب کنید. فلفل قرمز، زیره، پاپریکا، تخم گشنیز، نمک و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

۲. فلفل دلمه ای و پیاز را باریک برش داده و در سینی فر پخش کنید. مرغ را به ابعاد کوچک برش دهید و روی فلفل ها قرار دهید. سیر ریز خرد شده و مخلوط چاشنی ها را اضافه کنید روغن زیتون را روی مواد بریزید و به خوبی مخلوط کنید.
۳. سینی را حدود ۱۸ الی ۲۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا سبزیجات نرم شوند و مرغ کاملا بپزد (پس از گذشت نیمی از زمان پخت، مواد را مخلوط کنید). نان های تورتیا را در فویل بپیچید و در ۵ دقیقه آخر پخت مواد را در فر قرار دهید تا گرم شوند.
۴. آب لیمو ترش را روی مخلوط مرغ بریزید و برگ گشنیز خرد شده را روی آن بپاشید. در صورت نیاز نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. مخلوط مرغ را در نان های تورتیا سرو کنید.
چیکن لقمه پنیری

راضیه عمادی

مواد لازم:
  • فیله مرغ: ۲ عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • پاپریکا: دو ق چ
  • پودر سوخاری: یک پیمانه
  • پودر نارگیل: یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ (کمی زده شده): ۲ عدد
۸ غذای جدید و خوشمزه با مرغ
طرز تهیه:

۱. فیله های مرغ را به ابعاد کوچک برش دهید، روی آنها نمک، فلفل سیاه و پاپریکا بپاشید. پودر سوخاری و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید.
۲. تکه های مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در مخلوط پودر نان و پودر نارگیل بغلتانید و در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید.
۳. آنها را حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید و هر از گاهی آنها را برگردانید تا طلایی و برشته شوند.

مرغ گریل شده با سالسای آووکادو

بیتا منوچهری

میزان سرو: ۴ نفر

مواد لازم:
  • سینه مرغ (بدون پوست و استخوان): ۴ عدد
  • پوست لیمو سنگی (رنده شده): یک ق س
  • آب لیموی شیرازی تازه: یک سوم پیمانه
  • روغن زیتون: یک چهارم پیمانه (مقداری برای چرب کردن گریل)
  • عسل: یک و یک دو ق چ
  • برگ گشنیز (خرد شده): یک سوم پیمانه
  • سیر: ۳ حبه
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
مواد لازم سالسا:
  • آووکادو (نگینی خرد شده): یک و نیم عدد
  • گوجه فرنگی (خردشده): ۲ عدد
  • پیاز قرمز (خرد شده): یک دوم پیمانه
  • سیر (ریز خرد شده): ۱ حبه
  • آب لیمو شیرازی تازه: یک ق س
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
۸ غذای جدید و خوشمزه با مرغ
طرز تهیه:

۱. سینه های مرغ را در میان سلفون قرار داده و با استیک کوب روی آنها بکوبید تا نرم شوند. پوست رنده شده لیمو، آب لیمو شیرازی، روغن زیتون، عسل، برگ گشنیز، سیر ریز خرد شده، نمک و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
۲. سینه های مرغ و این مخلوط را در کیسه زیپ کیپ بریزید و به خوبی تکان دهید تا مواد مخلوط شوند. کیسه را حدود ۲ الی ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ مزه دار شود.

۳. گریل را گرم کنید و آن را با مقداری روغن زیتون چرب کنید. مرغ مزه دار شده را در گریل کباب کنید. سالسا را روی مرغ بریزید و مقداری برگ گشنیز خرد شده بپاشید و سرو کنید.

طرز تهیه سالسا:

آووکادو، گوجه فرنگی، پیاز، سیر و آب لیموترش را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل سیاه بزنید.

نکاتی درباره مرغ:
  • سطح بالایی از ویتامین B۳ که به آن نیاسین نیز می گویند در گوشت مرغ موجود است که از بیماری های ناشی از افزایش سن جلوگیری می کند.
  • برای معطر کردن مرغ در هنگام پخت می توانید از چند برگ سبزی معطر مانند ترخان، نعناع، برگ بو یا رزماری استفاده کنید.
رول سوخاری مرغ و ژامبون

غزاله خالدی

مواد لازم:
  • فیله مرغ: ۳ عدد
  • ژامبون: ۳ ورقه
  • پنیر چدار: ۳ ورقه
  • تخم مرغ (کمی زده شده): یک عدد
  • پودر سوخاری: ۲ پیمانه
  • روغن: برای سرخ کردن
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • سیر (له شده): ۲ حبه
  • پاپریکا: به مقدار لازم
۸ غذای جدید و خوشمزه با مرغ
طرز تهیه:

۱. با استیک کوب روی فیله های مرغ بکوبید تا پهن شوند. سیر له شده را روی فیله های مرغ بمالید و نمک و فلفل سیاه بزنید و پاپریکا بپاشید.
۲. روی هر یک از فیله ها یک ورقه ژامبون و یک ورقه پنیر قرار دهید و آنها را رول کنید. رول های مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید.
۳. سپس آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.
برای خرید گوشت و مرغ می‌توانید به صورت ایترنتی و از پروتئینی اینترنتی اقدام به خرید نمایید تا از آلودگی‌ها و ترافیک‌های خرید حضوری در امان بمانید. خرید گوشت آنلاین مزایای بسیار زیادی نسبت به خرید گوشت به صورت حضوری دارد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • دکتر علی چلویی از مشهد

    باید به خانمم بگم این غذاها رو درست کنه.بنظر خوشمزه میان.

    پاسخ ها

    • حائری

      نه بابا!!!!

    • مهندس محمد پلویی

      بایدی درکارنیست..خودت درست کن داکتر...

    • ح

      اینجایی دکتر

    • بدون نام

      حالا تو این گرونی مردم آووکادو از کجا گیر بیارن نویسنده فیلسوف که الکی هر متنی دم دستت میاد ترجمه میکنی

    • بدون نام

      حالا دکتر یه چیزی گفت چرا همه بهش توپیدید

  • بدون نام

    کدوم مرغ مگه دارید بخرید کیلویی ۱۸تومن

    پاسخ ها

    • آرمان

      به توچه

  • بدون نام

    کیف کردم مهندس محمد پلویی هاهاهاها

  • مهرانا

    سلام خوبی چه خبر چه کار می کنی کجای نمیایی

    پاسخ ها

    • فرشته

      خدا شفات بده

  • رونیا طبری

    افتظاه افتظاه افتظاه بود من که ثروتمندم اشپم 2000درصد خوشمزه تر درست ی کنه همم ان به ما سالاد هم می ده

    پاسخ ها

    • بدون نام

      خانوم ثروتمند برو يكم سواد ياد بگير
      افتضاح درسته
      بعدم كلا چي گفتي تو !!!!!

    • بدون نام

      شما که ثروتمندی چرا روی سوادت و سواد اجتماعیت کار نمیکنی

  • رعنا

    سلام هیچ غذایی غذای سنتی ایرانی نمیشه وزمانی این غذاخوشمزه میشه که دست مادرمون به اون غذا بخوره .به قول جوونهامون دم مادرامون گررررم.....

    پاسخ ها

    • بدون نام

  • خیلی بد مزه بود

    به نظر من خودمون اختراع میکردیم بهتر بود خخخخخخخ

  • سامی

    باحال بود *

  • خیلی خوب بود

  • هستی باکویی

    سلام.من میخوام سالاد اندونزی درست کنم باید حتما روغن زیتون باشه.

    پاسخ ها

    • بدون نام

      ب نظرت گوگل سرچ كني زودتر ب نتيجه نميرسي ؟؟؟؟

    • Jl

      بله طعم میده به سالاد

    • بدون نام

      سلام اره منم درست میکنم روغن زیتون میندازم ✌

  • کیرشاخی

    عالیه

  • من

    مواد اولیه اکثرش خیلی در دسترس نیست . پس بی فایده بود

  • بدون نام

    مرغ کجا بود دلت خوشه

  • بدون نام

    عالی عالی

  • دیار

    ای بابا اینام شد غذا ....غذا فقط قورمه سبزیییییی

  • نازنین

    برین پی کارتون بابا
    مرغ قیمت خون منه اومده آواکادو هم به تنگش بسته

  • بدون نام

    ببخشید مرغ چه شکلیه

    پاسخ ها

    • پری

      اینو خوب اومدی

  • بدون نام

    مرغ هم مگه وجود داره

  • بدون نام

    اینا شد غذاااا

  • بدون نام

    مرغ خودش پیدا نمیشه باز مواد اولیه از کج بیاریم نان خالی بخوریم

  • عشق

    اره به خداهمه چی گرون شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج