۱۴۹۲۹۳۶
۳ نظر
۱۳۷۷
۳ نظر
۱۳۷۷
پ

صحبت‌های یک اصلاح‌طلب درباره قتل‌های زنجیره‌ای

​فعال سیاسی اصلاح طلب در خصوص قتل های زنجیره‌ای گفت: تعدادی نیرو در داخل وزارت اطلاعات این‌کار را کردند و از کانال های رسمی این اتفاق افتاده است.

خبرآنلاین: فعال سیاسی اصلاح طلب در خصوص قتل های زنجیره‌ای گفت: تعدادی نیرو در داخل وزارت اطلاعات این‌کار را کردند و از کانال های رسمی این اتفاق افتاده است.

6083130

فیض‌الله عرب سرخی، فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: عوامل قتل های زنجیره‌ای دستگیر شدند. یعنی الان موضوع پنهانی نیست که بخواهیم تحلیل‌های  عجیب و غریبی ارائه دهیم. 

عرب سرخی اظهار کرد: تعدادی نیرو در داخل وزارت اطلاعات این‌کار را کردند و از کانال های رسمی این اتفاق افتاده است.

وی خاطرنشان کرد: گاهی که این اتفاق ها با مجوزهای قانونی مراجع رسمی انجام می شود؛ یعنی به طور نرمال اگر وزارت اطلاعات بخواهد کسی را دستگیر کند، باید اطلاعات لازم را جمع‌آوری کند و به عنوان یک ضابط به دستگاه قضایی یک گزارش دهد. دستگاه قضایی نیز حکم دستگیری یا حکم تعقیب دهد.

این فعال سیاسی ادامه داد: گاهی این ترکیبات اتفاق نیفتاده است، یعنی یک تیم رسمی فلان اشخاص را زده است، اما بدون مجوز  قانونی. حالا اینکه چه سطحی این اقدامات قانونی را تایید کرده...بالاخره اعترافات سعید امامی وجود دارد ولی ناکام، بهرحال او در پرونده فوت شده یا خودکشی کرده یا بالاخره اتفاقی برایش افتاده است. هیچکدام از ما درباره برخی از این اتفاقات نمی توانیم حرف قاطعی بزنیم .

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • مینا

    با این اعترافا ت دیگه مردم میترسن بچه بره دانشگاه .پدرباید بیاد همانجا منتظرش بمونه تا بچه را سالم برسونه خونه.

  • بدون نام

    چه دبطی داشت؟

  • اسم من آنهایی که خاعنند نمی توانند مملکت درست بکنند

    بانی کل اصلاحات لعنت

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج