۱۴۶۳۰۴۹
۴ نظر
۵۷۱۹
۴ نظر
۵۷۱۹
پ

استقبال یک برزیلی از پرسپولیسی‌ها در دوحه

مربی سابق دروازه‌بان‌های پرسپولیس از شاگردان سابق اش استقبال کرد

خبرورزشی: کاروان پرسپولیس روز گذشته برای دیدار با السد تهران را به مقصد دوحه ترک کرد و بلافاصله پس از حضور در دوحه برای اسکان و برگزاری اردوی خود راهی هتل لاسیگال دوحه شدند.

نکته جالب این بود که ولسلی ننکا، مربی سابق دروازه‌بان‌های پرسپولیس که در حال حاضر عضو کادرفنی تیم الریان می‌باشد، شب گذشته در دوحه به استقبال اعضای تیم پرسپولیس آمد و با برخی از شاگردان قدیمی‌اش عکس یادگاری گرفت. او با مربی فعلی گلرهای پرسپولیس خوش و بش کرد و در غیاب الکسی گندوز با مهرشاد اسدی و امیررضا رفیعی حسابی گرم گرفت.

1

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    به امیدپیروزی السد

  • ناشناس

    خخخخخخخخخ لنگ سوراخ قهرمان الکی ایران باجامهای معشیتی

  • خوزستانی

    بمیرم برات، استقلال پنالتی، کرنر،خطا،ووو،معیشتی کم گرفته، بذارين کسی حرف بزنه که کمترازاستقلال،امتیاز معیشتی استفاده کرده، ،،،

  • ناشناس

    السد قشنگ شمارو نابود کرد کیسه کشا

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج